Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit csináljak, ha az eszem azt mondja, hogy jó, hogy szakítottunk, mégis fáj? fórum

Mit csináljak, ha az eszem azt mondja, hogy jó, hogy szakítottunk, mégis fáj? (beszélgetős fórum)


11. pteri (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 18:18
Nekem is volt dolgom ilyen bunkóval. Sosem fogja megérteni, hogy mi baj vele. Hogy baj van egyáltalán. Te dühöngd ki magad, ő meg bunkózzon mással.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Alessandro)
dec. 6. 18:45
Említettem neki, hogy miért mindig ilyen arrogáns stb s erre az volt a válasza, hogy ő soha nem volt velem ilyen, azon kevés emberek közé tartozok, akivel mindig szépen beszélt. Nem tudom, hogy láthatja ő így a dolgokat.
9. soyle74 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 11:44
Elhiszem, hogy még fáj, de az ilyen trógerekért nem kár. Legközelebb viszont már ne legyél ennyire megértő, ha egy hasonló alakkal hozna össze a sors, hanem már az első ilyen viselkedés után vágd ki a pasi szűrét, ne bajlódj vele, nincs értelme látod.
8. Alessandro (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 10:35
Aki egy párkapcsolatban arrogáns és lekezelő stílusban beszél a másikkal, az csakis magának való. Egy ilyen kapcsolatot jobb mielőbb megszüntetni, mert te kerültél volna egyre kiszolgáltatottabb helyzetbe. Neked kellett volna már 5 nap után szakítani vele és nem várni még 5 hónapot, hogy ő szakítson. Ne fájjon, ne dühöngj, inkább örüljél, hogy ennek a kapcsolatnak vége lett és szabad vagy végre!
dec. 6. 09:04
Tedd az, mint a fórumcímben, hallgass az eszedre. Ez még nem kapcsolat, ha 5 hónapba már egy szakítás meg egy újrakezdés is belefért, ami még szar is volt. Akkor meg minek?
dec. 6. 07:43
Ne dühöngj mert csak magadat rombolod. Ha már megfogalmazódott a szakítás gondolata és az meg is történt és újra, és újra, akkor vegyél egy nagy levegőt és engedd el, lépj tovább.
dec. 5. 23:25
Ezen dühöngsz? 🤔 Hát nem tudom, ilyan rövid kapcsolaton még sosem őrlődtem. Szerintem is lépj tovább, jobban jársz. Ilyen alak nélkül csak jobb lehet.
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 23:11

Tegyél fel egy Wagner cd-t, vegyél elő egy füzetet és írd le ezerszer "Dühös vagyok!"!

De ne nyomd rá a tollat a papírra! Ne lehessen látni a túloldalon az írást!

3. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 21:41

Igazából nem mindegy?

Lépj túl rajta.

dec. 5. 21:40
Engedd el!
dec. 5. 21:37

Elég friss kapcsolat volt, 5 hónapot voltunk együtt, de nem volt igazi a kapcsolatunk. Voltak nagyon jó periódusok, de majdnem minden héten vita volt, s azért, mert nem egyformán láttuk a dolgokat, s egyszerűen nem tudtunk semmit megbeszélni, mivel folyton arrogáns, lekezelő volt velem. Múlt hónapban volt egy szakítás, majd megint összejöttünk, de akkor is az volt a reakciója, hogy ok, ő ad nekem még egy esélyt s talán meg tudom változtatni a véleményét rólam. Noha ő volt az, aki mindent a fejemhez vágott. Békülés után tartott még jó 3 hetet a kapcsolat, újrakezdés után mintha nem is ő lett volna, kedves volt, gondoskodó, majd hirtelen mintha eldurrant volna az agya, egy az egyben kijelentette, hogy nem kellek már neki, ő nem tud egy ilyen nővel mit kezdeni, mint én. A legnagyobb problémám pedig az, hogy meg se próbálta helyrehozni a dolgokat, s rengeteg kimondatlan dolog marja a lelkemet. Tudom, hogy hosszútávon jó, hogy szakított velem, mert soha nem becsült, mégis úgy érzem, hogy nem kapott rendes lezárást a dolog.

Hogy fogadjam mégis el a helyzetet, ha magamban dühöngök már hetek óta?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook