Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mit ajánlotok, hogy az aranygaluska friss és puha maradjon pár óra múltán is? fórum

Mit ajánlotok, hogy az aranygaluska friss és puha maradjon pár óra múltán is? (tudásbázis kérdés)


7. 29de075fa0 (válaszként erre: 1. - Ircsiii)
2010. aug. 24. 23:42
ha kihult ,tedd be zacskoba,
6. Ircsiii (válaszként erre: 5. - Szanád)
2010. aug. 24. 21:58

Igen, megkelesztem 2x.

Sütés után friss és puha.. de egy idő után, már nem az igazi.

5. szanád (válaszként erre: 4. - Ircsiii)
2010. aug. 24. 17:34

Ez jó recept, nem szárítod ki nagyon a sütésnél?

Megkeleszted 2x rendesen ?

4. Ircsiii (válaszként erre: 3. - Szanád)
2010. aug. 24. 17:29

40 dkg liszt

2 tojássárája

2 dkg élesztő

3 dkg cukor

2,5 dl tej


Ezek alapján.

3. szanád (válaszként erre: 1. - Ircsiii)
2010. aug. 24. 15:04

Annak még másnap is puhának kéne lenni.

Milyen recept alapján készíted ?

2010. aug. 24. 13:41

ha kihűlt, takard le tiszta konyharuhával és tedd egy nagyobb nylonba.

de ha elkészíted, nem hiszem, hogy maradjon :)))

2010. aug. 24. 13:38
Mit ajánlotok, hogy az aranygaluska friss és puha maradjon pár óra múltán is?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook