Mit adnál egy olyan embernek ajándékba, akinek megvan mindene? (beszélgetős fórum)
Harci gépek modellei is?
Vagy azokat nem szereti?
Semmi gond :)
Miltary-s cuccokból gyakorlatilag minden van neki :/
Nem rossz,csak tőlem ez elég távol áll.Nem vagyok az a tipikus cicababa.Furcsa lenne tőlem szerintem.
Cigitárca nem rossz:)
Újságelőfizetés...National Geographic, História, van valamlyen katonai újság Aranysas. Ha túl drága, elő lehet fizetni fél évre is.
Én mondjuk az élményadás híve vagyok. Elvinném a srácot paint bolozni. Szerintem nagyon élvezné-ráadásul ez egy közös program, és a közös öröm dupla öröm :-)
Cilumiluci
Vegyél neki (magadnak) egy szexis fehérneműt, valamint széles masninak való szövetet (művészellátóban nagyon szépeket lehet kapni), azt kösd a derekadra egy szép masni formájában. Az álla leesnek, a szeme kiugrana :)
Én férjemnek tavaly cigitárcát vettem.
Valami kurriózumra gondoltam..
Ne rökönyödj meg: sexshop, ott bizti adnak pár tippet?:DDDD
Szívesen.
A koncert jegy egyébként jó ötlet, csak oda nem megy egyedül az ember. Tehát társ kell hozzá, vagy 2 jegy. Húzós nagyon.
További ajánlott fórumok:
- Milyen ajándékot adnál egy olyan embernek, akinek mindene megvan?
- Mit lehet adni ajándékba egy olyan embernek, akinek "mindene" megvan?
- Ajándékötlet 60-on felüli rokonnak, akinek mindene meg van?
- Hol tudnám megszerezni Dr.Spock könyvét, használtan (esetleg ajándékba, akinek már nincs rá szüksége)?
- Ha építek zselé vagy porcelán körmöt olyan embernek, akinek alapból szélesebb a körme, hogyan csináljam, hogy szép legyen?
- Ha valakinek ajándékba vásároltam valamit ami nem tetszik, visszavihetem 3 munkanapon belül?