Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Missed AB után újra próbálkozunk fórum

Missed AB után újra próbálkozunk (beszélgetés)

190. db8fdeb442 (válaszként erre: 167. - Timycat)
2011. júl. 11. 08:11
Szia timycat! Nagyon sajnálom, ami veletek történt.
2011. júl. 11. 07:51

Jó reggelt lányok!

Hogy viselitek ezt a hőséget?

Most egyben válaszolok mindenre, bocsi.

Nekem a dokim algopirint írt fel fejfájásra, azt mondta ezt nyugodtan szedhetem, nekem hatott, bár fogfájásra még nem használtam szerencsére :)

Timycat, remélem azóta már javult a lelkiállapotod, mert a legutóbbi leveled bizony nem nyugtatott meg!!! Szerintem is bátor dolog volt megtartani a babát, én abban a korban nem is akartam gyereket... teljesen más dolgok érdekeltek, szóval le a kalappal előtted.. És nem gondolnám, hogy felelőtlen lépés volt, hogy most nem szedtél vitamint és folytattad az edzéseket, a felelőtlenség nem ez, hanem ha alkoholt iszol vagy/és dohányzol, legalábbis az én értékrendemben!!!! Légyszi ne haragudj már magadra ennyire!!! A párodnak is lehet idő kell csak, és ha meg tudjátok beszélni, hogy neked mennyire fontos még egy baba, akkor biztosan megérti.

Knana, piri megérkezett? Jó a hajad! :)

Veroniks sajna ebben én sem vagyok otthon, pedig a neten megnéztem mit kell róla tudni..

Akkor ha jól értem egy holnapi vizsgálaton kiderül, hogy ez a gond-e nálad? Viszont a mi lett volna ha kezdetű mondatok tudod nem annyira tesznek jót a léleknek... jól teszed, hogy most mindenre odafigyelsz, de ne rágódj azon amin már nem tudsz változtani, előre nézünk tudod :)

(Mondom ezt én...)

188. Fishyke (válaszként erre: 187. - Veroniks22)
2011. júl. 10. 20:30

Panadolt még sosem szedtem, azt mondod, használ? Majd kipróbálom:)

Szerencsések vagytok:) Mi is, hála égnek, még csak egyszer próbáltuk, és legelsőre összejött:)

Azért egy ovu tesztet és 10-es érzékenységű tesztet rendelek innen.

187. veroniks22 (válaszként erre: 185. - Fishyke)
2011. júl. 10. 20:17

Én Panadolt használok, gyorsan hat és babásan is lehet szedni. Csak legvégső esetben nyúlok gyógyszerhez, de akkor Panadol Extra a tuti nálam.

Megnéztem a krémet amit linkeltél. Véleményem nincs, mert mi összehozásban profik vagyunk: 3 hónapon belül mindig pozitívat teszteltem eddig.

186. Fishyke
2011. júl. 10. 20:09

Csajok, ezt próbálta már valaki?

[link]

185. Fishyke
2011. júl. 10. 19:58

Fogfájásra a napokban algoflex forte-t szedtem, mert tökjó gyorsan használ. Megnéztem a betegtájékoztatót, és azt hiszem, váltok vmi másra:

"Terhességet tervező nőnek vagy a terhesség első illetve második harmadában csak nagyon indokolt esetben szedhető, és a legkisebb hatékony adagot a lehető legrövidebb ideig kell alkalmazni.

A peteérésre gyakorolt hatás révén a női termékenységet negatívan befolyásolja, mely a kezelés megszakításával megszűnik."

És ez igaz minden ibuprofen hatóanyagú cuccra. Az aszpirinről pedig azt olvastam: ha valaki aszpirint szed a fogamzás időszakában, nagyjából 60 százalékos a vetélés esélye! Ez annak köszönhető, hogy ezek a gyógyszerek gátolják egyes zsírsavak, az ún. prosztagladinok termelését, amelyek azonban feltétlenül szükségesek a beágyazódáshoz.

Paracetamolt tartalmazó gyógyszerektől állítólag nem kell tartani. Megpróbálkozom a rubophennel, bár az nem szokott annyira használni.

184. Fishyke (válaszként erre: 183. - Knana)
2011. júl. 10. 18:35
Szia:) Akkor sztm meg fog jönni:) Utána próbálkoztok?
183. knana
2011. júl. 10. 17:32

Sziasztok Csajok.Lehet végre meg érkezik "piri",tudjátok nagyon várom most.Ma van a 40.nap.

Ma már rózsaszín a WC papír,de csak az.

Remélem nem a hancúr következménye.Vagyis nem baj ha azé,de akkor jöjön már meg!!! :)

Jó lüke vagyok mi????

2011. júl. 10. 15:42

Knana és Fishyke!

Köszi a választ. Kedden kiderül, hogy tényleg (csak) ez-e a gond. Akkor megyek vissza a dokihoz. Utána remélem mihamarabb belevághatunk a babaprojektbe, s jövőre megszülethet a várva várt Picurunk.

181. knana (válaszként erre: 179. - Veroniks22)
2011. júl. 9. 23:25
Szia!Én sem tudok segíteni :(
180. Fishyke (válaszként erre: 179. - Veroniks22)
2011. júl. 9. 19:43
Szia! Én sajna nem értek ehhez:( De a leírásod alapján lehet, hogy tényleg többet kellett volna szedned. Esetleg érdemes lenne másik dokival is beszélni.
2011. júl. 8. 17:49

Ismét sziasztok!

Már jóval többen vagyunk, mint tegnap. Az jó, hogy szaporodunk, csak az ok nem.

A segítségeteket kérem: voltam vérvételen a kivizsgálásokkal kapcsolatosan a ciklus 21. napján. Kezemben az eredmény és a sírás kerülget. 21. napon vett vérből az progeszteron értékem 8 nm. Keresgéltem a neten, s 25 fölött jó ez az érték több oldal szerint. Volt már valamelyikőtöknek ilyen laborja? Milyen eredménnyel?

Azért idegelem magam, mert többször is kértem a terhesség alatt a progeszteront, mert barnáztam (mindhárom alkalommal), s nagy kegyesen a doki felírta a legkisebb adagot én meg jó "beteg" révén annyit szedtem. Lehet, már rég megszületett volna a Babánk, ha komolyan vesznek vagy erőszakosabb vagyok?

178. knana (válaszként erre: 177. - Fishyke)
2011. júl. 8. 17:04
Köszi :) Most így nézegettem a gépen a képeimet,volt amikor nagyon tutin állt a hosszú is.Kb.1 hete bolondultam meg,h.milyen ronda a hajam :)
177. Fishyke (válaszként erre: 176. - Knana)
2011. júl. 8. 16:58
Nagyon jól áll!!:)) Csini vagy!!:)
176. knana (válaszként erre: 174. - Fishyke)
2011. júl. 8. 16:49
Sikerült fel tenni a képet :)
175. knana (válaszként erre: 174. - Fishyke)
2011. júl. 8. 16:21
Meg próbálok fel tenni.Már Bencével fotóztattam magam :)
174. Fishyke (válaszként erre: 168. - Knana)
2011. júl. 8. 16:17
Kéérünk rövid hajú képet!!:)))
173. knana (válaszként erre: 167. - Timycat)
2011. júl. 8. 16:12

Látod én sem szedtem vitamint,sőt a doki mondta,h.inkább NE!Szóval ne vádold magad!!!

Jól tetted,h.át festetted a szobát!!!!!!!!!

Remélem a Párod majd be látja,h.Te mindenképpen szeretnél még egy Babát.

Mi mindíg is mondtuk,h.3 gyereket szeretnénk,nálunk 2 Fiú van,Kislányt szeretnénk.Te pedig fordítva.

Ja,akkor mi picit hasonlítunk,én is írtam,h.a Barátaink mit mondtak.

Nálam szerintem az lehetett a baj,h.nagyon pici volt.4 max.5 hetes.Máté egyik éjjel többször hányt,ugrottam ki az ágyból,kaptam ki az ágyából!

Sokan azt mondják,ha picinek megy el,valószínű beteg lett volna :(

Ez van :(

172. Fishyke (válaszként erre: 167. - Timycat)
2011. júl. 8. 16:06

Jajj, csajszi:( Te tényleg haragszol magadra:( Írtunk valamit, amiért most rosszabbul érzed magad?:S

Az első babánál borzasztó bátor voltál, egyidősek vagyunk, én is egyetemre jártam, akkor már megvolt a párom, de ha akkor összejött volna, számomra vége lett volna a világnak! Tuti, hogy akkor még elvetettük volna!! Nem semmi bátorság kellett neked, hogy megtartsd!! Nagyon jól tetted!!!

Ne hibáztasd magad...mondom ezt én, én is hibáztatom magam és keresem a miérteket...Nagyon kevés idő telt még el azóta, érthető, hogy ennyire fáj még. Ha ez megnyugtat, mi is pont 3 hét után szexeltünk először, nem bírtuk betartani a 4 hét szünetet.

A párod biztosan bele fog menni, csak most neki is kell idő, hogy feldolgozza. Ha szeret és látja rajtad, hogy mennyire szeretnéd, biztos neki is megjön a kedve!

171. knana
2011. júl. 8. 15:57

Babának vásárlás!

Mi még jegyesek sem voltunk,egyszer nagy akció volt és vettünk egy csomó Bodyt.Na jó,vagy 4-et.Abból egyet tudtak hordani,mert az sárga volt,a többi rózsaszín,meg narancs.

Most viszont amikor neki álltunk a Pindurinak,volt Baba börza.Meg láttam egy Kislány pulóvert.Könnyben volt a szemem és annyit mondtam,h.ezt meg veszem.A Férjem bólintot,h.jó.Akkor még nem is tudtuk,h.van pocaklakónk.

Vettem neki játékot,amikor tudtam,h.Ő van.

Anyukám is vett neki egy Hello Kittys csörgőt.Mert el volt utazva és hozott a 2 Fiúnak ajándékot így a Kicsinek is.NEm adta még oda,egyszer a kezébe került és mutatta. :(

170. knana
2011. júl. 8. 15:52

Lányok,nem külön-külön válaszolok hanem egyben az eddig olvasottakra.

Elevit!

Én az első Gyerekemmel 1 dobozzal szedtem be,mert nekem nagyon székrekedésem lett.Igaz most is,de akkor azt mondta a doki,h.akkor inkább NE SZEDJEM!!!A Kicsinél el sem kezdtem szedni.

Férjek sírása!!

Én nem tudom,h.sírt-e???Fuvarban volt,akkor is.Én hívtam sírva telefonon,h.NINCS BABA!!Sírt Velem az Anyukám és az Apukám szeme is könnyben volt és csak a Fiaimat ölelgettem percekig.Na,sírok most!!!!!!

Amire Feri hazaért el telt majdnem 1 hét,egyből a nyakában voltam sírva és csak vígasztalt.

Az vígasztal,h.a Barátaink szerint ha a szennyesben összeér az alsóneműnk máris Babás leszek.Feri is mondta,h.nyugi,lesz majd,hisz Ő is egyből jött.

Down-kór!Én voltam a Mátéval magzatvíz vételen,mert kijött a down-kór veszélye,az idióta akkori dokim miatt.Hiába mondtam,h.mikor fogant,NEM HITTE EL és hamarabb lett le véve a vér,ezért jött ki a down-kór veszély.

azét el mentünk a vizsgálatra,szerencsére minden rendben volt.

De a vizsgálat előtt az irodában el mondták,h.mi hogyan stb.Úgy sírtam,h.felét nem hallottam,h.mit mondanak!!!!!!!!!

169. timycat
2011. júl. 8. 15:35

Bocs, hosszú lettem; csak ez most így kijött...

Kellemes hétvégét nektek, jó pihenést!

nekem nem sok részem lesz a pihiből; vendégek jönnek; úgy kb 10 fő, halfőzés van nálunk; már az előkészületekkel megvagyok; ma estétől folyamatosan jönnek a vendégek; nem fogunk unatkozni ;)

168. knana
2011. júl. 8. 15:31

Sziasztok Lányok!Jó sokat írtatok,mindjárt vissza olvasok.

Most jöttem a fodrásztól le vágattam a hosszú hajam :)

Ezzel új lapot kezdek :)

167. timycat
2011. júl. 8. 15:29

Most picit még rohadtabbul érzem magam... mármint, hogy mennyire félvállról vettem az első terhességet. 23 éves voltam, igazából eszembe se jutott, hogy valami nem jól sikerülne. Semmi vitamint nem szedtem, sőt vizsgaidőszakban a táplálkozásra sem figyeltem. Úgy voltam vele majd elveszi a gyerek tőlem ami kell neki én meg elleszek csak valahogy. Első trimeszterben gyakorlatilag "semmit" sem foglalkoztam azzal, hogy gyerekem lesz, vizsgáim voltak, párommal kellett rendeznünk a viszonyokat stb. Nem "értem rá" vele foglalkozni. Minden fiatal legyőzhetetlennek hiszi magát :S És most rájövök mekkora mákom volt. Nem tudom, hogy amiatt-e hogy kicsit magára volt hagyva a pocakban, de már most 3 évesen is hihetetlen önálló és kemény kiscsaj a kiskorúm.

A második baba tervezett volt. Párom nem annyira akarta, csak rábólintott, mikor már 1,5 éve rágtam a fülét. Nálunk a családban sosem volt gond a teherbeesés, már az első éles hónap után pozitívat teszteltem; nagyim mondja mindig: a mi fajtánknak elég ha csak mellénk fekszenek ;) Ebben is szerencsés vagyok. Amiben viszont nem:

Nekem nem kellett elmondanom, már elég nyilvánvaló volt mindenki számára, hogy terhes vagyok, hisz már túl voltunk az 5. hónapon; már nem lehetett megmagyarázni, hogy sokat ettem.

Engem nagyon fárasztott a körülöttem lévők sajnálata. Gondolni sem akartam rá, én mindig befelefordulós, magamban megoldós, kemény, vagány nő voltam, zavart a kedvességük. Hétvégén volt a szülésem/vetélésem (valahol a kettő között) hétfőn beállítottam a munkahelyre; főnökék hazazavartak, hogy 2 hétig látni sem akarnak... akkor megszerveztem a festést, az egész házat; elsősorban a már készülő gyerekszobát festettem vissza; pedig gyönyörű volt az egyik ismerősöm csinált igazi Vukos szobát; a festőkön látszott hogy sajnálják, de szigorúan bézsre festettem át. Mire végeztek a házzal eltelt a 2 hét, mentem melózni.

Igazából most 2 hónappal az eset után kezdem magam rágni, hogy mit rontottam el. Dokim nyugtatgatott hogy semmit, kivédhetetlen volt; a baba gyakorlatilag csomót kötött a köldökzsinórra; tápanyag és oxigén híján halt el.

amiért magamat hibáztatom az az, hogy:

1. most sem szedtem semmi vitamint, maximális önbizalommal nem aggódtam semmin hisz első babánál sem volt semmi probléma

2. folytattam az edzéseimet; 20 éve aktívan futok, persze ahogy nőtt a pocak váltottam biciklire és tempós sétára, de mégis csak terheltem magam

3. ahogy a szervezetem viselte a veszteséget; alig 1,5 óra alatt "megvált" a babától és 3-4 hét múlva már nyoma sem látszott, hogy terhes voltam; sőt "ribi-testem" 3 hét után a szexet is őrülten kívánta

Ezek miatt nem vagyok kibékülve magammal.

Páromat megviselte, tudom, ár sírni nem sírt, előttem legalábbis; ő is előadta a kemény macsót. És ez így nekem jó is volt; én szoktam mostanában elpityeredni, mikor belegondolok, hogy is bírnám nagy pocival a kánikulát; szeptember 14-re voltunk kiírva.

Ami elkeserít, hogy párom már nem biztos, hogy rááll még egyszer, hogy babánk legyen. Szerinte elég az az egy (neki van már egy fia a házasságából). Én viszont majd még nagyon szeretnék egy kisfiút; ha megint kislány lenne akkor bevállalnék még egy próbát, tehát 3 gyerektől sem riadnék meg; majd valamikor... csak párom jóval idősebb nálam és ő már úgy érzi túl van a babázós koron :S

2011. júl. 8. 13:59
okés csajok, nektek is szép délutánt + hétvégét, este felnézek, de a hétvégén ált. nem szoktam netezni!
2011. júl. 8. 13:57
Szép hétvégét nektek!!! :) Hétvégén valószínű nem tudok lenni, de majd hétfőn jövök.
164. db8fdeb442 (válaszként erre: 159. - Fishyke)
2011. júl. 8. 13:56
Mi a Palotajátékokra megyünk, és úgy néz ki szép időnk lesz! :) Én is irodában dolgozom.
163. Fishyke (válaszként erre: 162. - Sz.rozika)
2011. júl. 8. 13:55
Jaja:) Szép délutánt, még később felnézek, mielőtt megyünk!
2011. júl. 8. 13:54
minnyá megyünk :)
161. Fishyke (válaszként erre: 160. - Sz.rozika)
2011. júl. 8. 13:40
Pénzügyi szektor:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook