Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért nem találom a helyem? fórum

Miért nem találom a helyem? (beszélgetős fórum)


26. hpetra22 (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 16. 06:51
Lehet, hogy az elhagyás helyett inkább terápia kellett volna. Valami pszichés gond is lehet.
25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Libikóka)
dec. 15. 10:59
Köszönöm szèpen !
24. libikóka (válaszként erre: 23. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 10:57
Igen, épp hallgattam,mikor olvastalak.Remélem helyre rázódsz:))
23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Sziget)
dec. 15. 10:54
Meghallgattam,igen talàló.
22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Bichi)
dec. 15. 10:53
Jól esik a szeretete,de èn nem tudom ugyanazt adni neki.Egyet biztosan tudok,senki nem fog úgy szeretni,ennyit tenni èrtem,de nem vagyok szerelmes.Szeretem mint embert.Meg akarok nyugodni mellette,de valamièrt mègis jött az a màsik.Talàn egy lecke volt.Viszont elveszíteni sem szeretnèm,amióta nem vagyunk együtt,azóta is èrzem,nem akarom vègleg elveszíteni,pedig az lesz,ha nem teszek semmit.
21. Sziget (válaszként erre: 20. - Libikóka)
dec. 15. 10:48
Most nem annyira jó állapotban.
20. libikóka (válaszként erre: 18. - Sziget)
dec. 15. 10:46
Attól függ milyen állapotban talál meg ez a dal.Imádom:))
19. Sziget (válaszként erre: 17. - Bichi)
dec. 15. 10:44
A küzdésbe ki- és bele lehet fáradni.
18. Sziget (válaszként erre: 14. - Libikóka)
dec. 15. 10:34
Kösz, ez most jól jött.
17. Bichi (válaszként erre: 12. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 10:03

Bár sokaknak elképzelhetetlen, de a túlságos és folyamatos szeretet/csodálat meg tud fojtani egy szerelmet.

Általában az ilyen pár agyba-főbe dicséri/csodálja párját, de mivel ez folyamatos, már egy idő után nem jelent semmit. Szerintem a ritkábban elejtett "imádat" sokkal többet tud jelenteni. Az meg már csak hab a tortán, hogy amiért egy kicsit is küzdeni kell, azt sokkal jobban értékeljük...

16. Napsugár8 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 09:10

"De mièrt nem tudom viszonozni a jót?"


Mert nincs meg az a bizonyos "kémia" köztetek. Akitől 15 év után elváltál, mert nem kaptad meg tőle, a szükséges érzelmi viszonzást. A másiktól megkapod, viszont te nem érzed őt az igazinak.


Keresed az igazit. Ne keresd. Állj meg, és engedd, hogy ő találjon rád.

15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 13. - Srcrss)
dec. 15. 09:06
Egy embert szeretnèk,egyetlen egyet.Hiànyzik is a multam,de fèlek,hogy nem èezem azt amit kellene,ès hiànyèrzetem lesz.Ès akkor neki is Ugyabakkor negtaultam,hogy nem mindenki szemèben leszek csoda.
dec. 15. 08:46
Ma reggel épp Somló Tamás ,,Gondolsz e rám c. dala csípődött be nekem.Kicsit illik ide.
13. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 08:40
Te mindent akarsz. Nem hiszem, hogy egy emberben megtalálod. Továbbra is legyenek elvárásaid, de... Csak azt várd el, ami nagyon fontos számodra. Vagy éljetek hármasban, négyesben. 😄
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Hpetra22)
dec. 15. 08:25
Mindennel elègedett voltam,szàmàra èn egy csoda vagyok.De ha hozzàbújok,nem èrzem azt amit kellene.Viszont valószínűleg,minden kapcsolatban eljön ez egy idő utàn.
11. hpetra22 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 08:18
Így már értem, min mentél át és most milyen a helyzeted. A családalapításon "már túlvagy". Talán nem találtad elég izgalmasnak az életed amellett a pasi mellett, aki mindent megadott neked. Még pezsegni akarsz, élni, izzani, fájni.
10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Hpetra22)
dec. 15. 08:00
15èv hàzassàg,ès kèt gyerek utàn vàltam el.Az volt,a gond,hogy az èrzelmi rèszt,szimte teles mèrtèkben èn adtam,elfàradtam.Nem ez a cèlom,hogy keressem,hanem hogy tudjak adni,ès kapjak is.Ès àltalàban az egyikben adok,a màsikban kapok.De mièrt nem tudom viszonozni a jót?
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Bernatka80)
dec. 15. 07:54
Nagykèpűsègnek tünk,de nem bennem volt hiba.Èn komolyra vàgytam,ő mint kiderült nem.
8. hpetra22 (válaszként erre: 6. - Bernatka80)
dec. 15. 07:54
Persze, lehet keresgélni, pont én is ebben a helyzetben vagyok, hogy volt már közepes, de keresem a jót. Csak engem a 45-ös szám lepett meg. Akkora azért én már azt szeretném, hogy megállapodjak, családom legyen. Nem tudom, nem fog-e 30-35 körül elkapni valamiféle pánik, amikor majd bármivel megalkuszom, csak legyen.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Hpetra22)
dec. 15. 07:51
Úgy,ahogy az előző kapcsolatban volt,ott minden nagyon jó volt,de màr nem èrzem ugyanazt.
6. bernatka80 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 07:48
Szerintem meg nem kell beérni “ majdnem jóval “.Én is ilyen voltam .Volt több kapcsolatom -sok rövidebb is de ha a engem zavart valami akkor nem tudtam tovább lépni rajta es inkább én léptem le🤣.Gondoltam nem is lesz olyan pasi akit hosszu távon tudok imádni ,fel nézni rá es nem unni -aztán lett es van is a mai napig 10 éve es imádom minden porcikáját.Néha ő is mint szerintem minden férfi ,tud jó paraszt lenni -össze is szoktunk jól veszni mert mindkettőnk erős jellem -de max 1 óra és imádás van újra 🤩Szóval szerintem az jó taktika hogy minden kapcsolat után át gondolod mi volt a hiba -mi belőle a tanulság -és keresgélsz jobbat 💪
5. hpetra22 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 07:48
Hogyan képzeled el az elkövetkező éveket?
dec. 15. 07:40
45 èves vagyok.Könnyen alkalmazkodom.Az előző pàrom az a tipikus lehozta a csillagokat is,imàd,de nem tudom viszonozni.Ami most vège lett,abban èn adtam volna többet,de egy paraszt volt.Igazàból csak azt kívànom,hogy bàrcsak tudnàm az előzőt úgy szeretni,ahogy megèrdemli.Igen,tudom nem könnyű 40 felett.
3. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 07:24

Nem, tökéletes ember nincs, ne is keresd. Ahogy írod, te sem vagy az, senki sem az. (Akkor milyen alapon várnánk el a másiktól, hogy tökéletes legyen?) :))


De meg fogod találni azt, akinek a hibáit képes leszel elfogadni, mert hibáival együtt szereted, és ragaszkodni fogsz hozzá.

Azért a mostani pároddal kapcsolatban jó lenne megvizsgálnod, hogy a hibáit el tudnád-e viselni hosszú éveken át, vagy kár rá pazarolnod éveket?

2. Ölelés (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 15. 07:19

Tipikus történet ne aggódj. Sokan vannak így. Gondolom nő vagy.


Ha nem változik a gondolkodásod, akkor végül egyedül fogsz maradni. A különbség csak annyi lesz, később (40 felett) nem fog hamar jönni a másik.


A mostani generációk nem tudják mi az alkalmazkodás és mindig többre vágynak.

dec. 15. 07:07
Igazából nem is tudom ,hogy miért írok ide hiszen tudom ,hogy a választ nem itt fogom megtalálni ,talán csak szeretném elmondani hogy mi az ami zajlik bennem. Az előző párommal hét évig voltunk együtt mindent megtett értem,de valamiért én többre vágytam ezért úgy döntöttem hogy legyen vége Úgy alakult hogy hamar jött is valaki az életembe, azonban vele pont azok a dolgok működtek ami az előzővel nem volt tökéletes .Időközben folyton azon járt az eszem,hogy egy idő után ez a kapcsolat sem lesz új és ugyan oda jut, viszont nagyon sok dolog hiányzik belőle.Most ott tartok, hogy egyikkel sem vagyok. Én döntöttem így. Egyikből ez hiányzik a másikból más tudom,hogy Tökéletes ember nem létezik,én sem vagyok az.Van rá esély hogy megtalálom mindazt egyetlen emberben,vagy túlságosan nagyok az elvárásaim?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook