Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miről lehet egy fiúval beszélgetni? fórum

Miről lehet egy fiúval beszélgetni? (tudásbázis)

1 2
2009. aug. 5. 12:09
Ha nagyon nincs téma, nézegesd az embereket és csak beugrik valami: öltözködés, hajviselet bármi jobb mint a kínos csend.
11. whitehill (válaszként erre: 5. - Biológus)
2009. aug. 5. 12:08
Érdekelni érdekel, csak egyszerűen ha elkezdek vele beszélgetni, egyszavas válaszai vannak én meg ettől idegbajt kapok. Meg nincs témánk, mert ő nem ismer negem,én nem ismerem őt, hobbija nincs ha csak nem az önkénteskedése, de azt már kiveséztük. Család már megvolt, bemutatkozás stb.
10. Emma*
2009. aug. 5. 12:08

Bocsánat biológus, whitehill-nek szerettem volna címezni a hozzászólásom!

9. Emma* (válaszként erre: 5. - Biológus)
2009. aug. 5. 12:07
Ez ismerős. Találkoztam egy fiúval pár évvel ezelőtt. Már ott is gáz volt, amikor találkoztunk. 2,5 órát vártam rá, mikor odamentem egy pasihoz, hogy nem engem keres-e? Nem mert megszólítani...a lükéje! Aztán a beszélgetés is úgy zajlott: "beszélgessünk! Te beszélj, én hallgatlak." Nem is lett belőle semmi, pedig nyomult. Nálam leírta magát.
2009. aug. 5. 12:07
Munka, suli, hobbi, érdeklődési körök, kaja, aktuális politika, nyár, zene, mozi... nagyon sok mindenről. :)
2009. aug. 5. 12:06
Ha nem tudod valószínű azért van mert még nem értél meg rá. Ha eljön az ideje nem fogsz ilyeneken tépelődni, hanem jönni fog magától.
2009. aug. 5. 12:05
hát....ha már az elején nincs témátok?akkor szerintem nem érdemes erőltetni a barátkozást
5. biológus (válaszként erre: 3. - Whitehill)
2009. aug. 5. 12:03
És miért hallgattok? Nem tudsz tőle mit kérdezni? Érdekel Téged ez a srác egyáltalán?
2009. aug. 5. 12:02
effektíve bármiről-a férfiak többségének van hobbija, például arról.
Van egy srác, de folyton csak hallgatunk, amikor együtt vagyunk, vagy két mondat közt nagy légüres tér van. Miről lehet beszélgetni? Így sose ismerem meg igazán.
hát elég sokmindenről... :D
2009. aug. 5. 12:01
Miről lehet egy fiúval beszélgetni?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook