Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mirelit sóska fórum

Mirelit sóska (beszélgetős fórum)


13. globus
2010. jún. 1. 19:34
Szerintem csak simán ne tegyél bele annyi sóskát. Nem megy a szín rovására, de amikor egész csomaggal használtam, nem lehetett megenni. A fele bőven elég.
12. terek
2010. jún. 1. 19:33
én kis olajon kiolvasztok 2 zacsi sóskát, lehúzom és 3 ek liszttel megszórom, felöntöm 1 liter tejjel, egy csipet sót és kb. 6-7 ek. cukrot teszek bele. lefedve 10 percig főzöm, majd miután lezártam még egy pohár tejfölt öntök hozzá :)
11. Angel9 (válaszként erre: 10. - B2076ec79b)
2010. jún. 1. 17:32
Azért most jobb lett. De legközelebb másfajtát veszek. De most már van az igazi is. Csak itt az emeleten nincs kert:) A boltban vett sóska meg a fene tudja mifelénk szerintem tovább volt a raktáron és olyan fülledt szaga van. Majd azért az ismerősöktől kapok.
10. b2076ec79b (válaszként erre: 8. - Angel9)
2010. jún. 1. 15:10
Na milyen lett a sóska? :)
9. Ncilány (válaszként erre: 3. - 13c32dc80a)
2010. jún. 1. 11:19
Nálunk is ez jön be, a dobozos.
8. Angel9 (válaszként erre: 7. - Szilvamama)
2010. jún. 1. 10:53
Hát ez igaz! A friss sóskának nincs párja.
7. Szilvamama (válaszként erre: 6. - Lisa65)
2010. jún. 1. 10:51
Hm... nem szokta, igaz, hogy először vizzel, aztán tejjel engedem fel, majd úgy bele a tejföl. Ugye ahány ház, annyi szokás. Igazán azt szeretem, ami friss sóskából készül!
6. lisa65 (válaszként erre: 4. - Szilvamama)
2010. jún. 1. 10:20
Ha tejjel engeded fel cukor nélkül, akkor a tejet összekapja! Én tejszinnel szoktam, kevés cukorral!
2010. jún. 1. 10:14
Legközelebb I**LO-t veszek és megpróbálom. Na de ma csak ez van itthon. Majd valamit kitalálok.
4. Szilvamama (válaszként erre: 1. - Angel9)
2010. jún. 1. 10:13
Próbáld meg részben tejjel felengedni, veszít a savanyúságából. Én így csinálom, és soha nem cukrozom, bár az tuti, hogy a frissenk nincs párja!
2010. jún. 1. 10:11
Én a spenóttal vagyok ugyanígy. Van egy olyan fajta mirelit spenót, amit kartondobozba fagyasztottak le. Ha azt kiolvasztom, az összes leve kifolyik, és jobban hasonlít a frissre. A sóskával is lehet, hogy ugyanez a baj.
2. b2076ec79b (válaszként erre: 1. - Angel9)
2010. jún. 1. 10:09

Én tejjel és tejszínnel szoktam csinálni, de vannak olyan fajták, amik nekem is savanyúak maradnak, a sok cukor meg csak ront rajta :S

Vedd az I**LO-t,az a legjobb, nem savanyú sosem :)

2010. jún. 1. 10:07

Sziasztok.


Hogy lehet mirelit sóskából sóskamártást készíteni? Nekem mindig nagyon savanyú akármennyi cukrot teszek bele.A nem mirelit sóskamártás mindig finom lesz. De ezt nem tudom megtanulni:(

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook