Minek NEM örültél ma? (beszélgetés)
hétfő van... :-((((. Újabb 5 nap a pihenésig :(
Szerintem úgy kéne dolgozni járni, hogy télen kevesebbet, mert sokkal alvósabbak az emberek.
Annak, hogy telefonon rendeltem egy "vaslapon sült csirkemellet, és házhoz szállítással együtt 700 forintot fizettem egy kisebb szelet husiért.
Persze finom volt, de sokallottam az árát.
Viszont nem kellett főzni.
Igen, ezt szerettem volna érzékeltetni!:)
Tudod, az új izgalmas és végül is a szabadságomról szól, amely szabadság egyedülléttel párosul és ez másrészről nem jó. Meg hiányzik a régi megszokott. Meg különben is így akartam, de mégsem!:))))) Érted?
persze! megváltoznod nem kell! csak kereszteződéshez értél, és most hajts rá a főútvonalra:-)))
pussz
Ez jó is, meg rossz is egyszerre, Kisgé? Nem ugyanezt írtad a másik topikba is??
Magyarázatot kérünk :)
-15 C° mutat a kinti hőmérő.
Melyik időjós mondta, hogy a tegnap reggel volt a leghidegebb?
Nem jöttek a könyvért (ami már múlt hét hétfőn készen volt). Szar így dolgozni, mert úgy érzem, hogy csak szivatnak. A főnököm azt állította, hogy szerdát mondott. De igenis keddet mondott - tisztán emléxem rá!
Holnap vajon megint ide kell írnom??? Remélem nem!
Ja, és annak se örültem, hogy Sugi is, és én is tele vagyunk kiütéssel!
Nohát, ha már van ilyen topik... akkor írok is! Mivel ma a sz*r is keserű volt. Már a reggeli ébredés is :(, utáltam nagyon. Aztán szinte béke és nyugalom volt a melóhelyen is. ADDIG, míg az üzletvezetőnk be nem jött. Na aztán a légypiszokba is belekötött... Már annyi szabályunk van, hogy kész katasztrófa mindet észben tartani. Na mindegy, már nyugszom émis... :)
Szuuszáá :-))
További ajánlott fórumok:
- Fejtsd ki, minek örültél ma és miért!
- Minek örültél tegnap? Amit nem írtál még le!
- Mi volt az utolsó mondat vagy cselekedet, amit a párod mondott neked vagy tett érted, és aminek nagyon örültél?
- Kinek örültél ma?
- Milyen ajándéknak örültél legjobban idén? (Írhatsz 2-3-at is)
- Milyen ajandéknak örültél a legjobban ?