Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mindig van remény fórum

Mindig van remény (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Mindig van remény

2009. júl. 17. 22:08
sziasztok olyat akkarok kérdzni. ha valaki ivott már palástfű teát meddig kell inni meg olyat hogy menszesz közbe is lehet inni vagy nem?
2009. ápr. 2. 10:58
a remény hal meg utoljára
27. 20866ae560 (válaszként erre: 10. - Dudika76)
2009. márc. 29. 11:06

Kedves Dudika!

Találtam valahol egy babaváró programot természetes alapú, organikus étrendkiegészítőkkel. Állítólag 75 %-ban sikerrel jár, sikeresebb, mint a lombik-program és nincsenek azok a kényelmetlen procedúrák, ami ott megy. És sokkal olcsóbb is. Mindkét félnek be kell ezeket a termékeket szednie. Már nem tudom, hol van, de ha érdekel valakit, akkor megkeresem. Ímélcímet kérek és szívesen elküldöm, ha megtalálom.

Bár látom, hogy Rocsikának nem segített az FLP vitamin-programja, de ha gondolod és még aktuális, nézd meg ezt a másikat. Méregtelenítés és szerves vitaminokkal való feltöltés a lényege, ha jól emlékszem.

2009. febr. 14. 20:15
Ez az igazi csoda! Nagyon jó egészséget kívákon a babáknak és a mamának.
2009. febr. 8. 19:59
Sziasztok!A férjemmel mi 5 éve döntöttünk úgy,hogy jöhet a baba.Amikor eltelt 2év és nem történt semmi,akkor már elég idegesen elmentünk a nőgyógyászomhoz ,hogy végre adjon tanácsot hova fordulhatnánk.Kikötöttünk Pesten a Baross utcai Klinika,Asszisztált reprodukciós osztályán.Na itt aztán kivizsgáltak minket,de nem találtak semmit ami miatt ne lehetne babánk.Annyi bibi volt csak velem,hogy kicsit magas volt a prolaktin szintem.Erre kaptam gyógyszert,aztán egy kis hormont meg persze peteérés serkentőt is.De a kezelések ellenére sem történt semmi,így szépen lassan eltelt 2év,míg végül úgy döntöttünk elfáradtunk és pihentetjük a dolgot egy kicsit.Aztán megtörtént a csoda,és ehhez csak annyi kellett,hogy munkahelyet váltsak.Mert itt már nem stresszeltem,és nem gondoltam a kezelésekre sem csak bejártam dolgozni és közben csinosítgattuk a lakást.Fantasztikus terhességem volt,teljesen probléma mentes.A kislányunk most már 4 hónapos Tamarának hívják és gyönyörű.Úgy,hogy én is csak azt tudom tanácsolni semmi stressz,csak türelem és kitartás.
2009. febr. 3. 07:46
Sziasztok. Én is csak megszeretném erősíteni azokat akik úgy gondolják mindig van remény. A saját várakozásommal teli időket írom le. 2006-ban mentem férjhez és utánna szerettünk volna babát, 3 hónap mulva terhes lettem de 3 hetesen el is vetéltem, próbálkoztunk annál a dokinál még 1 évet de nem küldött semmilyen vizsgálatra csak mindig azt mondta alkalmas vagyok a szerelemre. Na ekkor váltottam először orvost, a következő doki már reményekkel kecsegtetett, elküldött vérvételre kiderült hogy az egyik hormonszintem a béka s..alatt van, szedtem rá gyógyszert meg követtük a peteérést mikor kiderült hogy az sincs így arra is újabb gyógyszert szedtem, kéthetente ultrahang, programozott sex, tapadást segítő gyógyszer, de eredmény fél év után ismét semmi, ekkor ezt a dokit is ott hagytam és fél évig nem foglalkoztunk a dologgal hátha akkor összejön, persze nem jutottunk semmire, mire rászántam magam hogy ismét felkutassak egy specialistát, az ismét vérvételre küldött a páromat is kivizsgálták ő egészséges volt mint a makk, megint hormongyógyszert szedtem, peteérlelőt, és peterepesztő injekciót kaptam, az első próbálkozás nem jött össze, kiderült hogy a dokinak valamiért nyilván nem voltam szimpi mert teljesen mást mondott nekem mint az egyik barátnőmnek az injekcióval kapcs.ban, másodszorra úgy csináltuk ahogy a barátnőmnek mondta és összejött most 21 hetes kismama vagyok és ezt a dokit 12 hét után otthagytam és visszatértem a legelső dokimhoz. Mivel ő normális csak nem specialista. Úgyhogy mindenkinek bátram mondhatom, hogy sose adjátok fel, és ha nem vagy megelégedve egy dokival ne habozz váltani ne húzd el több hónapig, végül úgyis megtalálod az igazit. Ha valakit a dokineve érdekel üzenetben elküldöm szívesen, Kecskeméti.
2009. jan. 31. 15:52

Szia DTÁ78!

Nagyon szép a történeted! Gratulálok a babákhoz! Nekünk is lombikbabánk van, a férjem rossz eredménye miatt, de mi is szeretnénk egy kistesót. A ti esetetek nekünk is reményt ad!

22. DTÁ78
2009. jan. 27. 14:18

Sziasztok!


Mindenkinek köszönöm a szép szavakat:)))

És persze ne keseredjetek el, tudjátok, a remény hal meg utoljára:)))

21. DTÁ78 (válaszként erre: 4. - Dudika76)
2009. jan. 27. 14:14

Szia!


Bocs hogy csak most válaszolok, de csak most kerültem gép elé.

Kb 2-3 millió volt, ami ugye nem sok. Nálunk rögtön a lombikot javasolták, inszemet fel sem hozták, mint lehetőséget, gondolom azért, mert úgyis sikertelen lett volna.

Nem szedtem semmi vitamint, meg ilyesmiket. Hiszek is benne, meg nem is, az az igazság. Talpmasszázsra jártunk mindketten, ami jó volt ugyan, de sikertelen.

Amikor mi voltunk lombikon, akkor kb 220 000- 230 000 ft volt a gyógyszer, szuri, meg minden. A kezelésekért nem kellett fizetni.


Minket azzal bíztattak, hogy ha kevés is, egyet azért ki tudnak közülük ragadni, úgyhogy ne adjátok fel!!!

2009. jan. 27. 12:29

Szia DTA78!

Gratulálok a babákhoz és kívánok nagyon jó egészséget mindenkinek! Ez tényleg egy gyönyörű csoda!

19. winny
2009. jan. 27. 11:04

Gratulálok.

Nagyon jó egészséget a babáknak és persze a családnak is:)

18. Pici04
2009. jan. 26. 00:06

Szia DTA78!


Gratulalok,mindket Babahoz!Tisza szivböl kivanok Nektek egeszseget es szeretetet.

A Babaert valo küzdelmet mi is ismerjük.2004-ben megfoggant egy Babank,de sajnos elvesztettük.

Hosszu varakozas utan egy speciali klinikan törtent beavatkozas utan megfoggant vegre a Kisfiunk es 2008 juliusaban megszületett.

Szeretnenk majd meg Kistesvert is,de nagy vszinüseggel megint ilyen uton sikerül.

Habar vannak meg csodak!;D

2009. jan. 25. 22:31
Nagyon sok bologságot kívánok a babákhoz!!!
2009. jan. 25. 19:41

Sziasztok!


Gratulálok nektek,illetve szurokolok mindenkinek,aki még a babájára vár.


Többen írjátok,hogy azután "jött össze" amikor már sikerült egy babát hazavinnetek az otthonotokban.

A nagynéném problémája nem az volt ,hogy nem esett teherbe,hanem a terhesség alatt elhaltak a babák.Még fiatal volt nagyon,amikor volt egy abortusza (védekezás mellett),utána minden terhessége azzal végződott,hogy a babák nem élték túl a kilenc hónapot a pocakban.Rendszerint halvaszülettek meg.3 babáról volt szó.Egyet 4 hóapos terhesen ,az ikreket 6-8 hónap között- már nem emlékszem pontosan-kellett megszűlnie.Illetve egy pici lány egy napot élt,mielőtt elhunyt.Már lemondtak a saját terhességről,nem próbálkoztak,mert féltek az újabb csalódástól.2000-ben sikerült örökbefogadniuk egy 5 napos kislányt.Megnyugodtak,a lelki dolgaik rendbejöttek,nyáron elmentek nyaralni és a nyaralás alatt megfogant a kishugi,aki ma már gyönyörű másodikos kislány.


Szerintem ez a nem jön össze dolog és utána,ha mégis valahogy sikerül ,azért lehet,mert sokat akarjuk,görcsösen probáljuk.Miután a lelkibéke megteremtődik a természet is könnyebben végzi a dolgát.

Az én esetemben is így volt.Jó pár hónapot próbálkoztam,mire úgy döntöttem,hogy most elég ,és mással foglalkozom.Épp az egyik sulim befejezése idején volt,sok dolog összejött,házat vettünk ,stb.Szóval abszolút nem a babára koncentráltam.Sőt ,be kell valljam először meg is ijedtem,mikor a legnagyobb hajtás közepén,mégis sikerült.Pedig abban az időben nem is voltunk sokat együtt időhiány miatt.

Kedden lesz 4 éves a kislányom.Kitartás s próbáljatok meg másra koncentrálni.Szerintem ez beválik.

2009. jan. 25. 19:22
Jaj de buta vagyok, bocsi, elnéztem a nevet, DTA78 írta a cikket. Még egyszer bocs.
2009. jan. 25. 19:18

Szia Roncsika!


Nagyon jó volt olvasni a történetedet, márcsak azért is mert nagyon hasonló a történetünk. Az én kislányom is 2007 májusában született, és én is 2008 októberében vettem észre hogy megint babát várok. Alig hittem el, mert nekem is papírom van róla, hogy "állítólag" spontán úton nem valószínű hogy teherbe eshetek. Nekem nincs peteérésem egyáltalán, sem mensim, viszont tele vagyok cisztákkal. Hosszú évek óta a nőgyógyászom hozatja meg nekem hormongyógyszerrel félévente.

Mi sem hittük el, de már azóta bent mozog a pociban, nagyon aktív kisfiú.

Aki próbálkozik és nem jön össze vagy azt mondták neki hogy nem lehet csak mesterséges úton az ne keseredjen el, hisz bármikor összejöhet. Az ember teste, sejtjei, hormonrendszere egyfolytában változik, sosem lehet tudni, mikor és hogyan, merre fele, de még az orvosok sem tudják megmagyarázni és igenis vannak csodák, csak hinni kell benne.

13. roncsika (válaszként erre: 10. - Dudika76)
2009. jan. 25. 17:01
Nem igazán vitaminok, de biztosan hallottál már a "forever living Aloe"- ról. Azokból szedtünk be egy csomó dolgot, amiket direkt a baba projektre ajánlottak. Jó sok pénzbe került, és nem ért semmit. Na és már a terhességi vitaminokat is szedem. Ezeket a dokim ajánlotta, segíthet. Nagyon remélem.
2009. jan. 25. 16:52
Jajj de edi orulok hogy ossze jott...;) de jo hogy vannak meg csodak..;) a te eseted szolgaljon masnak remenyul..sok boldogsagot..;) a kicsik nevelesehez...:)
2009. jan. 25. 13:44

Gratuálok a babához! Szép történet.

Nálam is megállapították, hogy nem lehet babám. Próbálkoztunk, nem jött össze, ennyi!

Én nem erőltetem. Ha meg akar foganni, majd megfogan az a baba.

Én elkönyveltem, hogy nem lehet gyerekem, és nem fűzök hiú reményeket, hogy aztán pofára essek.

Sokan beleesnek ( én is ) abba a hibába, hogy kényszeresen ragaszkodnak a babához. Mindenáron akarják, közben meg nem lehet ( mert papír van róla ). Most miért kell rajta éveket görcsölni, hogy legyen, lehet pont azért nem fogan meg...


Én inkább elhiszem magamról, hogy nem lehet és lepődjek majd meg, amikor a teszt fölött állok, mint tönkretegyem magam a görcsös akarás miatt.


Remélem mindenkinek összejön akinek "nem lehet"

Sok sikert mindenkinek!!!

10. Dudika76 (válaszként erre: 6. - Roncsika)
2009. jan. 25. 12:51

Szia .

Köszönöm a hasznos infókat ! Megtudhatnám milyen vitaminokkal próbállkoztatok ?

2009. jan. 25. 12:49

Gratula!!!!!!!

Sok boldogságot a kicsikhez!


A mi kicsink is nehezen jött össze, tudom,hogy milyen nehéz!

Jó lenne, ha a második babó nekünk is csak bekopogtatna!

2009. jan. 25. 12:45

Nagyon szép törénet.Meghatódva olvastam,drukkolok hogy aki hasonló helyzetbe van ilyen happy end legyen a vége mint DTÁ78-éknál!

Jó egészséget neketk!És gratulálok!

2009. jan. 25. 12:28
pmjudit . Remélem megkaptad a levelem ledobált a net ,és ezért nem vagyok biztos benne h elment.De az is lehet 2x3x is elment bocsi.
6. roncsika (válaszként erre: 4. - Dudika76)
2009. jan. 25. 12:07
Szia Dudika. Mi most készülünk az inszemre. Eddig mi már sok vitamint, mindenféle csoda bogyót beszedtünk, és nem volt hatásos. Most egy magán klinikára járunk, itt sok-sok pénzbe kerül minden, de remélem megéri. Az inszem 50 ezer, plusz a gyógyszerek még 40 ezer. Állítólag ha államilag támogatottba mész, az nem kerül pénzbe, de ezt nem tudom pontosan. Itt az első lombik: 200-250 közt van, függően attól, h. a kis "zigótát" melyik állapotában helyezik vissza. A drágábbnál nagyobb az esély, ott már az erősebb, növesztett kis "egyedet" ültetik be. Ha bármi kérdésed lenne írj bátran. Szia.
2009. jan. 25. 12:00

Én is szinte elsírtam magam a történeteden. Gratulálok nektek a kitartásotokhoz, és persze a két kicsihez. Nekünk most lesz az első inszem., de már most bele fáradtam, a sok injekció, sok idő és persze sok-sok pénz.


Persze van jó néhány ismerősöm akiknek szintén összejött az első lombik baba után a kis tesó, mert nem azon agyaltak folyton.. De olyan nehéz nem arra gondolni amikor minden vágyatok egy kisbaba!!!!


Szintén egy kedves történet, ami az egyik közeli ismerősömmel történt meg. Nekik 3 lombik nem jött össze, belefáradtak, lelkileg teljesen kivoltak. Amikor megtudták, h. az utolsó sem sikerült, és el kell vetetniük, elhatározták, örökbe fogadnak egy babát. Persze ez egy őrülten hosszú folyamat, de vállalják, mert annyira szeretnének gyereket. A kórházban az utolsó abortusznál a szobatársa egy alig 18 éves lány volt, akit a nagymamája kísért el a szülésre. (a szülei nem is tudtak a terhességéről) örökbe akarta adni a gyermekét, és úgy összebarátkoztak a kórházban, h. csak nekik volt hajlandó örökbe adni a kicsit. Határtalanul boldogok voltak. Az örökbe fogadott kisfiú alig volt 2 éves, amikor segítség nélkül teherbe esett.

2009. jan. 25. 11:52

Szió Én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólokhoz!! Gratulálok nagyon nagyon!!:) Mi is hasonlo cipőben vagyunk, a páromnak kevés és nem tul jo a millijóa , nem tudom mi lesz ,nagyon az elején vagyunk...Meg szeretném kérdezni nálatok mennyi volt? Nem is próbálkoztatok vitaminokal,gyogyókkal? Inszemre alkalmatlanok voltatok? És mégis egy lombik menyibe kerülhet ?

Köszönöm ha szakitasz rám időt..vagy valaki aki olvassa és tud segiteni szivesen várom soaarit.Köszönöm.Nagyon Jó egészséget kívánok nektek :-) És köszönöm h megosztottad a történeted velünk .

2009. jan. 25. 11:11
Szia DTÁ78! Nagyon szívhez szóló a cikked. Én is ugyanabban a helyzetben vagyok mint Te voltál, még csa az inszemeknél tartunk. Három sikertelen volt eddig,most készülök a negyedikre. Holnap kell mennem vérvételre, és időpontot szeretnék kérni a debreceni Káli Intézetbe. Nagyon szép a kisbabád! Szívből örülök, hogy sikerült! Jó egészséget Nektek! Gratulálok a második babához is! Jó egészséget Nektek! Való igaz a mondás amit irtál, hogy a remény hal meg utoljára! Feladni tényleg nem szabad! Hiszem, hogy nekem is sikerülni fog, és Minden kedves Sorstársamnak! Minden jót kívánok!
2009. jan. 25. 11:11

Gratulálok, megkönnyeztem a történeteteket. A mienk is hasonló, mi sem gondoltuk, hogy lesz még tesó a meddőségi központ után, és már 22 hós!:))

Én is mindenkinek azt tanácsolom, hogy ne adják fel! SOHA!

A világ legcsodálatosabb dolga ANYÁNAK lenni!

Jó egészséget Nektek!

2009. jan. 25. 11:03
A mi történetünk 2002-ben kezdődött, akkor ismerkedtünk meg a férjemmel. 2004-ben összeházasodtunk, majd év végén úgy gondoltuk, hogy jöhet a baba! Igen ám, de nem akart jönni! Soha nem védekeztünk, csak "megszakítással", és én sem szedtem soha semmilyen gyógyszert.

Ugrás a teljes cikkre: Mindig van remény

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook