Mindig kemény marad a zúza (beszélgetés)
júl. 5. 16:23
Köszönöm szépen a tanácsokat, most úgy érzem tökéletes lett :) Most főzöm hozzá a köretet.
7. Csak úgy...
júl. 5. 14:51
Az a fránya só!
Csak a végén sózd!😉
6. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 5. 14:35
Én kuktában főzöm.
5. bnedora
júl. 5. 14:26
Nekem meg szokott főni, legyen az csirke- v. pulyka. A pulykát jobban szeretem, csak ezt tovább kell főzni.
4. globus (válaszként erre: 2. - Libikóka)
júl. 5. 13:36
Én sem főzöm külön soha. Húslevesben 4 óta után sem jó...
3. srcrss
júl. 5. 13:32
Szerintem túlfőzöd.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
júl. 5. 13:32
Nem maradhat,,de idő kell neki bőven.
Addig főzöd míg megpuhul.
júl. 5. 13:27
Akárhogy főzöm a csirkezúzát mindig kemény marad, hogyan kell normálisra főzni?
További ajánlott fórumok:
- Kemény maradt a rizs, de már összekutyultam a szósszal!Tudok még ellene tenni?
- Hogy kell jó rizst készíteni, úgy hogy ne főjön szét és ne maradjon kemény?
- Kemény ez a január-február mint mindig! Gyűlölöm! Ennél...
- Normális, hogy a délután 4kor beadott érzéstelenítő még mindig keményen hat?
- Ecetes uborkát szeretnék eltenni. Hogyan marad kemény a befőttben az uborka?
- Most sütjük a mézeskalácsot. Eddig mindig kő kemény lett. Ez új recept, állítólag megpuhul. Van valami egyéb trükk, hogy puha maradjon?