Mindig a szerető a hibás? (beszélgetés)
Na igen.
Viszont azért, mert belép a harmadik, akkor már az eredendő kettő nem funkcionál" jól....
Szerintem mindharman hibasak es mindig, barmelyik esetet vesszuk, a szereto is hibas. De mindenki a maga portajan sepregessen, ugyhogy a raeso reszt, amiben hibas, fogadja csak el es ne azzal takarozzon, hogy a tobbiek (a masik ketto a kepletben) miben hibasak, hanem vegye eszre a sajat hibajat, pont.
Konkretan a szereto(no) hibas lehet ezekben:
-nos ferfival kezd, kikezd
-nem tudja, hogy nos a pasi, de miutan kiderul, folytatja
A ferj hibas:
-felredug, ahelyett, hogy otthon megprobalna megoldani, lerendezni, mi a gond
-megprobalta lerendezni otthon, de suket fulekre talalt, viszont ahhoz nincs becsulete, hogy elobb elvaljon, mielott felredug
-felredug, mar szerelmes, elhatarozza, hogy kilep a hazassagbol, de nem teszi, ezzel a szeretot is hitegetve, megalazva
Feleseg:
-valamilyen modon eloidezi, hogy a ferj kiabranduljon belole
-esetleg nem idezi elo, mert mindenre odafigyel, de hat akkor is, az unalom miatt is vege lehet, ezt nem akarja felismerni, vagy ha felismeri, nem akarja elengedni a ferjet
-tudja, hogy felredug a ferj, megsem akarja elengedni, illetve nincs akarata ahhoz, hogy nemhogy elengedje, hanem seggberugassal. Ezzel nem tesz mast, mint a szereto malmara hajtani a vizet, mert igy az martirkodhat, hogy bizony a ferj ot szereti, csak ezt ugye nem bizonyitotta meg be evek monotoniajaval, a titkos legyotthoz meg mindenki eleg izgi, es ert is, bizonyitani a hetkoznapokban is, hogy a gondok ellenere is jo szereto, az mar mas kerdes.
:)
Amúgy keresztanyám volt szerető.Kérdeztem tőle, miért? Te mindig olyan erkölcsös ember voltál,mindenre figyeltél,senki nem tudott rá soha rosszat mondani, ezt hogyhogy meg tudtad lépni? Azt válaszolta: az én férjemet is elvették tőlem, neki is volt szeretője,évekig csalt engem,majd elgagyott mikor 2 éves volt a fiúnk.Akkor én miért vegyek figyelembe másokat?Ezentúl azt teszem,ami nekem jó,és nem leszek tekintettel senkire.Ez régen volt. Szegény azóta már nem él. De elgondolkodtató volt amit mondott.
Jól van, igaz. Én aztán tényleg nem akarok undok lenni, de ma ezt húztam .
Most pedig irány a tus, és olvasás :))
De ez miert baj, hogy mennek ugymond a szivuk utan?
En is monogam vagyok es jol erzem magam, foglalkozom a magam dolgaval, nem pedig a maseval :)
Nincs semmi, csak unok mindent és beszélek hülyeségeket.
Elmentem egy boltba, kérdeztem, hol vannak az xy méretű szőnyegek?
-Milyen árfekvésben? ...Hát nem mindegy neki? Megmondja, hol vannak a 3x2 vagy milyen szőnyegek, és magamra hagy, válasszak. De nem, őt rögtön az érdekli, mennyi pézem van rá.! Felbosszantott. :))
Én meg pont itt töltöm ki a bosszúmat, ahelyett, hogy köptem volna egyet.
Igazad van, de már a 70-es évek után sok minden megváltozott. Nem úgy választottunk párt, mint szüleink. Célunk az volt, hogy lakáshoz jussunk, és neveljük a gyerekeket, iskoláztassuk őket. Összetartóbb és kitartóbb volt a család. A rendszerváltás után változott meg sok minden. Jöttek a szabad szellemű amerikai filmek, a sok szexjelenettel, stb. A fiatalok már nem tartják fontosnak a házasságot, és a nyitott, együttéléses kapcsolat nagyobb szabadságot ad. Pár év után, ha már nem szerelmesek egymásba, akkor husss, tovább állnak, keresnek mást. Mert milyen kapcsolat az, ahol nincs szerelem. Pedig a szeretet sokkal többet ér, csak más érzés. Könnyű ilyen felfogással kifelé kacsingatni.
Én, mivel monogám típusú vagyok, most nem szeretnék ebben a "könnyűvérű" világban fiatal lenni.
Az egeszseges kompromisszum es a megalkuvas kozott szerintem oriasi kulonbseg van.
Az utobbi az erosebb kutya *, a masik pedig behodol, megalkuszik a tovabbi vita elkerulese miatt.
Ilyen regen is volt.
Hany kisbabat tettek el lab alol, mert nem tudtak volna vallalni oket, regen elastak oket a tozegben meg ki tudja meg hol...
Csak most mindenrol tudsz messze foldrol, mert nezed a Hiradot, olvasod az ujsagot.
Regen nem derult am ki minden, nem volt mindenhol Poirot vagy S. Holmes :))
Moricz Zsigmond: Szegenyemberek, Barbarok...
Peldaul.
:)))
Nem, ma beszélünk róla.
Régen meg nem.
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Házas férfi szeretője lenni
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Milyen érzés szeretőnek lenni?
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?