Mindennapi macerák (beszélgetés)
Nálunk se történik semmi különős, de nem is baj.
Te aztán időben elkezdesz készülni a húsvétra!:)
Sziasztok!
De nagy a csend. Sehol senki?
Bella nagyon figyelj magadra ez a betegség már nem játék.
A fogyit idáig szuperül be tartom és nem is esik nehezmre. Viszont még se a futást se a tornát nem kezdtem ezeket majd csak hétfőtől. Egyszerre nem lehet mindent.:))))
Mosi nagyon sajnálom, biztos találsz valamit. Na ad fel, tuti, hogy valakinek a valakije volt az illető akit felvettek.
Vaczila mozgalmas napjaid voltak le a kalappal.
Ja azt elfelejtettem le írni, hogy mától kezdem a fogyit. Ennek örömére tegnap annyit ettem, hogy az már borzasztó volt.:))))
Van bőven miből fogynom annyira fel jöttek rám a kilók az utobbi pár hónapban.
Sziasztok!
Sajnos nem vettek fel.:( Na mindegy majd csak akad valami hamarosan!
Hétvége nagyon gyorsan elment, pedig semmi különöset nem csináltunk.
Vaczila le a kapalpom előtted, hogy ennyire jól bírod ezt a sok disznóvágást. Én tuti nem bírnám.
Mosi természetesen megy a drukk, de olyan ügyes vagy biztosan sikerülni fog.
Nálunk ma gyümölcs leves lesz és felesborsó főzelék sült oldalassal. Én magamnak csak mexikói zöldséget fogok csinálni a húshoz, mivel vacsorára lesz csak kész.
Bella hogy megy a tanulás. Mikor is lesz a vizsgád?
Sziasztok!
Ma voltam állás interjun. Elég sokat kellet angolul beszélni és a németbe is kérdeztek kellet még gépelni és iktatni is. Szerintem elég jól sikerült. A héten kiderül. Szorítsatok!
Májgombóc levest és zöldboró főzeléket készítettem fasírtal és tükörtojással kinek mi teszik.
Bella amikor csak tudsz menj a suliba! Azért az sokkal többet ér ha a tanár elmondja, elmagyarázza, és nem neked kell otthon egyedül kitalálnod mit és hogyan kéne megtanulni.
Lányok én nagyot csalódtam ma, az- az osztálytársam aki eddig odaadta a leckét azt mondta a jövőben nem segít mert sokat hiányzok
pl. most a héten a Tibi délutános nem tudok menni. már az össze foglalót sem adta oda. ráadásul az kiderült, hogy a ragozás is benne lesz én azt nem tudom mert hiányoztam és nem adta oda azt a leckét. Pl. a csinálni és a dolgozni, jönni, menni szavaknál én,te ó, mi, ti, ők - halvány gőzöm nincs róla.
Bella ne izgulj biztosan sikerülni fog, majd szurkolunk ezerrel.
Nekem ma fázós napom volt, az oviban elromlott a fűtés. Így reggel 16 fok volt. Aztán közben megcsinálták, de délig is csak 20-ig tudott felmelegedni. Éppen kilábaltam a torok fájásomból, most kicsit izgulok hogy vissza ne essek.
Na megyek nekiállok főzni valamit. bár még ki sem találtam hogy mi legyen de nincs időm sokat gondolkozni.
Remélem nem, utálom a hideget! Nekem ez az időjárás pont megfelel télnek, azt se bánnam ha kicsit megelgebb lenne. Ja és nem utalsó sorban a fűtés számla is sokall barátságosabb így ez pedig nem utolsó szepmont!!!
A kettes tuti meglesz mindenből nem kell parázni! Elolvasol szépen figyelmesen mindent és kész. Matekra kell egy kicsit gyakorolni a németet természetesen tanulni kell.
Sziasztok, az a baj, hogy szinte csak a németre és az irodalomra összpontosítottam és a matekra ami nem megy. a többit szinte mindet most kell megtanulni. Csak a 2 legyen meg többre nem is hajtok. Tanév végére belehúzok rendesen!
Kérdés: szerintetek lesz idén tél?
Sziasztok!
Elkezdődőt valóban a 2012-es év. Gyerekeke suliba mentek, Tázi dolgozni. Nagyon-nagyon gyorsan elteltek az ünnepek.:(
Bella biztosan sikerülni fognak a vizsgák. Nyugi!
Bella akkor csak tanulj sokat. Már azt hittem baj van amiért nem jelentkeztél. Gondolom izgulsz a vizsgák miatt. Én legalábbis mindig egy frászban voltam már a vizsgák közeledtével. Na de majd túl leszel azokon is, biztosan minden rendben lesz.
Én délután bent voltam Pécsen, vettem egy táskát mert a régi szétmenőfélben van. Aztán a Spárban vásároltam is egy kicsit, nem sokat, viszont egészséges dolgokat.
Boldog Új Évet Kívánok!!
Ma én egész nap feküdtem. Tegnap végül is jót buliztunk, bár elég nehezen indult a buli és kedvem se volt hozzá.
Holnap már vissza kell rázódni a hétköznapokba, mert kedden suli és munka.:( Semmi de semmi kedvem hozzá!:((((