Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mindennapi macerák fórum

Mindennapi macerák (beszélgetés)

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
2373. Mosoly30
2012. jan. 12. 21:33

Nálunk se történik semmi különős, de nem is baj.

Te aztán időben elkezdesz készülni a húsvétra!:)

2372. vaczila
2012. jan. 12. 14:42
Nálunk most semmi különös nem történik. Munka, majd házimunka, esténként egy kis kreatívkodás. A napokban egy faládikát dekupázsoltam a bizsujaimnak, szerintem tök jó lett. Most pedig bújom a netet újabb horgolási minták után, húsvéti dolgokban gondolkozom már.
2371. Mosoly30
2012. jan. 12. 13:50

Sziasztok!

De nagy a csend. Sehol senki?

Bella nagyon figyelj magadra ez a betegség már nem játék.

A fogyit idáig szuperül be tartom és nem is esik nehezmre. Viszont még se a futást se a tornát nem kezdtem ezeket majd csak hétfőtől. Egyszerre nem lehet mindent.:))))

2370. vaczila (válaszként erre: 2368. - 266299594f)
2012. jan. 10. 06:55
Ez nem jó hír Bella. Viszont most hogy tudod, mindenképpen tetesd rendbe magad. Mi lesz a következő lépés mit mondott a doki? Gondolom vizsgálatok sora következik. Műtét is lesz? Ne izgulj ám ebből is ki lehet gyógyulni. Apósomnak is volt de teljesen rendbe jött utána, pedig ő már nem fiatal.
2012. jan. 9. 19:49

Mosi nagyon sajnálom, biztos találsz valamit. Na ad fel, tuti, hogy valakinek a valakije volt az illető akit felvettek.

Vaczila mozgalmas napjaid voltak le a kalappal.

2012. jan. 9. 19:47
Sziasztok, én sajnos elég rosszul vagyok. Már napok óta. A mai vizsgálatok kimutatták, hogy az állandó hátfájásom szívelégtelenség, ritmuszavar és baloldali szívnagyobbodás következménye. Na erre aztán nem gondoltam. Szoktam írni nektek, hogy fáj de párnap után elmúlt mindig aztán visszajött. Éreztem egy ideje, hogy nem vagyok jól. Még ti is írtátok, hogy a mellkhasi fájdalommal menjek orvoshoz mert az nem játék erre ma 210/120 vérnyomással kis híján a kórházban kötöttem ki. Tény, hogy nem vettem be a vérnyomáscsökkentőt. De ez azért elég durva nem??? Órákig feküdtem a dokinál.
2367. vaczila (válaszként erre: 2366. - Vaczila)
2012. jan. 9. 14:47
Na látom a sietségben írtam pár összevisszaságot, látszik hogy kutyafuttában ülök itt.
2366. vaczila (válaszként erre: 2364. - Mosoly30)
2012. jan. 9. 14:45
Sajnálom hogy nem sikerült. Pedig biztosan megfeleltél volna, de lehet hogy akit felvettek, protekciós volt. Ma már minden így működik. az elmúlt hétvégén én is rengeteget ettem, pedig előtte héten egész jól ment az étkezés. Na szóval a hétvégén mindent elrontottam már megint, úgyhogy most megint kezdhetem elölről. Na megyek is mert szalad az egész hát, nagyon sok a dolgom azt se tudom minek álljak neki először.
2365. Mosoly30
2012. jan. 9. 07:35

Ja azt elfelejtettem le írni, hogy mától kezdem a fogyit. Ennek örömére tegnap annyit ettem, hogy az már borzasztó volt.:))))

Van bőven miből fogynom annyira fel jöttek rám a kilók az utobbi pár hónapban.

2364. Mosoly30
2012. jan. 9. 07:09

Sziasztok!

Sajnos nem vettek fel.:( Na mindegy majd csak akad valami hamarosan!

Hétvége nagyon gyorsan elment, pedig semmi különöset nem csináltunk.

Vaczila le a kapalpom előtted, hogy ennyire jól bírod ezt a sok disznóvágást. Én tuti nem bírnám.

2363. vaczila
2012. jan. 7. 20:08
Most értünk haza disznóvágásról. Nagyon elfáradtam. Jó nagy dögök voltak, volt feldolgozni való hús bőven, mi meg nem voltunk most valami sokan. Megint annyit ettem hogy 3 embernek elég lett volna. Ráadásul egy csomó sütit is bevágtam, nem bírtam megállni hogy ne egyek. Holnap reggel 6-ra megyünk megint, és végre utoljára. Alig várom hogy annak is vége legyen már. Itthon meg szalad minden, de nem futok utána.
2012. jan. 7. 12:17
Kellemes hétvégét. Sehol senki?
2012. jan. 5. 18:56
Sziasztok. Mosi szorítok. Ma nem ment a tanulás mert nem pihentem ki magamat. pár órát aludtam és ha ez 2x egymás után megesik akkor nehéz utolérni a pihenést. nagyon utálom, hogy már kora reggel ütik az ablakot mert mi van ha valaki éjjel 2kor alszik el mint én. Á már alig várom, hogy kiköltözzünk, remélem sikerül, nagyon rákészültünk.
2360. vaczila
2012. jan. 5. 14:51

Mosi természetesen megy a drukk, de olyan ügyes vagy biztosan sikerülni fog.

Nálunk ma gyümölcs leves lesz és felesborsó főzelék sült oldalassal. Én magamnak csak mexikói zöldséget fogok csinálni a húshoz, mivel vacsorára lesz csak kész.

Bella hogy megy a tanulás. Mikor is lesz a vizsgád?

2359. Mosoly30
2012. jan. 4. 16:40

Sziasztok!

Ma voltam állás interjun. Elég sokat kellet angolul beszélni és a németbe is kérdeztek kellet még gépelni és iktatni is. Szerintem elég jól sikerült. A héten kiderül. Szorítsatok!

Májgombóc levest és zöldboró főzeléket készítettem fasírtal és tükörtojással kinek mi teszik.

Bella amikor csak tudsz menj a suliba! Azért az sokkal többet ér ha a tanár elmondja, elmagyarázza, és nem neked kell otthon egyedül kitalálnod mit és hogyan kéne megtanulni.

2012. jan. 4. 15:05
ok, van aki segít és ő is írt mégis elküldte a leckét nem tudom mi volt ez a hiszti
2012. jan. 4. 12:25
Sziasztok. Relatív mennyi a sok, a héten kihagyom ezt a 2 napot mert ugye a Tibi másképpen dolgozik már és délutános héten nem tudok menni.
2356. vaczila (válaszként erre: 2355. - 266299594f)
2012. jan. 4. 06:41
Próbálj meg beszélni valaki mással leckeügyben. De miért hiányzol annyit, nem tudod megoldani a suliba járást amikor a párod dolgozik? Hosszútávon pedig az lenne a a megoldás, meg neked is könnyebb lenne ha ott lehetnél az órákon.
2012. jan. 3. 18:52

Lányok én nagyot csalódtam ma, az- az osztálytársam aki eddig odaadta a leckét azt mondta a jövőben nem segít mert sokat hiányzok

pl. most a héten a Tibi délutános nem tudok menni. már az össze foglalót sem adta oda. ráadásul az kiderült, hogy a ragozás is benne lesz én azt nem tudom mert hiányoztam és nem adta oda azt a leckét. Pl. a csinálni és a dolgozni, jönni, menni szavaknál én,te ó, mi, ti, ők - halvány gőzöm nincs róla.

2354. vaczila
2012. jan. 3. 14:51

Bella ne izgulj biztosan sikerülni fog, majd szurkolunk ezerrel.

Nekem ma fázós napom volt, az oviban elromlott a fűtés. Így reggel 16 fok volt. Aztán közben megcsinálták, de délig is csak 20-ig tudott felmelegedni. Éppen kilábaltam a torok fájásomból, most kicsit izgulok hogy vissza ne essek.

Na megyek nekiállok főzni valamit. bár még ki sem találtam hogy mi legyen de nincs időm sokat gondolkozni.

2012. jan. 3. 14:33
A német az megy anyira az tuti. A tanárunk írtó rendes adott 2 támpontott ami 12 és 15 mondatból áll azt mondta ha azt tudjuk akkor a 2 meg lesz. Az irodalomból is tuti min.2 es. Most a biológiával küzkődök. Nincs meg minden tananyagom. De azért igyekszek de van 2 nagyon szigorú tanárom mind a ketten 2 tantárgyat tanítanak az egyikük bioszt, föcit a másik matek, fizika. Egyik szigorúbb mint a másik. ezektől a tantárgyaktól tartok.
2352. Mosoly30
2012. jan. 3. 12:46

Remélem nem, utálom a hideget! Nekem ez az időjárás pont megfelel télnek, azt se bánnam ha kicsit megelgebb lenne. Ja és nem utalsó sorban a fűtés számla is sokall barátságosabb így ez pedig nem utolsó szepmont!!!

A kettes tuti meglesz mindenből nem kell parázni! Elolvasol szépen figyelmesen mindent és kész. Matekra kell egy kicsit gyakorolni a németet természetesen tanulni kell.

2012. jan. 3. 10:35

Sziasztok, az a baj, hogy szinte csak a németre és az irodalomra összpontosítottam és a matekra ami nem megy. a többit szinte mindet most kell megtanulni. Csak a 2 legyen meg többre nem is hajtok. Tanév végére belehúzok rendesen!

Kérdés: szerintetek lesz idén tél?

2350. Mosoly30
2012. jan. 3. 07:47

Sziasztok!

Elkezdődőt valóban a 2012-es év. Gyerekeke suliba mentek, Tázi dolgozni. Nagyon-nagyon gyorsan elteltek az ünnepek.:(

Bella biztosan sikerülni fognak a vizsgák. Nyugi!

2012. jan. 2. 19:37
Az tény hogy minden a tanulás körül forog. Most mindent ennek rendelek alá!
2348. vaczila
2012. jan. 2. 19:03

Bella akkor csak tanulj sokat. Már azt hittem baj van amiért nem jelentkeztél. Gondolom izgulsz a vizsgák miatt. Én legalábbis mindig egy frászban voltam már a vizsgák közeledtével. Na de majd túl leszel azokon is, biztosan minden rendben lesz.

Én délután bent voltam Pécsen, vettem egy táskát mert a régi szétmenőfélben van. Aztán a Spárban vásároltam is egy kicsit, nem sokat, viszont egészséges dolgokat.

2012. jan. 2. 17:18
sziasztok, nekünk 13án lesznek a félévi beszámolók, gőz erővel tanulok. De gondolok rátok sokat. A tv. műsor tényleg vacak volt. bezzeg régen!!!!!!!!!!
2346. Mosoly30
2012. jan. 1. 22:07

Boldog Új Évet Kívánok!!

Ma én egész nap feküdtem. Tegnap végül is jót buliztunk, bár elég nehezen indult a buli és kedvem se volt hozzá.

Holnap már vissza kell rázódni a hétköznapokba, mert kedden suli és munka.:( Semmi de semmi kedvem hozzá!:((((

2345. vaczila (válaszként erre: 2344. - 266299594f)
2012. jan. 1. 17:39
Jól tetted. Szükséged volt már egy kis pihenésre. Hogy telt a szilveszter? Én halálra untam a tv műsort. Úgy látszik minden évben vacakabb már nekem ez a szilveszter. Unalmas műsorok álmossággal párosítva. Ez a programom. Na mindegy látszik hogy öregszek.
2012. jan. 1. 17:21
Szia. Én vagyok ám csak pihentem, ma sztrájkoltam!!!!
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook