Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Minden, ami az erotikáról szól..... fórum

Minden, ami az erotikáról szól..... (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6
151. Ákom-bacon (válaszként erre: 150. - Oneman)
2019. dec. 7. 23:19
Ne haragudj, magamban meg kellett mosolyogjalak! ☺️ Kicsit szerencsétlennek tűnsz. Persze megértem én, hogy keresed a boldogságot. De, ha te sem hiszel magadban, ki fog!?
150. oneman (válaszként erre: 149. - Ákom-bacon)
2019. dec. 7. 22:39
Nincsenek partnereim, egy feleségem van. Amiről írtam több mint 10 éves történet. Azóta a feleségemen kívül senkivel sem szexeltem. Nem azért mert elutasítottam az összes nőt aki ostromolt ezzel, hanem azért mert az égvilágon senki nem akart ilyen téren semmit tőlem. Azt pedig már megbeszéltük hogy ezt nem én döntöm el. Talán 1-2 eset volt amikor megfordult az agyamban, hogy esetleg érdeklődne valaki de aztán egyszer gyorsan kiderült hogy tévedtem és megszégyenültem. Érzem magamon hogy ennek a hatása alatt vagyok már hosszabb ideje, talán ez tesz ilyen frusztrálttá. Nem iszok alkoholt, nem dohányzok, nem kávézok, valami jó csak érdekelhet engem is, nem?
149. Ákom-bacon (válaszként erre: 147. - Oneman)
2019. dec. 6. 22:52
Előzőleg írtad, hogy hétköznapi nők a partnereid! Feltételezem hétköznapi velük a szex is. De tudom is én! Csak az derül ki számomra, hogy érdekelnek bizonyos dolgok, és ennek függője lettél!
Unatkozol? Gyere játszani!
148. oneman (válaszként erre: 146. - Ákom-bacon)
2019. dec. 6. 22:16
Minek a függője?
147. oneman (válaszként erre: 145. - Ákom-bacon)
2019. dec. 6. 22:16
Ezt elolvastam vagy ötször, de bevallom nem értem. Kivel,milyen pózokról van szó? Nem különösebben keresek én, azt sem tudom vannak-e hozzám hasonló emberek, de ha van sem derül ki, mert nincs ráírva senkire mire vágyik. Egyébként ha már erről van szó, netes rendszerekben néha szoktam figyelni, kik kiket keresnek. Nem egy ilyen helyzetben lévő, típusú ember a fő célpont, mit én vagyok. Meg én már elég sokat beszélgettem nőkkel, tudom főképp mire vágynak.
146. Ákom-bacon (válaszként erre: 145. - Ákom-bacon)
2019. dec. 6. 17:02
Azt hiszem kicsit függő is vagy!
145. Ákom-bacon (válaszként erre: 143. - Oneman)
2019. dec. 6. 17:01
Nem gondolnám, hogy bármi nagyon különlegeset csináltok, sőt inkább gondolnám azt, hogy az általában ismert pózokat veszitek fel, hiszen csak nem várod ki azt, hogy megtalald azt a partnert aki arra vágyik mint te!
144. Ákom-bacon (válaszként erre: 143. - Oneman)
2019. dec. 6. 16:57
😆
143. oneman (válaszként erre: 141. - Ákom-bacon)
2019. dec. 6. 16:50
Egyébként ne úgy képzeld, hogy akik voltak nők partnereim, azoknak elé álltam és mondtam hogy na akkor nekem ilyen meg ilyen extra igényeim vannak és most gyorsan elégítsétek ki. Teljesen hétköznapi nők voltak, néha szenvedélyesek, néha szégyenlősek, néha ügyesek, néha ügyetlenek, ahogy én is. Bevallom, volt olyan akivel lehet lett volna lehetőségem, de nem mertem belemenni.
142. oneman (válaszként erre: 140. - Ákom-bacon)
2019. dec. 6. 16:44
Szerintem nem túl jellemző, hogy leszbikusok mennek ilyen helyekre. Vagy hogy egyáltalán nők. Egy nő ha csupán ilyen jellegű szexre van szüksége könnyen talál magának partnert.
141. Ákom-bacon (válaszként erre: 139. - Oneman)
2019. dec. 6. 15:06
Igazad van, az ember tényleg nem áll le csevereszni az utcán az ismerőseivel ilyen témában, ezért nem ismerek olyat aki ennyire extrém igényű. Ha már neked is sok, akkor az elég ijesztő!
140. Ákom-bacon (válaszként erre: 139. - Oneman)
2019. dec. 6. 14:57
Na, látod, ennyire nem vagyok jártas a témában! 😀 Nyilván nem járnak nők prostituáltakhoz, de ki tudja! 🤷Leszbikusok nem fizethetnek a szolgáltatásért?
139. oneman (válaszként erre: 138. - Ákom-bacon)
2019. dec. 6. 14:41
Feltételeztem hogy nem vagy prostituált, csak hogy felvetetted az internet és a szex kapcsolatát így eszembe jutott amit írtam. Azt hogy nem keresed náluk a gyönyört végképp nem értem, eddig azt gondoltam nő vagy, legalábbis a fényképed és a mentalitásod alapján ez jött le. A prostituáltakhoz meg szinte kizárólag férfiak járnak gyönyört keresni amennyire én tudom. Csak annyit még hogy találkoztam olyan nőkkel, akiknek nemhogy a fantáziája volt az enyémnél extrémebb, de olyan dolgokat megcsináltak amikhez nekem sosem lenne bátorságom.
Nem minden család tökéletes
138. Ákom-bacon (válaszként erre: 136. - Oneman)
2019. dec. 5. 23:37
Hű! Meglep, hogy ilyenek vannak! Milyen tudatlan vagyok a témában! Talán, mert nem vagyok prostituált, (ha hiszed, ha nem, nem is keresem náluk a gyönyört 😆) De téged kezdelek kiismerni! Jó ez a fórum, ha tudsz a témáról beszélgetni, de most már 100% hogy nem én vagyok az a valaki! Szerintem ilyen extrém fantáziája kevésnek van!
137. oneman (válaszként erre: 135. - Ákom-bacon)
2019. dec. 5. 17:13
Nem vagyok azért annyira zárkózott, vannak hobbijaim, szeretem a munkám, nem is vagyok sikertelen úgy gondolom. Ezek a témák, amikről itt beszélünk bár hozzá tartoznak az élethez, a valós világban eléggé tabunak számítanak, nem szokás ezekről a hétköznapi társalgásban beszélni. Bizonyára azért mert vannak akiket zavar. Itt viszont témák vannak és aki nem akar erről beszélni az nem jön ide. Más témákról itt a neten nem szoktam beszélgetni, arról lehet máshol is, nem pazarolom rá az időt.
136. oneman (válaszként erre: 134. - Ákom-bacon)
2019. dec. 5. 17:02

Bizonyos formában lehet szexelni az interneten. Olvastam hogy a prostitúció is egyre inkább virtualizálódik, ma már a férfiak a testrészeik helyett ténylegesen is a pénzükkel elégíthetik ki az arra vállalkozó hölgyeket, a különböző rezgő kütyükkel. Minél többet költenek rá annál tovább rezeg és a hölgyeknek még intenzívebb orgazmusa lesz. Vannak mindenféle férfi testrészeket szimuláló eszközök, lehet nemsokára már egy valódi férfirobotot is lehet majd használni, ami pénzzel távolról irányítható.

Én nem szoktam egyébként itthon veszekedni. Már vagy 20 éve társalgok különböző fórumokon, netes oldalakon, messze több sikerem volt így ismerkedésben is, mint a való életben. Amikor még fiatal és független voltam a valós világban akkor sem jutottam semmire a nőkkel, észre sem vettek. Vannak ilyen emberek, nők is. Volt olyan nő aki ugyanezt mondta, hogy ő sosem érdekelte a férfiakat, azt mondta megdugni sem akarja senki. Pedig nagyon kedves, szimpatikus nő volt.

Szerintem nem lényeges az most hogy mire megy ki a dolog, ismerem a szokásokat, nagy része az embereknek egy idő után eltűnik.

135. Ákom-bacon (válaszként erre: 133. - Oneman)
2019. dec. 5. 12:48
Az a te bajod, hogy túl sokat éltél meg! Nem könnyű elfogadni az idő mulasat, és szeretne az ember néha visszamenni az időben! Kár hogy nem lehet! Sajnos bizonyos korszakok hamarabb eltelnek. Jó ha megtalalod itt a számodra kellemes elfoglaltságot, de ne kösd le magad evvel! Nézz szét a környezetedben mivel foglalkoznak mások, mi az ami érdekelne! Legyen te is Igenember! 😉
134. Ákom-bacon (válaszként erre: 133. - Oneman)
2019. dec. 5. 12:39

Nem volt szándékom ilyen témákba belefolyni, hidd el. Azt sem tudom már hogy került elém. Maglatjak? Kit érdekel! Mégis mit látnának, hogy csevereszünk? Már szexelni is lehet az interneten keresztül? Ha nem akkor nem volt mit látni! És na nehogy már neked kelljen szegyenkezned azért mert egy kapcsolat mellett szeretnél egy alkalmankénti partnert! Nem mondom hogy normális, de nézzen már mindenki magába! Adják itt a boldog házast de azért felteszem a kérdést mikor veszekedtek utoljára a férjükkel? Min vesztek össze? Hogy oldodott meg a probléma? Csak a szőnyeg alá söpörni az a legegyszerubb! Ne mondja nekem senki hogy normál esetben egy ilyen fórumon akar társalogni! Valamire kíváncsi tehát vannak hiányosságok a tarskapcsolataban! Soroljam? Nem kap elég figyelemet, mástól itt megkapja, vonzó számára más ellenkező neművel társalogni, hajtja a kíváncsiság de ez bűn... Szóval szimpla képmutatás!

Elhiszem hogy egy pasinak ez most egy lehetőség, de nincsenek illúzióim nem gondolnám, hogy ebresztettem benned bármi vágyat! Lehetőséget igen, mást nem! De ehhez is ketten kellunk, és ha te szeretnéd is, én döntök! Ne nézzen senki hülyének, tisztában voltam végig azzal mire megy ki a dolog, olvastam az "eloeletedrol"! Az enyémet is láthatja mindenki, nincs is titkom, ketogénezek!

133. oneman (válaszként erre: 119. - Ákom-bacon)
2019. dec. 5. 11:47

Talán hiányzik, a régi dolgok, élmények, amikről írtam. Voltak jók és rosszak, szerencsére több volt a jó, de az utóbbi 10 évben már nem sok jó volt. Szeretek társalogni is, ahogy írtam régebben volt amit ismerkedésnek is nevezhettünk, mert végül is megismerkedtünk. De ezek általában hosszabb folyamatok voltak, a többség eltűnt a virtualitás sűrű homályában.

Egyébként van egy dolog amit szeretek a neten, hogy az számít mit mondasz, nem az hogy ki vagy, mennyi idős, mi a beosztásod a munkahelyen, stb. Talán ilyen volt régen az álarcosbál is.

Eszembe jutottak bizonyos régi emlékek, kicsit el is szomorodtam, ennyi változott. Egyébként személyesebb kérdésekre is szoktam válaszolni, de azt inkább privátban. Nem nagyon szokott ilyen lenni különben.

Ez nekem is eszembe jutott, nem probléma hogy ilyen témában beszélgetsz úgy, hogy kép is van fent? Ha Te vagy rajta. Meg is láthatja valaki a faluból és máris indul a pletyka... :-)

2019. dec. 5. 05:58

Hát könyv ide vagy oda, semmi erotikusat nem álmodtam! Talán, mert amúgy is beérem 4 óra alvással!


Szegény Oneman, mondd, hogy nem törtem össze a szíved! Hiszen csak ugrattuk egymást! Hogy újra nyíljon meg a fórum! Azt sem tudom, hogy keveredtem ide. De úgy tűnik, inkább csak a hallgatóságot vonzotta!


Rajta! Nyíljatok meg! Miről fantaziáltok!

131. Lávli (válaszként erre: 130. - Ákom-bacon)
2019. dec. 5. 00:29
Jó éjt 😊
130. Ákom-bacon (válaszként erre: 129. - Lávli)
2019. dec. 5. 00:28
Igen, de még az elején tartok! És ma egyedül is fekszem le! Jó éjt, erotikus álmokat! 😉
129. Lávli (válaszként erre: 128. - Ákom-bacon)
2019. dec. 5. 00:25

Altatónak olvasni erotikát is különleges dolog 😌

Én már rég ágyban vagyok. A férjemet várom. Aztán .... szundi 😀

50 FAKTOROS NAPOZÓ SPRAY
128. Ákom-bacon (válaszként erre: 127. - Lávli)
2019. dec. 5. 00:22
Vár a szürke 50 árnyalata! Meg az ágy is! 😐 De, ha már így felporgott ez a fórum, még visszanezek! 🙋
127. Lávli (válaszként erre: 126. - Ákom-bacon)
2019. dec. 5. 00:19

Elég nagy egy fórum, tán többen is elférünk benne.

De ha menni akarsz, én nem tartalak vissza. 🤔

126. Ákom-bacon (válaszként erre: 125. - Lávli)
2019. dec. 5. 00:15
A szót! 😆 Én megyek vissza a könyvemhez! 🙋
125. Lávli (válaszként erre: 124. - Ákom-bacon)
2019. dec. 5. 00:04

😳 mit adsz át?

Úgy érzem, te itt félreértesz valamit.

124. Ákom-bacon (válaszként erre: 122. - Lávli)
2019. dec. 4. 23:58
Ki ne maradj! Szívesen átadom!
123. Ákom-bacon (válaszként erre: 122. - Lávli)
2019. dec. 4. 23:54
😀
122. Lávli (válaszként erre: 121. - Ákom-bacon)
2019. dec. 4. 23:50
Kívülállóként olvastam a beszélgetéseteket :)
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook