Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Mimózasali recept

Mimózasali recept

Elkészítési idő 45 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Mimózasali hozzávalói:
2 személyre
4 db főtt (kemény) tojás
Tartármártáshoz majonéz, mustár, teföl, porcukor (vagy édesítő), citrom, bors - ízlés szerint
2 db alma
15 dkg sajt


A Mimózasali elkészítési módja:
Tojást keményre főzve karikákra vágva leraksz egy soron az edénybe, almát reszelsz rá nagy lyukú reszelőn, rárétegezed a tartárt, majd reszelt sajttal megszórod, és újra kezded. A tetején a sajt maradjon. Nem kell sózni a tojást, nagyon finom ízt ad ez az érdekes egyveleg.

Sült húshoz, de akár önmagában, vagy pirítóssal is nagyon fincsi!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A mimózasali elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook