Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Milyen vírusok vannak most forgalomban? fórum

Milyen vírusok vannak most forgalomban? (tudásbázis)

23. liliom10 (válaszként erre: 22. - Alizee)
okt. 18. 23:29

Ne egyél bármit, csak enyhén sós vízben alaposan megfőzött rizst, azt is csak egy evőkanálnyit egyszerre, és kb.fél óránként vagy ritkábban. Mit iszol ? Vizet, langyos teát is egyszerre csak pár kortyot igyál, azt is kb.15 percenként.

Beszélj az ügyelettel ! Nehogy kiszáradj !

22. Alizee
okt. 18. 23:17
Hasmenéses virus van mostanság? 3 napja megy a hasam vizszerűen, bármit eszek kijön belőlem egy óra múlva :(
21. Ildi
okt. 10. 00:34
"mindmeghalunkMintMindígMindenÔsszel"
20. LBO (válaszként erre: 18. - Anyagi)
okt. 9. 11:34
Szerencsére olyan munkahelyünk van, ahol nem kell attól rettegni hogy a táppénz miatt kirúgnak vagy bármi negatív dolog történne. A munkánkat tudja más is csinálni. 3-4 napos táppénz anyagilag nem megterhelő, legalábbis a mi fizetésünkhöz képest. Ezért nem értjük ezt a kolléganőt, inkább bent rontja a levegőt, ahelyett hogy otthon gyógyulna. Igaz benne van egy nagyon nagy fokú sóherség is. Nyáron 1 gombóc fagyit nem eszik meg velünk, mert sokba kerül, inkább sóvárog, de ez már más téma...
19. LBO (válaszként erre: 17. - ,zumba)
okt. 9. 11:25
Köszönöm ❤️
18. Anyagi (válaszként erre: 15. - LBO)
okt. 8. 18:55

Sajnos, a legtöbben így vannak vele...

Értem én az okokat - de mégsem!!!

17. ,zumba (válaszként erre: 10. - LBO)
okt. 8. 18:17
Mielőbbi gyógyulást kívánok!
okt. 8. 17:35
Sajnos én is benne voltam ebben a torokfájós, köhögős lázas dologban, pedig autóval járok, de a üzletekben is elkaphatjuk, jobb otthon lenni pár napot.
15. LBO (válaszként erre: 14. - Etr4)
okt. 8. 17:13
Tesztet csináltam én is délután, nem vagyok covidos. De nem szeretek betegen dolgozni. Ilyenkor pár napot itthon vagyok. Sajnos nálunk van olyan kolléganő, aki mindig azt mondja, hogy ez csak egy kis nátha, ezzel nem kell otthon maradni. Ő nem is marad otthon, úgy jön dolgozni, hogy taknya-nyála egybefolyik. Neki sem jó, de nekünk sem. Bosszantó hogy senkire nincs tekintettel.
14. etr4 (válaszként erre: 6. - LBO)
okt. 8. 14:42
Mi teszteltünk, mert pont ilyen tüneteink vannak. Kollégák között is van beteg. Itt mi még nem maradtunk otthon, mert negatív lett a teszt.
okt. 8. 14:39
Akciós vírusok, avagy ami trendi.
okt. 8. 13:35
Mindenféle
okt. 8. 12:12
covid, torokfájós, köhögős
10. LBO (válaszként erre: 8. - ,zumba)
okt. 8. 11:52
Én is utazom busszal, én sem tapasztalom hogy több lenne a beteg. Viszont én most beteg vagyok, és itthon vagyok pár napot. Sem a munkahelyemen, sem a tömegközlekedésen nem szeretnék megfertőzni másokat. Lehet azért nem találkozunk köhögő, tüsszögő emberekkel, mert ők is otthon vannak. 😉
okt. 8. 11:50

Mindenkinek köszönöm az információt!

Aranyosak vagytok!!!

okt. 8. 10:39
Nem tudom. Naponta utazom autóbusszal, senki nem köhög, tüsszent, krákog. (felnőttek,diákok) Szerencsés települések között utazom? Lehet.
okt. 8. 10:01
Hepatitisz A
6. LBO
okt. 8. 08:16
Mától vagyok itthon, mert beteg lettem. Torokfájás, nátha, ennyi a tünetem. A dokit most hívtam fel, megbeszéltem vele hogy a héten már nem megyek dolgozni, de mondta hogy pénteken szeretne látni. Nem tudom covid vagy sem, de minden esetre nem mentem dolgozni, nem akarom a kolléganőimet fertőzni.
okt. 8. 07:56
Pár beteg ismerős tesztelte magát, a családot, covidosok lettek.
okt. 8. 07:28
Kovidszerű, köhögős, hasmenéses, kb mint mindig ősszel, minden is.
3. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - Anyagi)
okt. 8. 07:04
Légúti, influenza és állítólag minden 2. beteg kovidos.
okt. 7. 22:58
Torokfájósok
okt. 7. 21:31

Milyen vírusok vannak most forgalomban?

Mitől betegek mostanában az emberek?

Megerőltetésre, mélyebb levegővételre égő érzés a tüdőben. Mi lehet?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook