Milyen ütemezéssel, mikor utalják a járások az ápolási díjat? (tudásbázis)
A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Tegnap,én sem kaptam meg.Tegnap utalták,de van pár ami jóvá ir,szombaton.Azért hozzá teszem,sosem ereszkedtem le vitázni,sem hülyiteni senkit sem,nem áll érdekemben.Rajtam kivül leszmég pár ember akiknek a bankja jóvá irta.
tök jó nektek!!szép napot!
Én is úgy tudom hogy az MKB ÉS A CITIBANK JÓVÁÍR SZOMBATON IS.
helyesbitek:jóváirás szombaton?????
Van olyan pár bank,ami jóvá ir.Nem szombaton volt utalás.
vas megye:utalás szombaton??????
Jó reggelt az ápolási a számlán.vasm.Mkb.
Köszönöm hogy megosztottad ezt az infót.
Üdv.
Egy kis infó a 4 órás utalásról:
[link]
Szolnokon ma utaltak. Nagy nehezen sikerült megtudni.
De én már csak akkor hiszem ha postás hozza majd szerdán.
Csak sikerült ezeknek az aljas szemétláda szolnokiaknak lekönyvelni ezt a hatalmas összeget.
Azt mondták hogy mostmár mindig ilyenkor fognak utalni. Családi pótlék utalás előtt fognak mindig utalni 1munkanappal hamarabb. Nagy nehezen kinyögték.
Azért utaltak ma mert hétfőn családi pótlék utalásokat indítanak.
Ha ez igaz akkor február 26.-an lesz a következő utalás szolnokon.
Remélem igazat mondtak. A szomszéd néni volt olyan rendes hogy megengedte hogy telefonáljak nála.
Boldog így sem vagyok mert szerdán hozza a postás az meg nagyon messze van. Remélem tudtam egykicsit segíteni a szolnokiaknak.
Üdv
Így van. 204.márciusa óta mindig hó végén megérkezik az utalás (CIB Zala) most van elöször,hogy átcsúszik következő hónapra.
Lehet, hogy nem jól emlékszem, ( igaz, h hónap elején 5-ig kellene utalni utólagos kifizetés, mint a fizetéseknél) de úgy rémlik, h tavaly óta mindig számlán volt már hónap végén. Tehát a decemberi utalás a "megszokott" időben volt. A családiról volt szó, h előbb utalják, így az nem lesz januárban, majd csak februárban, de az ápolásiknak már meg kellett volna érkezni, ha tartják a "menetrendet". Legalábbis Pesten....
nem kellene beszólogatni.
örülj,hogy van aki naprakész korrekt tájékoztatást ad.
További szép napot.
Sziasztok!Tudja valaki,hogy lesz e Borsodban ápolási utalás?
Zsuzsuka7777. Szia, én csak azért irtam, amit irtam: mert decemberben MINISZTÉRIUMI RENDELET ALAPJÁN MINDENKI előbb megkapta az járandósságait, az ÜNNEPEKRE VALÓ TEKINTETTEL! Még a Fogyatékossági támogatást is előbb hozta a postás, igaz azt a két ünnep között, a többi ellátást pedig karácsony előtt! Na és itt jön az én előbb írt megjegyzésem: már decemberben is ÓRIÁSI ELTÉRÉSEK VOLTAK MEGYÉKINK KÖZÖTT, hiszen nem minden MEGYE EGYFORMÁN UTALTA A JÁRANDÓSÁGOKAT, hanem ÖSSZE-VISSZA! Most januárban is már van olyan MEGYE, aki utalt, kártyások, és postás is vitte! Ergo: nem kell itt egymást " hergelni", mert Aki, Akik megkapták nem tehet, tehetnek róla, hogy ekkora KÁOSZ van ebben a RENDSZERBEN, pedig csak : ALAMIZSNÁRÓL " beszélünk", írogatunk, tájékoztatjuk egymást, és ilyenkor a " lehúzó" kommentek nem hiányoznak főleg AZOKNAK, AKIKNEK A MEGYÉHEZ TARTOZÓ ILLETÉKES OSZTÁLYA NEM UTALT! Mert mint a mondandóm elején írtam: sok MEGYE UTALT, és már meg is kaptuk az ellátást! Én EGYŰTT ÉRZEK AZOKKAL A SORTÁRSAIMMAL, AKKIK DECEMBER 21 körül kaptak utóljára pénzt, mert ügye azóta igen sok nap telt el! Itt egy a lényeg, amit már régebben is mondandomban kifejtettem: A KORMÁBYNAK SOKKAL JOBBAN ODAKÉNE FIGYELNI RÁNK, MERT MI IS MEGÉRDEMELNÉNK A TÖBB IDAFUGYELÉST, és a TÖBB PÉNZT! Mivel 0-24.-ben dolgozunk, igaz itthon: DE SZABADSÁG, ÉS MINDEN LUXUS NÉLKÜL!! ( nekünk egyik nap olyan, mint a másik! Mi nem mondhatjuk azt, hogy lejárt a munkaidő azt jónapot, NEKÜNK MINDEN NAP SZOMBAT , VASÁRNAP, ÜNNEPNAP ÁPOLNUNK KELL MINDEN PLUSSZ JUTTATÁS NÉLKÜL MINIMÁLIS PÉNZÉRT, DE TESSZÜK CSENDBEN, MERT A SZERETTEINKET ÁPOLJUK, GONDOZZUK!) üdv: Miri2
Sziasztok! Békés megye posta hozta ápolási dijat és a szoc.segélyt. Szép napot
Nekem is azt mondta az ügyintéző, hogy utólag fizetik. Az e havit következő hónap 5-ig kell kiutalni.
Sziasztok
Januárban nem fog jönni ápolási. Utalás ma vagy hétfőn lesz. Szabolcs megyében kedden lesz számlán. Többi megyének hétfőn
ápolásit utólag fizetik.
amit dec 23-án utaltak az a decemberi ellátás.
Vas megyébe ma sem jött pénz
Nem úgy volt, hogy decemberben kaptuk meg a januárit is? Ezért nem kapunk már ebben a hónapban hanem csak februárban? :) :((
Szolnok megyébe kapott már valaki számlán irjon már valaki
Zalában ma engedélyezték az utalást,hétfón lesz számlán az ápolási.Kitartást mindenkinek.
Sziasztok Szolnok megyében kapott valaki ápolásit??Aki tud valamit mikor kapjuk írjon már köszönöm
sőt.
GIRO 1 órás nem is 2 vagy 4.
[link]
Semmi probléma.
csak leirtam a valóságot mert annyi fals információ kering.
Szép napot.
Én meg nem fogok vitába szállni Önnel ...
félretájékoztatták.
Kincstár nem utal kétórásban.négyórás utalás nem létezik már.
másnapra iródik jóvá ápolási is meg összes cstám
További ajánlott fórumok: