Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban? (beszélgetés)
Na mindjárt megyek a tesztoszteron eredményemért.
Remélem az jó lesz :)
Nem tudom, de nekem nem hangzik olyan rosszul.
Ha a 17 napon vagy és 19-iken ovulálsz, addig 19 mm lesz, napi 2mm növéssel számolva, az ott van már a 20-nál, különben meg előfordul hogy egy napot késik.
Hát nem tudom lehet én rosszul látom. Nekem nem is mondta a doki mekkora csak azt hogy nincs akkora ami a napokban meg tudna érni.
Szia!A doki szerint ez még kicsi ahhoz, hogy megrepedjen, elvileg 19. kéne ovulálnom.Napi 2 mm nő átlagban elvileg.20mm reped meg.Ezt mondta most a doki.Majd meglátjuk mi lesz.MIndneki máshogy működik!
Csak pozitívan!
Sziasztok!
Teljesen el vagyok keseredve,voltam uh.A ciklusom 17. napja van, 32 szokott lenni.Nyálkahártya 8mm, egy db 15mm tüsző van bal oldalon.Az ekőző 3 hónapos closty kúra nem sokat segített.Következő ciklusban 2x2 clostyt kell szedjek 5-10. napon.Félidőben uh.
Kismacskák szorítok!
Akkor szorítunk majd nagyon.
Siess haza, és írd meg mindenképpen, hogy mizujs. Biztos vagyok benne, hogy minden a legnagyobb rendben lesz. ;)
Jaaaj Csajok. Most egyre több hitet adtok nekem ezekkel a szavakkal. :)
Annyira jóóó, kösziii. :)))
Igen, a szomszédnőmnek sem volt sokáig, aztán rendezte neki egy természetgyógyász, 1-szer vagy 2-szer jött meg neki, aztán megint kimaradt, gondolta eddig tartott a csoda de kiderült hogy a baba miatt nem jött meg már neki :)
Úgy-hogy van remény :)
Igen, emlékszem, hogy mesélted. De akkor is olyan hihetetlen. :)
De olyan rendes volt a férjem.
Azt mondta, hogy ha most nem jön össze a babó, akkor mielőtt átjárhatóságira kéne mennem, előtte elmegy vizsgálatra ő is. :)
Olyan jól esett.
Jaaaj annyira jó ezeket a bíztató szavakat olvasni. :) El se hiszed. Komolyan.
Hát december eleje óta szedem a meforalt. Először 500-at, és február óta 2X500-at.
És gondolod, hogy 1 mensi elegendő, hogy rendeződjenek a dolgaim? :)
Persze, van görbém ma is.
Hát igen amúgy, teljesen egyetértek, ami a görbémet illeti. :)
De sztem bennem van az is, hogy nem akarok csalódni.
Egyik gondolatomban ez van, hogy basszus tényleg tök szabályos meg tankönyvbe illő, és hogy most végre tuti sikerült nekünk is.
Aztán meg a másik gondolatom meg az, hogy ugyan, hogy sikerülhetne, mikor pco-s meg ir-es vagyok. :(
Meg tünetem sincs....blablabla
Habár a tünetre bnőm azt mondta, hogy a 25. napon vagyok (12.dpo), ugyan mit akarok érezni, hogy rugdos? :) Nyilván azt nem, de ki tudja. Nem is tudom, hogy ilyenkor már lehetnek tünetek?
Köszi, aranyos vagy. :)
De valahogy én olyan bizalmatlan vagyok. :/
Sztem nálam amúgy nincs baba. Olyan hihetetlen lenne az én előzményeimmel, hogy még mensim se volt... :(
Hát én nem tudom. :) Azt írták, h ha bátor vagyok, akkor holnap reggel csinálhatok már tesztet. Iszonyatosan kíváncsi vagyok, de azért csak félek a csalódástól is, attól függetlenül, hogy a mensinek is örülök. :)
Jaaaj nem tudom mit csináljak. :)
Nekem mensi előtt kb 1 héttel már olyan mellfeszülésem szokott lenni,hogy nem tudok hason feküdni,meg a párom szerint olyankor meg is nőnek :-) Most semmi...ingerlékeny vagyok,de az lehet a gyógyszerektől is talán...
Én szorítok,hogy ne mensi legyen,hanem babó:-)
Olvasom, hogy Neked se fájnak a melleid?
Nekem tapasztalatom nincs etéren, mert amikor még rendszeres volt, sose figyeltem magam. Most viszont március végén, mikor megjött, akkor nekem is iszonyatosan fájtak a bimbóim és nehezek voltak a cickók is.
Most sokkal kevésbé érzem ezeket a tüneteket. Gondolod, hogy azért, mert nem mensink lesz? :)
Óóó bárcsak baba lenne. :)
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Kinek sikerült a Clostilbegyt tablettával? Milyen adagolással?
- Króm tablettával kapcsolatos tapasztalatok!
- Merkformin tablettával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a kudzu nevü tablettával kapcsolatban?
- Tapasztalatok Bisoblock tablettával kapcsolatban?