Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen recept szerint süssek pogácsát, hogy friss, puha maradjon 3 nap múlva is? fórum

Milyen recept szerint süssek pogácsát, hogy friss, puha maradjon 3 nap múlva is? (tudásbázis kérdés)


2013. dec. 4. 12:24
Hagyd ki a tojásfehérjét egy az egyben mert attól amint kihűl, kiszárad olyan faforgácsosra! Mindent bele!
2011. nov. 23. 20:39
Én 1-2db héjában főtt,összetört krumplit teszek a pogácsa tésztájába,puha marad tőle.A tepertősébe is rakok.
6. Sly7105 (válaszként erre: 5. - Icuri)
2011. nov. 23. 14:33
leírod a receptet majd...? Előre is köszi.
5. icuri (válaszként erre: 2. - Sly7105)
2011. nov. 23. 14:26

Szia!

Ehhez hasonló nekem is van. Én kelesztem az élesztőt és dagasztás után éjszakára hűtőbe teszem. Még egy hét múlva is puha és jó ízű.

2011. nov. 23. 10:35
Szívesen. Nem fogsz benne csalódni!
2011. nov. 23. 09:30
Ez jó, köszönjük :)
2011. nov. 23. 09:27

Szia!

40 dkg liszt

25 dkg Rama

ezeket összemorzsolod


Egy másik tálba:

kocka élesztő 3/4-ed része

1 kiskanál só

2 dl tejföl

ezeket habverővel összekvered és a másik tálban lévő lisztes rámával összegyúrod és egy egész éjszakára a hűtőben hagyjuk pihenni. Másnap kinyújtod és szaggathatod a pogikat.

Puha marad napokkal később is!

2011. nov. 23. 09:23
Sziasztok, olyan pogácsareceptet keresek, ami friss puha marad 3nap mulva is.Köszi

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook