Milyen legyek? (beszélgetés)
8. 60f38ac606
2009. szept. 15. 12:47
Én is voltam szőke, barna, fekete. És határozottan állíthatom, hogy a barna a legkíméletesebb, főleg ha eddig melíroztattál. Pihenteted a hajad is így, főleg ha csak színezőt használsz (bár a színezőt a szőke haj vagy kétszer biztosan le fogja dobni) + ha gyárilag is barna vagy, biztosan ez is áll a legjobban. :) Ja igen: sötétbarnára vigyázz, mert két festés után már ugyancsak fekete lesz belőle...
7. sáraanna
2009. szept. 14. 18:24
Én voltam szőke, barna és most pedig vörös. Próbáld ki mindkettőt! nem hiszem h a barna festék jobban ronsolná a hajad mint a szőke.
6. Dzsenett
2009. szept. 14. 17:27
Barna vagyok eredetileg! Igazából tényleg nehéz így tanácsot adni. Zöldes barna szemem van, szoli bőröm...
De eddig már egy 2 éve szőkés vagyok... Ezért félek...
Szerintetek a barna festés nem roncsolná a hajam?
Amúgy Ti mit használtok a hajatok védelmében? Én most az AVON ból rendeltem sok sok sok dolgot magamnak! Remélem beválik! :D
5. F4tt0um4
2009. szept. 14. 16:45
mindenképpen olyan legyen ahogy te jól érzed magad, és ahogy te szépnek látod magad...
4. d3c6e89fee
2009. szept. 14. 16:24
Hát nehéz látatlanba tanácsot adni...
3. sáraanna
2009. szept. 14. 16:21
Milyen színű az eredeti hajszíned? Szemed? Bőröd? Szemöldököd?
2. 867f9adc74
2009. szept. 14. 16:10
Esetleg, ha látnánk az arcod, a hajad.. Így elég nehéz tanácsot adni..
1. Dzsenett
2009. szept. 14. 16:09
Sziasztok!
Ezen a héten teljes megújuláson leszek! Szoli+műköröm+hajfestés+kozmetikus stb. stb.... :D
Csakhogy nem tudom milyen legyen a hajam? :(
Barna, vagy maradjak szőke melíros?
Igazából olyan hajszínt akarok, mint ezen a képen van Jennyfer Aniston-nak.
De el sem tudom képzelni, hogy ilyen hajszínt egyáltalán lehet-e csinálni? :D
Milyen legyek?
Barna, vagy szőke, vagy mi? Szerintetek melyik a szebb?
További ajánlott fórumok:
- Szeret vagy nem? Segítség, mitévő legyek?!
- Háztartás, iskola, munka és még legyek szép is?
- A párom nem bír a vérével. Tanácstalan vagyok. Mitévő legyek?
- Megütött a férjem, mitévő legyek?
- Titkárnő szeretnék lenni később. Milyen tantárgyakra, ismeretekre erősítek rá, hogy minél kelendőbb legyek majd?
- Mi legyek? Mit ajánlotok? Milyen jól menő, jól kereső foglalkozások vannak amivel külföldön (USA, vagy Anglia) is el lehet helyezkedni?