Milyen káros hatása lehet a védőoltásoknak hosszú távon? (tudásbázis)
Az a baj, hogy volt ez jobb is. Sajnos leépítették a mezőgazdaságunkat. A nagy USA kérte a szakembereink véleményét. Most nem lenne kitől aki ezzel foglalkozik:(
Egyébként a pl. a szójatej is nevezhető műtejnek és még másból is készítenek. pl.lsd. Tápszerek babáknak.
Azt azért elmondhatnád ha van 4%-os teljestej abból hogyan lesz többszörösére higítva 3,5-es vagy akár 2,8-as is?
A tejüzemi beavatkozások is pénzbe kerülnek, vagy az ott dolgozók ne kapjanak fizetést a gépek ingyen vannak? Van fogalmad mennyibe kerül egy csíramentes tejesdoboz? A te módszered szerint hogy akarod a lakosságot ellátni? Mindenki lógjon egy tehéncicin?
Egyre kisebb teret engednek a magyar mezőgazdaságnak:(
A multik nagy tételben vásárolnak olcsón hozzák be a sz..rt, és vetetik meg a sóher magyarral, aki nem nézi mert olcsó az is jó, veszik a sok tesco-szemetet.Gratulálok :(
jaj ugyan már:(
Mindenki tudja azt hogy a legtöbb tej sajna nem látott tehenet.csak vedd a dobozos tartós tejet a boltba. Annyi tartósítóval van tele hogy ennyi erővel akár a csapvizet is ihatom az egészségesebb.
Azért az 1.5%-os tej nem véletlen ilyen vízízű.
De tudod mit legyen igazad látott tehenet, de csak fényképről mint én.
"Isszuk a műtejet, ami tehenet nem látott"
Te honnan veszel műtejet? Azt hol lehet kapni? Én vegyész vagyok! Hogyan kell csinálni? Te biztos megtanítasz rá! Annyi ismereted már nincs hogy ha lenne műtej az drágább lenne mint a tehénkéké? Vagy te tejelsz?
:-))) De talán inkább szomorú jelet kellett volna idetenni, ugyanis az a tragédia, hogy teljesen igazad van.
Off, de idekívánkozik az előző hsz-ok alapján: vajon hányan tudják ma Magyarországon, hogy a világ élvonalába tartozhatnánk mezőgazdaságilag, mint ahogy a honfoglalás korában oda is tartoztunk? Isszuk a műtejet, ami tehenet nem látott, megvesszük a multinál, nálunk meg kiirtják a bocikat és fejreállnak a termelők. Vesszük a génkezelt külföldi zöldséget, pedig itt a magyar, ami jó is, itthoni is... Vesszük - illetve mások veszik, mert én nem! - a multiban a húsnak nevezett förmedvényt, amitől a jóég tudja, milyen bajokat kaphatunk... De csak így tovább, hadd pusztuljon a magyar. Ez a kormány célja. Ez a világ célja is. Egy bizonyos népcsoportnak sok száz évvel ezelőtt leírt tervezetében mint célország szereplünk, ahonnan minket ki kell irtani. Most kedves kormányunk vezetésével meg is teszik.
Vissza a védőoltásokhoz: na ezért vagyok én szkeptikus.
Te is műkedvelő vagy ? Szoktam élőben is kuksizni. :-) Részemről nem a jutalmazás volt az általános feléjük. De mostmár kuksizzák az állatorvosok, elvégre is már övék az élelmezés-eü., mert tök logikus, hogy az étel eredetű emberi megbetegedésekhez ők értenek legjobban.
:-))
Amúgy pl. a Tesco saját márkás cuccai nagy átlagban magyar gyártók által készülnek , de pl. a hungarikum Boci csokit Csehországban gyártják. Erre varrjál gombot!
Azt is erősen kétlem, hogy egyáltalán mindig tejet kapunk a boltban, mert ennyi tej nincs is :-) Az ásványvizről meg már ne is ejtsünk szót!
Mondjuk azért külföldi gazdaságokban - családi, kisebb gazdaságokra gondolok - a boci valóban legel kint egész nap de itthon max. egy-egy tanyán látni ilyet, ahol 1-2 boci van a háznál.
A prion!
ennek bizonyos koncentrációja okozza.
Amíg a boci füvet eszik, soha nem fog feldúsulni az agyában. Viszont az elhullott állatok megsemmisítése hatalmas veszteség, ezért újra hasznosítják, azaz feldolgozva hozzá keverik a táphoz amit a boci kap - mert az eu-ban csak a reklámban legel a boci:-(
Teljes értékű fehérje bevitele nélkül nehéz lenne azokat a tejhozamokat produkálni.
Persze senki nem tudott a prion ilyen hatásáról.. (csak így zárójelben: ha ember nem betegszik meg - Jacobs-Kraitzfeld szindroma - még mindig feldolgoznák a megkergült állatokat!)
Szerinted normális egy növényevőt állatihulladékkal etetni? Ne mond, hogy nem tudod miből állítják elő tápokat, hát nem kukoricából :( . "Volt szerencsém" egyszer végig menni egy ilyen üzemen. Nem is ettem évekig húst.
Mikor bemutatták nekem hogy jut el a kamiontól a csomagolásig a csirke, és láttam a dolgozók lába alatt (rács van alattuk) a vért, tollat, belet megkérdeztem azzel mi lesz , hova kerül. Na abból többek között táp lesz. Aki nem hiszi járjon utána.
Halliszt meg egyéb szemét. Vagy még nem hallottad hogy pl. leölt, elpusztult állatok tetemeivel (feldolgozva persze) etetik az állatokat? :-) Gondolom nem hiszed, hogy pl. a csirke életében látott valami zöldet is??
Újra és újra vannak botrányok, hogy ilyen-olyan húsfeldolgozót lepleztek le, akik állatinak sem nevezhető körülmények között húskészitményeket állitottak elő aztán ki tudja mit ettél? :-)
További ajánlott fórumok:
- A Mónika show káros hatása a felnött lakosságra
- Milyen káros hatásai vannak mikrohullámú sütőnek?
- Mikró káros hatása
- Tudja valaki, hogy lehet-e olyan műanyag dobozt kapni, amiből meleg hatására nem oldódnak ki káros anyagok? Esetleg bioműanyagból?
- Szerintetek használható napolaj helyett étolaj?Nem lesz valamilyen káros hatása?
- Ipari hipoval kevert viz párájának hosszútávú belélegzésének milyen hatásai vannak a szervezetre?