Majdnem nekem is, mert az álmosságból ébredezem, hogy még egy kicsit tudjak olvasgatni. Remélem most hamarabb elalszom, mint hajnali három. Amúgy válaszoltam a másik üzenetre, csak elfelejtettem csatolni, így csak a tiéd fölött van lejjebb.
Hát te beszélsz itt velem:) Abban a versben épp arról van szó, hogy az út lehet ilyen is, olyan is. Különböző pontokon találkoznak különböző emberek, majd mennek tovább. De azt nem tudom mi adott, függhet akár egy előző élettől is. Épp a múltkor láttam egy ilyen filmet, de az is lehet, hogy csak a szellem akart üzenni a nőn keresztül, és nem ő volt az a másik nő egy előző életben. Minden esetre olyan részletek birtokába került egy idegen családtól, hogy azt semmiképpen sem lehet mondani, hogy nincsenek furcsa dolgok.
Van mozgás térünk, talán még szabad akaratunk is, egy klisén belül.de a játék vége előre van kódolva. Most arra gondolok, hogy ha valamelyik ősöm, nem áll le borozni, és el éri a hajót, akkor most én beszélek itt veled...
Ez engem is foglalkoztat. Ha csak olvassuk, az olyan mintha egy virtuális játékot átélnénk amiben minden megvan tervezve. De akkor hol a szabad akarat? Amikor kirándulni megy az ember, eltervez dolgokat, de nem minden egyes pillanatot. Akár ilyen is lehetne az egész. Csak bizonyos pontok lennének adottak, a többi pedig rajtunk múlna. Nem tudom, de most mennem kell dolgozni a cicán.
Aludtam, de még hogy. Jó sokáig, mert háromkor sikerült álomba merülnöm, bár nem emlékszem semmire. Ezért most sok dolgom van. Ó, a virágjelet másnak akartam küldeni, Neked valami egyebet szántam volna, de eltévesztettem a dolgot:)