Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen ételeket tudunk kirántani? fórum

Milyen ételeket tudunk kirántani? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
72. Garabonciás (válaszként erre: 70. - Cc7ca607e0)
ápr. 11. 00:36
Tavuk volt, aztán onnan szedték szerintem össze a kecskebékákat, mert némelyiknek akkora combja volt mint tényleg egy kisebb csirke. Nem ilyen rendes, házi varangyos béka még mielőtt vki rosszra gondol, bár nekem akkor még annyira nem tűnt fel a különbség. :D De most már lehet megenném megint, csak hát nem olyan egyszerű beszerezni meg nem is olcsó úgy tudom.
ápr. 11. 00:34
Ami csak van a hűtőben mindent ki tudok rántani onnan.:)
70. cc7ca607e0 (válaszként erre: 67. - Garabonciás)
ápr. 11. 00:30

Én is. Mi krecsegnek neveztük. Ugyanolyan íze van mint csirkének.

A franciáknak nagy kedvencük.


[link]

ápr. 11. 00:30
De ettem már rántott kelkáposztát is. Nem tudom volt-e már. Az vmi baromi fincsi, kelkáposztalevélbe bele van tekerve egy szelet sonka meg sajt, aztán kivan rántva az egész. Nagyon tuti!
ápr. 11. 00:25
De mi gyakran eszünk rántott galambot, az nagyon fincsi tud lenni. Pláne ha van mellé egy kis rántott karfiol is.
ápr. 11. 00:21
Én még fiatal serdült koromban rántott békacombot ettem a barátnőméknél. Hát mit ne mondjak, nem volt rossz, addig amíg el nem árulták mit eszek. :D
66. Guruljka (válaszként erre: 65. - Babyapocakban)
ápr. 10. 22:55

3. Epresturmix

tegnap 17:44

Rántott krumpli. Karikára vágod, lecsöpögteteted, és panìrozod. Házi tartárral mennyei. Szoktam csinálni.

ápr. 10. 16:11
Rántott krumpli volt már?
ápr. 10. 13:06
Legfinomabb amit életemben ettem a ki rántott medve sajt. Isteni krémes
63. Guruljka (válaszként erre: 61. - Levarosbukta)
ápr. 10. 12:02

Most, hogy kifejezetten rákerestem, többféle receptet találtam, húsosan prézli nélkül, de prézlivel is, és húsmentesen prézlivel.

Nekem pl. a rizses változat nagyon szokatlan lenne.

62. Guruljka (válaszként erre: 59. - Guruljka)
ápr. 10. 11:57

Én gyerekkorom óta így ismertem a rakott zöldbabot. Sok prézlivel és tejföllel. Számomra a hús elhanyagolható, szóval a volt is benne, arra nem emlékszem.

Ez a zöldbabos nyár már nagyon régen volt. Nagymama már 1973 óta nincs közöttünk.

61. levarosbukta (válaszként erre: 59. - Guruljka)
ápr. 10. 11:52
Minek?
60. Zsuzsanka43 (válaszként erre: 7. - Epresturmix)
ápr. 10. 11:35
Így tanultam anyukámtól, mindig így készítem:)
59. Guruljka (válaszként erre: 58. - Levarosbukta)
ápr. 10. 11:18
Közéje.
58. levarosbukta (válaszként erre: 55. - Guruljka)
ápr. 10. 08:41
Rakott zöldbabba hova kell prézli????
57. semleges (válaszként erre: 48. - Michelle.r)
ápr. 10. 06:24
Köszi:)
56. Guruljka (válaszként erre: 55. - Guruljka)
ápr. 9. 22:55

zöldbab.

Nagymama megcsinálta hús nélkül is, jó sok tejföllel. Volt ugyanis egy nyár, amikor rengeteg zöldbab termett a kiskertjében.

55. Guruljka (válaszként erre: 54. - Ghost👻)
ápr. 9. 22:54
Pedig a rakott zöldban is sok prézlivel jó, igaz, hogy nincs kisütve.
54. Ghost👻 (válaszként erre: 52. - Guruljka)
ápr. 9. 22:48

Olyasmi. Undorító!

Ott ha azzal fogadnak, kóstold meg különlegesség inkább gyomorfájást színlelek.

Etettek már velem pongyola pitypangos tyúkhúros salátát is.

53. michelle.r (válaszként erre: 49. - Andi6020)
ápr. 9. 22:43
Én kérek elnézést 🙃😘
52. Guruljka (válaszként erre: 51. - Ghost👻)
ápr. 9. 22:38
A rántott akácvirágot hallottam már, a palacsintatésztába mártott, kisütött bodzavirág is régi már. De a rántott zöldbab tényleg csúcs, amolyan ropi-féle?
ápr. 9. 22:35

Anyósom képes mindent kirántani...

A rántott zöldbabnál és a rántott akácvirágnál égtem ki.

ápr. 9. 22:26

[link]


Itt kép is van a rántott pizzáról.

49. andi6020 (válaszként erre: 45. - Michelle.r)
ápr. 9. 22:03
Hátdehát én nem trollkodni járok ide.
48. michelle.r (válaszként erre: 27. - Semleges)
ápr. 9. 22:02
A kelkáposztát úgy szoktam megsütni, mint a steak-et. Akkor, amikor még nem nyílik szét, egészben lobogó forró vízbe teszem két-három percre, majd kicsöpögtetem belőle a vizet. 1-1,5 centis szeleteket vágok, és zsíron megsütöm egy vasserpenyőben. Vagy nyáron a grillsütőn. Próbáld ki, szerintem tetszeni fog. Édeskáposztából is jó.
47. michelle.r (válaszként erre: 31. - Bözsi néni)
ápr. 9. 21:59
Én egyiket sem szoktam. Utálom, ha vastag a panírja.
46. Epresturmix (válaszként erre: 45. - Michelle.r)
ápr. 9. 21:57
Írta is, hogy evett már. :)
45. michelle.r (válaszként erre: 18. - Andi6020)
ápr. 9. 21:56
Megesküdtem volna, hogy trollkodsz, de bakker megtaláltam a neten 🙃a kedvenc hamburgerezőm étlaját dobta ki Gugli úr.
44. Guruljka (válaszként erre: 43. - Elliana)
ápr. 9. 21:35
Én az epres csokit sem szeretem, de ettől még sok ezren igen.
43. Elliana (válaszként erre: 10. - SzánI.)
ápr. 9. 20:16
Én egyszer banános palacsintát. Na az is undorító. 🤮
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook