Milyen erősségű kontaklencsére lehet szükségem? (tudásbázis)
Én soha nem hallottam olyat,hogy a szemüveg és a kontaktlencse erőssége eltérő lenne, nekem pontosan egyforma.
Amúgy ezzel tényleg nem szabad szórakozni, mert nagyon megjárhatod. Kizárólag orvosi egyeztetéssel szabad kísérletezni, míg meg nem találod a neked valót, ami tökéletesen passzol. Én háromszor mentem vissza, mostanra tökéleteset találtam, havi lencsém van. Imádom, el se tudom képzelni,hogy valaha is újra szemüveget kelljen hordanom.
Nagyon nem mindegy, hogy illeszkedik a szemedre.
Pláne első alkalommal mindenképpen orvos vagy optometrista kell hozzá.
A kontaktlencse nem jatek, nem mindegy milyen, nem mindegy hogy rakod be es vezed ki.
Csak egy par szemed van, nem kockaztatnam! A kontaktlencse helytelen hasznalat nagyon konnyen okoz visszafordithatatlan karosodasdt, vaksagot!
Van beutalóm szemészetre, csak itt felénk lehet kapni d...m-be meg hipermarketbe is ilyen napi meg havi lencséket,orvos által ellenőrzötten, és gondoltam,arra a 3 hétre,míg szükségem lenne rá,nem nagyon nézetném meg,meg 1 hét múlva már kellene...csak nem tudom,hogy milyet tudnék venni...
De azért köszönöm a válaszokat! :)
További ajánlott fórumok:
- Szükségem van egy pszichológusra. Lehetőleg ingyen. Nincs pénzem.
- Szükségem lenne a java programra, de szerintem nem biztonságos, ilyenkor mit lehet tenni?
- Kaptam egy egyhetes hévízi beutalót, mit vigyek magammal, mire lehet szükségem?
- Segítségre lenne szükségem! Mi lehetett ez?
- Optikus segítségére lenne szükségem...mennyi lehet az alábbi szemüveg ára?
- Olvasztott csokit lehet hozzáadni marcipánhoz színezés céljából? Fekete marcipánra lenne szükségem de nem találtam ételszínezőt.