Milyen ember valójában Edward Cullen? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Milyen ember valójában Edward Cullen?
Gondolom csak átvitt értelemben kell erre gondolni. Szerintem senki nem gondolja komolyan, hogy meglát a tv-ben, vagy a mozivásznon egy pasit, és rögtön elalél a gyönyörtől. Vagy igen??
Ebben aztán lett pár gondolom:D
A nedves bugyi az már tényleg túlzás.
Vannak nekem is kedvenc színészeim de még ilyen jelenségem nem volt :-D valahogy csa attól tud aki előttem áll :-D
Hát tudod, ízlések és pofonok... :)
Valaki itt említette Banderast. Hát nekem meg ő nem kéne, még ha hozzávágnák se:) Túl szőrös és sötét az én ízlésemhez. Na és öreg:)
Ettől nedves bugyi?????
Egy tini gyerek + technikai csalik. Ennyi.Semmi férfiasság és még ennél is kevesebb vonzó dolog nincs benne. Legalábbis nekem:)
Egyetértek True blood...Eric..nyami:P.Bár nekem Bill is szimpi.
Vámpírnaplókban pedig a gonosz báty nagyon szexi(nem tudom a nevét:P)
Igaz ...
Vegyük példának az Angel-t ... :DD
Ha már vámpír és jópasi, akkor választanék mást:D
Eric - True Blood-ból! Hol van hozzá képest Edward? Fényévekre:))
De még Alex O'Loughlin - Mick St. Jones és a barátja Jason Dohring - Josef a Holdfény c. sorozatból is jobban tetszett:)
Vagy itt a Vámpírnaplók sorozat is, ahol Damon a csúcs! (Ian Somerhalder)
Egyszóval unom már az Alkonyat őrületet, annyira nem jó:(( Vannak jobb vámpíros történetek is.
Na meg arról nem beszélve,hogy Edward teste már-már nevetsége :-) Jacok meg azért... Huhhhh :-D
A mostani részbe viszont Edward valahogy jobban nézett ki, biztos jobban kivolt sminkelve :-)
Nekem a mostani részbe Jasper is tetszett. A kedvenc meg Carlisle marad :-)
Szerintem az Alkonyatban Pattison jól néz ki de a mindennapi életbe nagyon gáz... :-S
Én valahogy a történetbe inkább lennék Jacobbal :-) Inkább éreznék forró testet mint jéghideget :-D
Edwardot szeretem, de csak a filmben tetszik, azaz vámpírként. No meg Carlisle :))
Pedig én is kinőttem már a tinikorból. Akkoriban DiCaprióért rajongtam, bár most sem néz ki rosszul :)
Sztem is inkább százszor Jakob,mint egyszer Edward:))
Dicaprió meg már túl jó színész ehhez a lightos kis tini lovestoryhoz:))
Azért nem hiszem, h dühös lenne bárki is..
Sőt:D