Milyen ember valójában Edward Cullen? (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Milyen ember valójában Edward Cullen?
Bocsesz, de én sem értem mi a fenéért imádják annyian ezt a pasit. Én se Edward Cullen-t, se Robert Pattinson-t nem gondolnám álmaim pasijának.
Nekem nagyon magas ez a mánia, de úgy gondolom mindenkinek szíve joga azt imádni akit akar.
Unokatesóm is nagyon oda van érte, meg a filmekért. Én nem akarom megbántani, így nem szólok neki, hogy mi a véleményem erről.
Ez van.
Egyszerűen mindig kell valamit szeretni:-)
Pont őt olvasom:)
Valami fantasztikusan ír!
Beleolvasnék szívesen, úgy h megköszönném, ha küldessz:)
Köszi:)
Hát ne tudd mweg, fanfic-et olvasok és baromi jó, mintha Stephani írta volna azt is. Abban van ám erotika, meg szex is :)
Teljesen elvarázsolódtam a történetben.
Ha kell, priviben szívesen adok linket.
Jajj nemár. Az erotika részt már megbeszéltük..
fatökű Ed, és borzalmas Bella..:D:D:D
Nade majd a Hardcore 4. részben..
Hol van a szex?:D
Ez max. erotika, bár az első részben a csókos jelenet...hát az valami fantasztikusan jó!
Naná, hogy szándékos. POnt ez a tök jó.
Valahogy el kell adni a filmet.
Szexi pasi, pici romantika, (nem)kevés szex, ez a mostani kereslet..
Meg persze az akció.
És ha ezt egy olyan pasi mutatja be, akibe minimum minden 4. néző bele tudna szeretni, akkor kasszasiker..
no ez is:)
Igen.
És tudjátok mi a fura?
Nem tudok magyarázatot adni rá, de ha megnézed a filmet, olyan mintha már rég jól ismernéd ezt a pasit, és közel is állsz hozzá.. de biztos csak én vagyok ilyen fanatikus és hülye:-)
Vagy a rendező nagyon okos volt,és ez valahol szándékos:-)
Sziasztok!
Tetszik a cikk:-)
Mikor beindult ez a Robert Pattinson őrület, én még nem láttam a filmet.
És le voltam döbbenve, hogy mit esznek a nők ezen a kis paprikajancsin..fehér bőr, sehol egy izom..
Aztán megnéztem a filmet. Az eslő részt egyhuzamban egymás után 3-szor, a másodikat nyomban utána, és a majdnem embert öltem a 3. rész premier előtti vetítés jegyének megszerzéséért:-DD
Ez a pasi lett az ideálom, legtökéletesebb, akit valaha láttam:-)
Azóta már megnéztem vagy 100-szor, és nem tudok vele betelni:-)
Milyen szerencsés lány ez a Bella:-) hmmm
Ja, hát Johnny Depp nekem az etalon.:) Még Bolondos Kalaposként is, nemhogy Jack Sparrow-ként...:)) Imádom, ráadásul a világ egyik legjobb színésze.
Bella nekem is idegesítő, és civilben sem szimpatikus egyáltalán.
Szió!
Én csak, annyit mondanék, hogy gratulálok a cikkhez:)
Éppen este néztem meg a harmadik részt... jó volt olvasni...s jó lenne ebben a forróságban hozzá bújni:D
Szerintem Edward Cullen külsőre,és elsőre nem épp férfiideál:)de azt gondolom,hogy a nők-és itt most nem a tinilányokról beszélek-nagy százalékának nem is kifejezetten a külső jegyei alapján jön be,illetve válik szimpatikussá...inkább az érzékenysége,a szelídsége,a félénksége,a halkszavúsága,"régimódisága" (ha vki látta a Napfogyatkozás-t,az tudja miről beszélek) az őszinte szemei,szóval a lelke ami megérint,és azonnal mindannyian úgy érezzük,hogy annyira szeretnénk őt megölelgetni,vígasztalni,istápolni,mint egy "kölyökkutyát"....és ezekhez a tulajdonságokhoz nyilván nem választhattak egy kigyúrt "macsót",aki röptében a legyet is-típus,szóval Robert tökéletes választás a szerepre...az egész film lényegében erről szól:adott két pasi,akik egymás ellentétei-mint tűz és víz-mind külsőleg,mind belsőleg,de egy dologban mindketten megeggyeznek:Bella a tökéletes nő számukra.Mint a való életben is Bella is választás elé kerül többízben is,hiszen mindkét férfiben megvan amire szüksége van...
Szóval,Edward a tökéletes lelki társ,míg Jacob a tökéletes férfi,aki biztonságot ad...húúúú,de még milyen férfi!!!
Látjátok, még szerencse, hogy mindenkinek más az ízlése... Szép is lenne, ha ugyanaz a pasi kéne mindenkinek! Bárki bármit ír, az csak a személyes véleménye.
Nekem R.P. civilben is bejön, biztos nem rúgnám ki az ágyamból.... Jacob viszont kölyökképű, az arca abszolút nem tetszik, a teste meg nagyon kigyúrt, nekem ez már sok(k). Úgyhogy vihetitek.:)