Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Milyen elektromos fűnyírót válasszak, amivel gyerekjáték a fűnyírás? fórum

Milyen elektromos fűnyírót válasszak, amivel gyerekjáték a fűnyírás? (tudásbázis)

10. Ismétlő (válaszként erre: 9. - Regin_a)
ápr. 28. 05:17
Ne hogy azt hidd. Ős gyepre is telepítettem már. Nagy tévhit, hogy csak tökéletes golf pálya minőségű fűre jó a robotfűnyíró.
9. Regin_a (válaszként erre: 8. - Ismétlő)
ápr. 27. 20:13
Golfpályán! Nálam tuti beásná magát a földbe/elakadna
8. Ismétlő (válaszként erre: 1. - Amacska)
ápr. 27. 19:24
A robotfűnyíró elég hállás egy dolog.
7. Boch
ápr. 24. 17:23
Kecske...és gyerekjáték a fűnyírás
ápr. 23. 16:06
köszönöm szépen
5. PöttyösPanka (válaszként erre: 1. - Amacska)
ápr. 23. 14:22
Ha nem hagyod magasra megnőni, akkor simán tartály nélkül is vághatod a füvet. A fűnyesedék szétszóródik a füvön, és komposztálódik.
4. apeeng (válaszként erre: 1. - Amacska)
ápr. 23. 14:09

Ha jó a kertedben a fű, nincs kutyaszar, vagy egérírtó szétszórva, akkor lesz olyan aki szívesen lenyírja, a nyesedéket pedig viszi az állatkáinak.

egy próbát megér.

az önjáró fűnyíró 200-nál kezdődik.

3. fenevigye (válaszként erre: 2. - Fenevigye)
ápr. 23. 13:48
Ennek 110 Voltos töltője van, tehát neked a 220 Voltos kell, Európai használatra.
ápr. 23. 13:45

Vezeték nélkülit. Az első otthonom társasház volt, kis udvarral, ezért elektromosat vettem. Sok probléma volt a vezetéket kerülgetni.

Ezt ajánlom.

[link]

Persze van sok másféle is, különböző árakban.

ápr. 23. 13:11
A párom sajnos meghalt ,rám maradt a kerti munka viszont gerincbeteg vagyok,csipőprotim van,3 gerincsérv stb,ezért kérlek segítsetek keresni olyan fűnyirót amit könnyű tolni és nem kell állandóan üríteni a tartályt ,előre is köszönöm

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook