Milyen a szex hármasban? (beszélgetés)
A fórumnak még mindig jobban szüksége lehet egy őrült csajra, mint egy zöldségárusra :))
De ha legközelebb is vmi zöldet teszel ki, gyanús leszel nekem :P :)
(nem mosod le magadról, hogy mivel foglalkozol:P)
:)))
Hehe, a másodikat nem ismertem. Nagyon jó:)))
Csak azt nem értem, hogy miért beszélünk az uborkákról:)
Ja, hogy egy őrült csajnak uborka van az avatar helyén???:)
Akkor még két uborkás vicc:
Áll két nő a zöldségesnél. Az egyik hosszan válogat az uborkák között, ez túl hosszú, ez túl ványadt, ez túl rücskös...Nagy nehezen kiválaszt egyet és elmegy. Az eladó kérdezi a másik nőt:
- Önnek melyiket adhatom?
- Nekem mindegy, én salátának viszem!
Kérdezi a zöldésges az uborkát vásároló nőt:
- Felszeleteljem az uborkát?
- Dehogy, hova gondol, nem vagyok én persely!
Ah! Most izgalomba jöttem, mert én "értelmesebben" tudom felhasználni az uborkát!:)
Na, de nem is vagyok szőke:)
"A szőke áll a boltban, a kosarát teleteszi uborkával, mikor tele van, visszateszi. Mikor ezt már háromszor megcsinálta, odamegy az őr.
- Mondja, hölgyem, mit csinál?
- Tudja, ma voltam kozmetikusnál, és azt mondta, hogy jót tesz az arcomnak az uborkapakolás..."
Látod, a lehetőségek korlátlanok, ha uborkáról van szó, felhasználási praktikáinak csak a képzelet és a fantázia szab határt :)
Mi az, hogy tud jó is lenni? :)
Nagyon jó, és mindig! :)
Milyen tengericoca? És milyen száj? :)
Száj igen, de az finom, és nyelvecskével van ellátva, nyami! Vagyis nem nyami, mert megint félni fogsz, szóval, játékos nyelvecskével van ellátva. Így jó? Na meg a többi finomság, amivel én vagyok ellátva:)
Úgy tűnik, mohó! Nehogy már szemtelen legyen!
Na, jó. Este kap még egy lehetőséget magához térni, egye fene (vagyis egye coca):)
További ajánlott fórumok:
- 30 éven felüli ferfiak milyen sűrün szexeltek?
- Ti mit tennétek ha párotokat havonta megkeresné valamelyik ex szexpartnere, ( táncoslányok), és valamilyen munkát ajánlana neki a háza táján
- Milyen gyakran húztok szexi fehérneműt?
- Próbáltátok a szexet már hármasban?
- Kipróbálnám a szexet tükörrel, hármasban, a kikötözést...
- Első 3 hónapunk hármasban