Milyen a jó csók? (beszélgetés)
Ezt a méhek sose tudják meg.
Ez köztudott, hogy a méhek nem csókolónak.
Hmmmm...A jó csók, ott kezdődik, amikor lassan gyengéden közelítesz a másikhoz, amikor az ajkaitok először, csak össze össze érnek, és a szikrázó levegő szinte már lángokat szór... S mire a finom gyengéd hosszú puszikból, csók kezdődik, a férfi gyengéden fogja két kezével közre a lány arcát... Amikor finoman ízleled a másikat, s közben elveszted az idő érzékedet.. És mindegy, hogy esik, vagy fúj... Amikor minden gondolat kiszáll a fejedből, és nem arra gondolsz mikor fejezi már be, mert nem kapsz levegőt...Vagy mert eluntad...Hanem amikor a csók olyan édesen ízzik az ajkaidon, hogy nem akarod abba hagyni, mert úgy érzed ez az élet alapja... Nyelvével finoman érinti a tiédet, nem erőszakoskodik, nem ad kevesebbet, nem követel többet mint amennyit te éppen adni akarsz...És amikor abba hagyjátok, szavak nélkül tekintetek egymásra, mert ezt nem lehet szavakba önteni... A jó csók, lehet szenvedélyes erős, vagy érzékien lágy... Mindig attól függ, mennyire passzoltok össze... Mert ha a szikra megvan, akkor nem azon gondolkozol, milyen a jó csók, és jól csókolsz e, hanem pontosan tudod, hogy úgy csókolsz ahogy neki jó, és ő úgy csókol ahogy neked jó...És nem kell lassítanod, vagy gyorsítanod, esetleg abba hagynod, vagy csak várni, a csókra, mert egy igazán jó csóknál, az ilyen gondolatok meg sem fordulnak senki fejében... Mert ott van bennetek... És az, hogy ez olyan e mint leírtam, vagy ennél durvább, lágyabb, kevesebb vagy több, mind mind attól függ te, és az akit csókolsz milyen... A jó csók soha sem unalmas... Mindig helyzetfüggő, mindig olyan amilyennek lennie kell...:)
Én azt hiszem, ilyen lehet a jó csók:)
Nekem életem első nyelves csókjánál azt mondta a fiú hogy hm egész jó vagy. Pedig nagyon ügyetlen voltam. Azóta többen is megdicsértek.
Szerintem ezt nem lehet tanulni hanem jön magától. Az meg hogy milyen a jó emberfüggő.
Puha, forró, vágyteli, finom, észtveszejtő, csodás, egetrengető :D
de csak akkor, ha azt a szerelmedtől kapod :)
Ezt mindenki maga tapasztalja ki, mindenkinek más jön be.
Nekem pl olyan, hogy jó nincs, nem szeretem és kész
Na...jó..
Én esek ki a bugyiból közben:)
További ajánlott fórumok:
- Milyen fajta és milyen színű virágból volt az esküvői csokrod?
- Milyen nevet adjak egy másfél méter magas, barna, piros sapis, csokornyakkendős plüssmackónak?
- Fehér felsőn csokifagyi folt. Nem jön ki!!! Bármilyen tipp?
- Fogyókúrázók esztek csokit vagy bármilyen édességet? Minden nap? Mennyit?
- Ekrü ruhához milyen színű tömött menyasszonyi csokor illik? Képeket is szívesen fogadok:).
- Szerintetek kisfiam ovis ballagására a csokron kívül milyen ajándékot kellene vennem?