Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Milánói húsos tekercs pennével recept

Milánói húsos tekercs pennével recept

A Milánói húsos tekercs pennével hozzávalói:
50 dkg darált hús
1 cs milánói rafinéria
1 cs szeletelt bacon
1 tojás
15 dkg gomba
2,5 dl hideg víz
2 gerezd fokhagyma

őrőlt bors
15 dkg sajt


A Milánói húsos tekercs pennével elkészítési módja:
A darálthúshoz hozzáadom a reszelt fokhagymát, tojást, sót, borsot és összekeverem. Nyolc egyforma kis rudat formálok belőle és egy-egy szelet baconba betekerem. Egy kis hőálló tálba lerakom és 180 fokos sütőben 10-15 percig sütöm. A gombát felszeleteltem 2 kanál olajon megpároltam, hozzáadtam a milánói rafinériát, vízzel felöntöttem és 2-3 percig főztem, amíg besűrűsödött. A sütőből kivett húsokra ráöntöttem, sajttal bőven megszórtam és visszatettem a sütőbe. A kifőzött tésztával tálaltam.


Kategória: Húsételek receptjei


A milánói húsos tekercs pennével elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook