Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Szia!Neharagudj de esetleg nálad járt a postás??
Előre is köszönöm a választ!
Sziasztok!
Február óta nevelem egyedül a 3 gyereket. Márciusban a Covid miatt elveszítettem a munkahelyem. Szerencsére július óta megint van munkám. Hiába jön előbb a családi nem nyúlhatok hozzá mert kell a rezsire. De mindenki maga dönti el hogy hozzá nyúl e.
Szép napot kívánok neked!
Egy 6 éves van, a többi viszont több mégse jött egyikre se!!! Ez kifogás...
Sziasztok!
Aki elkölti nem biztos,hogy felelőtlen, van a rokonságban is,akinek januárban érkezik egy nagyobb összeg,december meg szűkebb.
Én is azt mondom,mindenki maga döntse el,hogy jól jön e/kell-e neki decemberben hozzá nyúlni vagy nem? :)
Szép napot kívánok mindenkinek!
Engem egyáltalán nem érdekel lesz e januári most.....az inkább, hogy amit most kellett volna kapni azt se kaptam!!!
Sziasztok.
Én is most hívtam őket nekem is azt mondták 22-én utalnak
Sziasztok, hosszú eszmefuttatásra készültem, de szerintem úgysem érnék célt vele...(mert mindenki maga tudja szüksége van-e rá v. nincs és ezt hadd döntse el mindenki maga a saját helyzetében)
A lényeg, friss ropogós információ a MÁK telefonos ügyfélszolgálatától: hamarosan zárják a december hónapot, kiutalásra december 22-én kerülnek a családtámogatási ellátások!
Szép napot!
Sziasztok.
Postán kapom a cspt meg a gyest de még nem kaptam meg. Van még valaki aki esetleg nem kapta meg???
Budaörsi lakos vagyok
Szép napot nektek!
Annyian hőbörögtök a csp miatt,
Higyjétek el sok család örül annak hogyha ki fizetik a decemberit is ebben a hónapban.Az hogy januárban mi lesz ,Hát gondolom nem családiból tartják fenn a gyerekeket és ön magukat
Mert ha igen...hát akkor kalapot emelek mivel abból gyereket eltartani nem lehet.
Sziasztok..
ne is haragudjatok,de már muszáj leirnom ..
értem én,hogy mi lesz januárban.. de nem muszáj senkinek hozzányúlnia ehhez a pénzhez..
De jó...
És amúgy februárig sok családdal mi lesz?
Ez a leghiteltenebb oldal a neten.
Engem fb-ről is kitiltott az oldal akik rendszeresen ezt osztogatják, mert full kamu az egész.
A baj az az, hogy több ember dől be, mint kéne!