Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Nekem az ügyintéző mondta hogy 23 nem én találtam ki
Évca3
Szia! 3 napon keresztül telefonáltam, mire kiderült ők hibàztak, de mondtak össze-vissza mindent.........szerdán adták fel....3-4 nap mire hozza a postás!!
Lapozzatok az aljára, sztem mindenkinek minden kérdésre választ ad, és bár ez Nógrád megye, más megyékben sem lesz másképpen.
Szép napot .A posta semmit nem tud még 1 utalásról.Bár az államkincstárban a hölgy azt mondta ki utapnak mindent decemberben
Érdekes lehet...Viszont szeptemberben nem volt utalás,úgyhogy nem hiteles számomra.
Figyelem a kommenteket ÉRDEKES!!!!!!!!Nem egyszerü tervezni ilyen nagy bizonytalanságban de mindenki eddig is megoldotta valahogy. Sokan lebecsülitek magatokat készüljetek a legrosszabbra és ha elöbb utalnak csak pozitiv meglepetés ér
MINDEN AKKOR BIZTOS HA MÁR MEGTÖRTÉNT
SZÉP NAPOT
Postán is 22-én lesz mivel nekik már 17én elutaljak!
Családi pótlék utalás időpontjai 2020-ban
Hónap A várható banki jóváírás napja
(ekkor lesz a családi pótlék a
számlán)
2020. januári 2020. február 4-5
2020. februári 2020. március 3-4
2020. márciusi 2020. április 2-3
2020. áprilisi 2020. május 5-6
2020. májusi 2020. június 3-4
2020. júniusi 2020. július 2-3
2020. júliusi 2020. augusztus 4-5
2020. augusztusi 2020. augusztus 28-31
2020. szeptemberi 2020. október 3-4
2020. októberi 2020. november 3-4
2020. novemberi 2020. december 2-3
2020. decemberi 2020. december 21-22
Az eddigi tapasztalatok alapján decemberben dupla családi pótlék érkezik! (a jövő januári utalás viszont így kimarad).
Sziasztok.
Komárom esztergom megyèről mit hallottatok ki utakják ünnepek elött
?
Mert én hivtam az államkincstárt azt mondták telefonon,hogy nem lesz előre utalás.
Valakinek mást mondtak vagy can más infoja?
Sziasztok most hívtam az államkincstárt es aszt a válasz kaptam hogy a számlásoknak dec 22 a postásoknak meg dec 23 lesz levehető a csp
Sziasztok a munkanélküli járadékot is hamarabb küldik?
Szia! Pontosan! Mi is nagyon várjuk, 4 gyerek van. :) Általában nyílván nem is nyúlunk hozzá, bár valljauk be, ilyenkor jó akciók vannak, be lehet vásárolni előre is. De ez az első év hogy nagyon várjuk, a férjem munkahelyén kitalálták, hogy amit eddig decemberben kiutalnak éves jutalom ( a karácsony nagy részét ebböl szoktuk megoldani), azt most csak január közepén fogják megtenni, túl sok család vette fel januárban a fizetéselőleget. Gondolom nem csak ez az egy cég van ezen az állásponton.
Tud valaki valamit az elmaradt(novemberi) ellátásról?
Így van jól csinálod. 🙂 Én is így szoktam csinálni míg tapszereztunk és pelusoztunk.
Sziasztok. Van még valaki rajtam kívül aki nem kapott gyermekvédelmit? Somogy megye
Ezt ma kaptam ha esetleg valakit èrdekelne
Tájékoztatom, hogy a december havi családtámogatási ellátások kiutalásra kerülnek még december hónapban. Számlaszámra 22-én, ezt követően lakcímre kerül folyósításra.
Lehet,hogy én vagyok a hü....e,de én ilyet nem találok!!!
köszönöm a válaszod további szép napot🤗
Most néztem a kormányhivatal honlapján hogy banki utalás december 17-18-án, de felhívtam a mákot és ők már azt mondták hogy bankkártyán december 22-én lesz rajta, a postai még 23-án.
Nálunk még nem látszik.
Azért köszi :)
Szia, én Nógrádi vagyok, nálunk már fent van a kormányhivatal oldalán, hogy minden ellátást 18.-án utalnak
Közlemény sincs még, hogy kiutalják előre, addig kár rajta rugózni lesz vagy sem 🤷
Sztem nem, majd februárban kapod oda.
Szia. Még én is várom a lé maradt összeget. 51ezerből 37ezret kaptam. Jó lenne tudni hogy miért!?!? 😔😔🤔🤔
Én nem a decemberit várom. Novemberit se kaptam meg teljesen. Arra várok! Decemberi kell januárra. ☺
Köszönöm akkor nem csak nálunk van baj, remélem hamar helyre áll
További ajánlott fórumok: