Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Postán dolgozom még mem.kaptunk körlevelet a csp ről.Bár a MAKot kérdeztem a hölgy azt momdta 22 én kapják a azámlások
Sziasztok ,úgy legyen ,bár a táblázaton ,január 4 áll .ősze Vista írják .
en is megkérdesztem az államkincstárt és aztmondták hogy 22dikén mindenki megkapja postán is számlán is
Szia, nincs mit
Hétfőn megyek postára náluk is rákérdezek hogy mit mondanak majd ki fogom írni.
Emailt írtam és ezt a választ kaptam tőlük az állam kincstárnak
Szia erre az email címre írtam
cstam.som@kh.allamkincstar.gov.hu
És azt a választ küldték amit ide bemásolásva felraktam
Nálunk tavaly akkor sem tudtak róla a postán még amikor a kincstár oldalán már ki volt hirdetve. Igaz akkor ilyenkorra már volt hivatalos közlemény az oldalukon. Az most még nincs.
Szia. Milyen email címre írtál? Én tegnap írtam az államkincstár oldalán található elérhetőségre de még nem jött válasz családi kapcsán.
Ezt a " tájékoztatást " honnan kaptad?
Na ezen igazodjon ki az ember. Bp 14.ker postán van ismerős ő sem tud dupla utalásról.
[link]
Tájékoztatásul közöljük, hogy a 2020. december havi családtámogatási ellátások előrehozott utalása az alábbiak szerint alakul: a banki utalás 2020.12.22-én lesz a számlákon, és a posta is 2020.12.22-én kezdi kézbesíteni az ellátásokat.
Kérjük tájékoztatásunk szíves elfogadását.
Ezt én is olvastam, de ekkora baromságot 😂 be is zártam az oldalt hogy nagyon hiteles és felhívtam a MÁK-ot inkább 😀 lesz 22-én 😀
Kedves Aminakitti
MIÉRT?????????!!!!!!!
Szia. Ez érdekes, nem tudom hol olvastad. Elég régóta kapok családi pótlékot, januárban nem volt sosem duplán utalva. Dupla utalás augusztusban és decemberben szokott lenni.
Sziasztok!
Én időben megkaptam.
Ezt olvastam ma:"2020-ban előreláthatólag egyhavi családi pótlék utalás történik, a novemberi érkezik december 1-jén, a decemberi pedig már átcsúszik 2021 januárjára, abban a hónapban valószínűleg dupla családi pótlék utalás lesz esedékes."
Szia Orsi6! Szerdán hívtam őket.Nekem azt mondták hívjam őket Jövőhéten. Csak azt nem tudom, ha ők hibáznak miért nekem kell érdeklődnöm. Bosszantó.
Minden èv decemberèben elöbb jön postán utánna kapják a számlások
Sziasztok! Mindenki megkapta a novemberi családit meg gyest ?
Szia 06208819535 ezen hívtam őket
Most 22.én vagy 23.án lesz postán,mert mindenkinek mást mondanak?
Nekem úgy rémlik,h ez az egyetlen alkalom minden évben amikor előbb kapják akihez a postás hozza.
Na végre nekem is sikerült beszélnem egy ugyintézökvel és azt mondta 22 én hoza a postás és akkor lesz számlán is
Itt kb minden második ember beszélt valamiért a MÁK-kal (mindegy hogy Pest vagy vidék) és mondták hogy lesz. Nekem már ez is elég hiteles 😀
Nekem az a hiteles,amikor leveszem a számláról.🙂 Nem osztogatok meg félrevezető infókat.😉👍
Ott van hogy TERVEZETT dátum
Akkor keress számodra hiteleset 😂
Sziasztok egy kérdésem lenne itt sokan írták, hogy most beszéltek ugyintézökkel de egy hete hívom őket és senki nem veszi fel egyszerűen nem értem ki milyen számról hívja őket köszönöm a válaszokat
További ajánlott fórumok: