Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
ki van rakva. 22.én utalnak :)
Szia. Függetlenül attól, hogy nem frissítették, nem hiszem, hogy ennyi embernek hazudnának az ott dolgozó ügyintézők. Én is ma beszéltem velük, nekem is jövő hét szerdát mondták. Még kérdeztem is, nem januárban utalják, megint előrébb hozták, és mondta a hölgy, hogy igen, jövő hét, 23-an mindenki megkapja.
Most lett kitéve lesz utalás
Sziasztok!
Én most néztem a MÁK honlapját az utalási időpontok miatt, és ott január 2-i időpont van feltuntetve. Szóval szerintem nem lesz még egy utalás ebben a hónapban... Sajnos.
Szia. Én is ma beszéltem az Államkincstáral az ügyintéző hölgy azt mondta jövő héten, nekem december 23-at mondta mindenki megkapja számlás és postai úton is. A családi utalása minden megyében egységes, tehát akkor nálatok is ugyanekkor érkezik. Többször olvastam 22-en érkezik, ezt is mondták több érdeklődőnek is, valószínűleg akkor vagy 22 vagy 23 de megkapjuk.
Tenyleg igaz hogy a 2020 decemberi csaladit januarban kapjuk meg most?vagy bacs- kiskun megyerol tud valaki valamit mikor lesz decemberi csaladi?
Sziasztok én jártam ma postán és ott is mondták,hogy 22-én hordják és számlán is az nap lesz,mert 23-ig mindenkinek meg kell kapnia.
Ezt februárban rakták ki.
Akkor miért mondja több ügyintézô is,h ki lesz utalva?Kb.50 ember îrta már.
Telefonon is sikerült elérni őket, az ügyintéző hölgy nagyon kedves volt és azt mondta december 23 án mindenki megkapja családit gyest postán és számlán is. Állítólag már frissítették az utalási időpontot az államkincstár oldalán is.
Mármint a kincstár oldalán ami van. Ez lemaradt.
Sziasztok. Hát most már kíváncsi leszek az utalásra. Én most kaptam választ az emailre amiben érdeklődtem, de abban azt írták, hogy, ami az oldalon fent van az a tájékoztatás érvényes az utalásra.
Én is most kerestem rá, google kidobta.
De nézz utánna, hátha tudtok rá pályázni.
Ott le van írva minden és az összes nyomtatvány letölthető.
De van olyan, ha ugyanis hiányszaknát tanul a gyermek, akkor jár automatikusan az ösztöndíj. Viszont tanulmányi átlagtól függ hogy mennyit kap,. Illetve 7 óra igazolatlan hiányzás után az adott tanévben megszüntetik.
Hát akkor erröl lemaradtunk amugy én nem tudom kinek jár csak olvastam erröl és nem tudtam hol kell igényelni nem tudom a feltételt sem hogy mért kell nyilatkozni származásrol azt sem
Október 5-ig lehetett.
Legközelebb jövőre tudsz.
Ezzel kapcsolatban egy kérdés. Miért kell nyilatkozni roma származásról? Ha ez nincs, nem is járhat ez az ösztöndíj?
Nem vagyok ebben érintett, kis gyerekem van, csak ez szemetszúrt.
Szia hol kell igényelni mert én semmit nem tudok erröl
Ugye,hogy írtak ilyet!
Én is baromságnak gondolom egyébként.
Szia!
Én is régóta kapok cs.pótlékot és nekem is fura volt ez,de nem én találtam ki.
Olyan nincs hogy automatikusan küldik az ösztöndíjat igényelni kell vannak feltételei. Elbírálják.
Azt hogy mikor utalják pontosan nem tudni valamikor decemberben hónap vége felé szokták küldeni ezt hallottam.
Sziasztok. Most szoltak, hogy a gyermekem megnyerte az ösztöndijat. Nem tudja valaki mikor küldik? Köszönöm ha vàlaszoltok.
Szia nekem kettő nyolcadikos gyermekem van olvastam hogy van ez az ösztöndij de amugy semmit nem tudok hol kell ezt igényelni vagy automatikusan jön? Köszönöm a választ
Igen szerdán kaptunk választ miszerint a fiam megnyerte a pályázatot hoy pénzt mikor fog kapni passz. A mentor azt mondta decemberben megkapja úgy legyen.
Sziasztok tudna nekem valaki segíteni abban hogy az egyszeri anyasági támogatást most hol lehet elintézni?
Sziasztok!
Valaki kapott már esetleg értesítést ÚTRAVALÓ Ösztöndíjról?🎄🎅
Így van, a posta még nem kapott semmilyen értesítést. Sőt, akit lehet küld elfele szabadságra.
További ajánlott fórumok: