Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok egy kérdésem lenne az állami gyerektartás mennyi gyermekenként? Kettő gyerekem van és szeretném igényelni.
*hülyeség. Lyvel. És igen, az, januárban nem lesz
1) kevés a bejelentés, tulajdonjog kell
2) igen
Sztem ez a téma nem ide tartozik, DE!
Mindig mindent utólag fizetnek ki, előre sohasem kapsz pénzt senkitől. Felújítod számlával mindent és a felét pedig visszafizetik.
Sziasztok..lenne egy kérdésem..mit tudtok a tetőtér beépítésrol amit januárban lehet igényelni??
1.kerdes:ha a szülői ház végrehajtás alatt áll szóval tarzosas van rajta akkor igényelhetnem természetesen én is oda vagyok jelentkezve.
2.kerdes;utólag utaljak a 10milliot ha már kész vagyunk??
Sziasztok, igaz nem családi gyes de aki már igényelt gyed extrát mennyi idő után jött határozat bármi válasz az igényléssel kapcsolatban munkáltató által december 7-én megigényeltűk visszamenőleg 6 hónapra hogy az addig kapott gyest abból levonják de eddig semmi válasz nem jött, vagy valahol utána lehet érdeklődni hogy most hogy áll az ügy vagy valószínűleg már januárban utalják?
Sziasztok. Gyedet megkapjuk még idén?
2017ben kiutalták 2ünnep között.
Sziasztok!
Nem lesz,megkaptuk nemrég....
Sziasztok bocsi a kérdését!
Tényleg lesz januárban csp?
Mit tudtok róla?😮
Vagy hujeseg!
Én is így gondoltam. Aztán néztem egy nagyot, mikor hívtam a bankot ez még is mi?! Ők mondták, hogy megszüntethetem,ha a feloldás megtörtént. Igazából ez az első, hogy így jártam. Sajnos vszínű, hogy a két ünnep között küldöttből is vonni fognak :(
Szép napot.Gyes volt màr postán? Nem kaptam még.
Szia .Ma már a számlámon volt
Szia! Tegnap már a postás hozta.
Sziasztok új tag vagyok :) Betti 27eves egy gyönyörű 6eves kislány amyukaja 😄🥰 Kérdésem az lenne számlára érkezett e csaladi?Erste.bnk...Pusziii❄
Az útravaló ösztöndíjat kiutalták kereskedelmi bankosak vagyunk.
Jó reggelt :) A 9-12. évfolyamosok HIÁNYSZAKMÁS ÖSZTÖNDÍJA számlán... Hajdú-Bihar,Raiffeisen bank
nem....utólag fizetik a gyest.....mellesleg "kerekeva" a GYETet kérdezte,de azt is utólag fizetik.......csak a nyugdíj az aktuális havi
Sziasztok! Gyermeknevelésit kapott valaki? Kislányom november 13.án töltötte be a 3 évet,hétfőn megkaptam a tört havi Gyetet!Viszont ma csak a családi jött!
Köszönöm a válaszod. Azt gondoltam csak a 28,500 ft feletti összegből vonnak. Na de hogy 13700 ft-ból is az már durva főleg így ,hogy a felét vitték is.Ja és ha utalják két ünnep közt az önkormányzati pénzt még abból is . Szép mondhatom.
Sziasztok! Tud valaki az álláskeresői támogatásról valamit? Régi nevén szociális segély az a 22800 Ft?
Válaszokat köszi 🙂
Bp. 18.ker postás hozta a Csp-t.
Kellemes karácsonyt kívánok mindenkinek.
Csp hozta a postás Hajdú Bihar megye Kellemes ünnepeket mindenkinek🎄
A családit hozta a postás.
Somogy megye/
Mindenkinek Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok.
Most járt a postás Nyíregyháza.
Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Kaposvár sem kapott még postán
További ajánlott fórumok: