Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ez olyan lehet mint amikor egy-két ember állítja hogy hétvégén megkapta a pénzét többség meg csak pislog hogy a francba.
PERSZE EZ IGY VAN ÉN EZT MEGÉRTEM,DE VANNAK KÖTELEZETSÉGEIM MIND A CSALÁDOM MIND A SZÁMLÁK ,ALBÉRLET EVVEL AZ A BAJ MÉG ÉN TÜRELMESEN VÁROK,A KÖZÜZEM NEM VÁR KAMATOZIK AZ ALBÉRLET NEM VÁR OVI,STB... SOK KICSI SOKRA MEGY.ÉN EZT MEGÉRTEM,DE A FIZETNI VALOK NEM VÁRNAK!!!A HATÁR IDŐ NEM VÁR,CSAK MI NEKÜNK KELL VÁRNI?!!!NEKIK NINCS HATÁR IDEJÜK,ŐK NEM KAMATOZNAK SE NEKED SE NEKEM SE SENKINEK!!!
Sziasztok!
Csongrád megye nem kapja ma meg a családi támogatást, majd csak holnap!
Az egészben az a bosszantó, hogy csak a délalföld nem kapott ma, az ország többi része igen.
türelmesen kell várni és nem egymásnak esni..pont te generáltál egy szép vitát ezzel a beosztás dologgal..ha te beosztasz 26ezer forintot akkor grt hozzá.vagy kamu.26ezer forint a számlákra nem elég egy hónapban nem hogy kajára meg esetleg ruhára.nem beszélve az ünnepekről..mindenki várja a pénzt ugyanis mindenkinek sok a kiadása,esetleg sok ment el az ünnepekre,vagy lehet millió ok..én is várom,ezért vagyok itt hogy ki mit ír várjam vagy ne.én nem kaptam de Pesten a húgom pl igen.de a te hozzászólásod felvitte a vérnyomásom.meg a másik okoskáé aki már fénymásolatokat akar mert tuti hazudnak az emberek..hihetetlen arcok vagytok..
Banki szünet nem volt mert ami a banknak kellett pénz azt olyan szépen vitte a számlámról tegnap hogy csak na...
Ezzel az a baj hogy hiába mennék én mert én mennék van elég nagy pofám.....Kecskeméten ezt sokan tudják már:D:D...........de egyedül nem megy...:))
Budapest, Erste Bank már hajnal 4-kor rajta, sms 8 előtt jött kicsivel.
Nem lesz ma pénz! Hívtam a mákot!
Nekem még semmi ! Én is Békés megyei vagyok!
honnan tudod ilyen biztosra,hogy ma mindenki megkapja?
Szép napot Mindenkinek!
Én az imént felhívtam a nekem területileg illetékes Államkincstári irodát(Kecskemét).A következőket mondta egy hölgy:Mivel tegnap Banki szünet volt,tegnap nem fogadták a bankok az Ő utalásukat,így csak ma tudták elutalni,holnap lesz mindenki számláján rajta a pénz...nem is tudom...ez mát kissé nevetséges...csak azt nem tudom,aki megkapta ma,az hogyan kapta meg...volt ilyen egyáltalán?Én banki szünnapról nem tudtam?Hallott már ilyet valaki?
békés megyéről tudtok valamit?
Valaki nem tud valamit...mikor jön meg??
na akkor bács-kiskun megyeiek holnap lesz pénz. abból semmit sem látok az otp hiteltörlesztésre lefogja.
Na ettől az internet témától tudok falnak menni.
Ma már van havi 2000 FT-ért is.ja és nem mellesleg mobilhálozatról nagyon sok szolgáltatónál ingyenes és nem mellesleg nekem a gyerek havi 500 ft-ért netezik telefonról egész hónapban.
Én is várom ezt a pénz ,10 db zsömlém van meg egy kis vajam,a gyerekeim az iskolában esznek,mi a fiammal itthon.De tudom hogy ma mindenki megkapja a családit csak türelmesen ki kell várni és nem egymásnak esni ,hogy ki milyen és miért nincs még pénz a számlán.
Az egész országunk vállságban van a következő lépés az lessz hogy ezt is elveszik hilyába a lázadozás.Magyarország csődbe ment.
már ne haragudj ha mást szolsz le! 13700ft bol élsz fizeted a számlát eszel iszol ruházkodsz ugye azaz szeretnél de nem elég akkor mért van interneted ha nem elég semmire?? arra futja?? :O
veszprem megye MKB SEMMI!
Nem tudom minek kellene történnie,hogy egy emberként kérjen számon végre az ország?? Nagyon elbeszélgetnék egy-két emberrel a parlamentből...
csak reménykedni tudunk,hogy még ma rajta lesz!
Ha megmutatod nekem h. miként lehet beosztani 13700 ft - ot egy hónapra akkor biztos sokan a példádon felbuzzdulva utánoznának. Ugyan is jelenleg en munkanélküli vagyok egyedül nevelem a gyermekemet apai támogatás hiányában. De legyen mit enni egész hónapban és legyen fizetve a számla is. Nem iszom es nem dohányzom nem játékgépezek nem szórom el a pénzt mivel nincs mit. Mi ennyiből élünk!!! Sorozatban pályázom az állasokat már 1,5 éve de semmi.!!! Hogy kell beosztani a pénzt h.jusson belőle következő hónap elejére is?
Ja és mikor mondtam neki,hogy akkor az hogy is van,hogy sok helyen és sokan már megkapták az volt a válasz hát és letette a telefont
Ez igen. Áruld már el, hogy csinálod. Én háromra kapom a családit, egyedül nevelem őket. Nincs munkám, és nem bírom beosztani a pénzt.
Nekem most sikerült felhivnom a MÁK-ot és a portásnak van kiadva az utasitás.Majd közölte velem ma már kb 1000-szer is csak ugyan azt tudja mondani.Tegnap nem dolgoztak ma kezdték az utalást
hát azt kellene!!!!!!!!!!!mert az orvosok is lassan elérik a céljuk!
ez egy picit akkor is morbid volt,mert sajnos nagyon sokan erre a picire várnak,mert ez a pici nagyon sokat jelent mikor nincs munkahely nincs pénz de fizetni való az!!!,van.én is erre a picire várok mert a 2gyerekemnek nem mondhatom albérlet mellet hogy nincs karácsony nincs szilveszter!!én is voltam gyerek,te is voltál gyerek mindenki volt gyerek.ebben a világba nagyon nehéz!!!senki nem ere vágyik hogy azt a kis pénzt várja ennyire,hanem ara hogy megtudja teremteni,kitudja fizetni enni tudjon,de a semmiből nem lehet,TEHÁT JO A KICSI IS JO HOGY VÁRJA MINDENKI!!.
nem tudom,szerintem nagy a fejetlenség látod már be sem kapcsoltak a portáról,a portásnak van kiadva hogy ezt válaszolja:)ma is rajt lehet még,attól függően hogy milyen banknál vagy:)de hogy melyik banknál lesz rajt azt nem tudta megmondani a portás sem:)
Szerintem ma mindenki megkapja.Nem a MÁK-on mulik ,ők tegnap átutalták a bankoknak ,ma a postára utalás megy.Szóval ha valakinek még nem jött az késöbb a bankot hivja.Türelem tudom sokan ebből vesznek kenyeret a gyerekeknek de evvel a türelmetlenkedéssel nem lesz hamarabb pénz.
További ajánlott fórumok: