Érdekes hogy mindenki mást mond meg ír....nekem azt mondták szombaton a máknál először valami központot hivhattam pedig a tolna megyeit akartam ott azt mondták 31ig mindenki megkapja.aztán sikerült a tolna megyeit hívni ők akkor azt mondták 29én utalnak 30án lesz rajta.majd mivel ma sincs semmi így ujra felhívtam őket mai válasz az volt hogy ma utalnak holnap rajta lesz.a postások meg hétfő óta hordják tolna megyébe...
Na felhívtam őket! Szóval vissza vonták az utalásokat, elvileg ugye 3.-ig meg kellene kapnunk, de arról már Ők nem tehetnek, hogy a bank nem írja munkaszüneti napokon jóvá, szóval aki eddig nem kapta az majd hétfőn vagy kedden kapja, vicces!! Ja és központilag utalják, szóval pár megye ahol gyors volt a MÁK az kapott a többi le van szarva!!!
Na felhívtam őket! Szóval vissza vonták az utalásokat, elvileg ugye 3.-ig meg kellene kapnunk, de arról már Ők nem tehetnek, hogy a bank nem írja munkaszüneti napokon jóvá, szóval aki eddig nem kapta az majd hétfőn vagy kedden kapja, vicces!! Ja és központilag utalják, szóval pár megye ahol gyors volt a MÁK az kapott a többi le van szarva!!!
Ma már tuti nem lesz!!!Egy nap ide vagy oda már mindegy!!Mi a tanulság???Ne higgy senkinek és ezt most nem rátok értem hanem a Mák dolgozóira!!!!!!!!!!!!!
Szia én pl minden hónap második munkanapján szoktam megkapni számlára.:)Ha ez hétvége akkor az azutáni hét első vagy második munkanapján.tehát ha mondjuk 1-e péntek akkor csak következő hétfőn szokott a számlámon lenni