Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
aki azt mondja hogy van csp az h...dik,mer megkérdeztema debreceni MÁK-ot telefonon most utalnak és csak holnap lesz a számlán de zétöljétek egymást nyugodtan.
Figyusz!
Ha neked tételezzük fel rajta van,akkor pár percen belül kb még 10-en fogják írni!
Ha nem írnak,akkor sajnos te sem vagy úgynevezett igazmondó...
Nincs rajta!! Most néztem netbankot
én meg a Magyarországi bankok szóvivője vagyok és MA NEM LESZ SAJNOS "RAJT" :)
Jó reggelt! Látom a mai eredmények a "kikapmacsaládit" sorsoláson már befutottak. Az ERSTE-n tényleg rajta van.. a múlt havi összes levonás!!! De családi nincs!!!!!
erste valóban rajta????? Ne legyen már szivatás mert már kezd elfajulni a fórum!!! Annyi üzemanyagom van hogy elmenjek 25 km-t a családiért!! Ha nincs akkor nem tudok hazajönni!!!!!! Köszönöm előre is az őszinte választ!!!!
elmúlt már április elseje.elég lesz a viccekből
nem
az sms-tartalmazza hogy mi is volt
nem lehet hogy csak valami gyors segély volt amit te csp-nek néztél ? :D
tudja valaki otp van valami
elég vicces.mák vezér igazgató,mák dolgozó,és még van aki ki írja hogy megérkezett a családi.le is vette.na én tényleg viccnek fofom fel az egészet.köszönöm a reggeli megnevettetést
nekem igen ha másnak nincs azt sajnálom..a párom már levette.
Én senkivel nem akarok veszekedi csak az a bibi,hogy az emberben felmegy a pumpa,mikor értelmes emberektöl ilyet olvas kinek van már csp? Ha tegnap megjött volna is késő lenne alapon! De a fizetett ünnep mindenkinek ünnep nem csak annak aki nem dolgozik.
létszives ne szivas minket.sokan várjuk,nem poénos.komolyan rajta van?
Én utánam sem kaptak,mivel egy gyerek után nem járt,csak kb.10-12 éves korom után döntöttek úgy hogy mégis gyerek az egy gyerek is.
Rajt?:))Mi ez,futóverseny?
Max.rajta,nem?De nincs rajta!
Én 70-es születésű vagyok az én szüleim kaptak akkor én biztos máshol voltam gyerek:) Egyébként ha nem élvezkednének itt emberkék akkor nem is lennének itt, aki ilyen sz..ságon ki tud bukni hogy egyesek nem értik vagy csak éppen kétségbe esett és remél,hogy ma vagy holnap lesz csp az meg is érdemli.Én nem dolgozom de várom HOLNAP viszont nem ítélkezem senki felett mert nem látok bele az életébe.
inkább feliáltójel...köszönöm
nekem rajt van a számlán családi gyes..
És ez most csak vicc vagy komoly?
További jó beszélgetést.Sajnos vár a munka és a doki,így fájó szívvel,de egy időre itt hagylak benneteket.
Veszekedni nem kéne,pénz HOLNAP!!!!
További ajánlott fórumok: