Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Mi ez a nyugdíjasoknak + 10 ezer Ft?
Ezt hol olvastátok?
Köszönöm a valaszodat!!
Nekem az álkamkincstar meg nem irta meg a valaszt, eamilbe kerdeztem le!!
En meg a gyerektartassal is szenvedek,8 eve sehonnan sem kapok penzt a gyerekekre:(((
Ep tegnap küldte a gyamügy a papirt, higy felfügesztik a gyerektartas kerelmemet a vegrehajtas miatt(mar 2 eve megy a vegrehajtas apuka elken, feljelentettem a rendörsegennis)de semmi 8nevebegy buznyak vasat sem kapok sehonnan:(((
Az elméletileg meglesz mert én voltam intézkedni tegnap Miskolcon a kincsárba,és akkor mondták hogy már nemváltoztatnak mert ma zárnak majd csak jövőhónapban....szóval akkor gondolom....de rá nem kérdeztem :)
Szia!!
Igen igazad van, nekem is 3 gyermekem van!!
En nem sajnálom a nyugdijasoktol de mi csp emelest nem kaptunk kb 13 eve hanem több:(((
KIvancsi vagyok a penteki utalasra is, hogy mi lesz belöle:)))
És ebben az a szomorú,hogy ez a hír kacsa...de az hogy a yugdíjasok 10ezer ftot kapnak csak úgy,kampányfogás gyanánt az nem kacsa.......Végülis mi gyerekesek iskola előtt stb nem is örülnénk neki.....
Sziasztok, csak azt nem ertem, hogy aki elolvassa hogy lesz 13.h.csp, nem esik le neki, hogy csp sem emeltek ezer eve, akkor higy lehet 13 havi!!
Meg a tv és radióbol is ez folyna!!
Szep napot mindenkinek!!
Sziasztok!Békés megyében megjött az állami gyerektartás!
Szabolcs megye-Budapest, bank megjött az állami gyerektartás.
Somogy megyéböl kapott valaki állam álltal megelölegezett gyerektartást?
belinkeltem korábban, hogy ha szöveget a google-ba írod, kijön, hogy 10 éve állandóan előjön ez a szöveg. Szó szt ugyanaz.
A cikk tartalmából egyébként us kiderül, hogy nem lehet friss hír. De sokan csak azt fogják fel belőle, hogy PÉNZ, és ettôl elvesztik a gondolkodási képességeiket.
én tegnap este kommentben megírtam oda, hogy izé, tán figyelni kéne, utána. vették le.
Sziasztok!rėg nem írtam màr mert nem volt idöm! De úgy látom zajlik az élet,nem akarok senkit sem bántani,de nem lesz dupla csp.Tudom a gyerekek sokba vannak,mert ėn is egy vagyont kõltõttem rájuk,és nincs meg minden még,de ez van,majd megvesszūk. Kitartås fel a fejjel!
Aztán nézem,2004-es a cikk....De miért a mai Teol oldalon van???!!!!Ennyit a gyors örömről...
A Pénzügyminisztérium illetékese elmondta: a törvény előírásainak megfelelően a 13. havi családi pótlékot idén is augusztus közepéig juttatják el a gyermekes családoknak. Aki a munkahelyén keresztül kapja a pótlékot, annak a jövő hónapban kétszeres összeget csatolnak a fizetéséhez, akihez pedig postai utalványon jut el a pénz, az augusztus 15-ig kapja meg a dupla összeget.
A vonatkozó törvény egyértelműen kimondja, hogy a családi pótlék július hónapra járó összege kétszerese a normál összegnek, tehát ez azt jelenti, hogy a július havi ellátás, ami a szabályok szerint augusztus hónapban kerül kifizetésre, az kétszeres.(MR)
A mai megyei napilapban olvastam.Hivatkozás:
[link]
Jóreggelt. Köszi az infót!!
sziasztok!fhb bankbol tegnap azt az infot kaptam,hogy ha a mák pénteken 4 elött utal aznap jóváirják,de ha 4 után akkor csak hétfön!
Valóban elkeserítő,hogy évről-évre felbukkannak ezek az ősrégi cikkek,ráadásul friss dátummal! Az igazat megvallva tény,hogy 1-2 évig valóban 13.havi csp. járt alanyi jogon augusztusban mindenkinek,de piszok gyorsan meg is szüntették azt!! :(
Ami még ennél is fontosabb,májusban kitalálták,hogy alkotmányellenes a családi pótlék,és a törvényt még idén módosítani kell,úgyhogy szerintem az is valami,hogy egyelőre még kapjuk!!!
Érdekes,felmentem újra erre az oldalra ahol ezt az infót írták és már a bejegyzés nem található...
Ez egy kacsa...Nem lesz dupla CSP, ha jól emlékszem ezt már tavaly is eljátszotta valaki... Már jó ideje be vannak fagyasztva a szociális és családtámogatási ellátások...sztem már 5 éve emelés sem volt...miért kapnánk duplán?! Ez egy baromság.... Ha igaz lenne, akkor már tele lenne vele a média, mint Orsós Vendel jócselekedet...ez folyna még a csapból is..
Sziasztok! Az eszakhirnök.hu-n olvastam én is mai dátummal az előttem be írt szöveget miszerint augusztus 15.ig ki kell utalni a duplacsaládit .Ez nem 10 éves hír mai az az 2014.07.29. dátummal van írva. Nézzetek utána! Ettől függetlenül nekem is nagyon gyanús de persze nem lehetetlen. Holnap meg próbálok utána járni de ha esetleg valakinek sikerülne biztos infót szereznie az legyen szíves már írja meg! Nekem nincs pénz a kártyámon,hogy fel hívjam őket de egy emailt írok a kincstárnak.Az infókat szívesen veszem én is! Köszönöm!
ne kérj elnézést.
Viszont a stílusa talán jó arra, hogy végiggondold (meg más is, aki bedőlt), hogy hm, igaza van, erre és erre jobban kéne figyelnem, hol kéne utánanézni, satöbbi. Nem baj az, ha az ember alaposan végigrág mindent.
Köszi. Én is igy gondolom.
Nem hiszem mivel a mák nem utal 4 órában
igen igaza van, nem is firtatom, de nem mindenki ül itt, én megláttam a posztot, és én kérek elnézést hogy fetettem egy kérdést, és hogy nem böngésztem végig a googlt hogy mi is az igaz. normálisan is meg lehet mondani szerintem
Sziasztok. Otp-s vagyok. 4-én lesz a számlán? Vagy megkapjuk pénteken?
De ha egyszer igaza van...
hogy te milyen kedves vagy. azta mindenit le a kalappal előtted
Amit nem a kincstár ad ki közleménybe az mind csak találgatás.Eddig se volt dupla és kb minden évbe sulikezdés előtt előjön ez a téma....szeptemberbe meg majd azt fogja mindenki találgatni hogy októberben 2x kapunk mert tavaly is az volt?? Aki kapja egy ideje kiltudná már számolni minden honapba mikir utalják...
További ajánlott fórumok: