Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
bankkártyások holnap kapják! ha kaptak volna már jelezték volna!
Elméletileg a bankkartyásoknak ma még kéne kapniuk a 4órás törvény értelmében de sajnos az OTP bank nem tartja be velem töbször eljátszodták minden utalásomnál én MKBs vagyok.Ilyenkor beszoktam menni az MKB bankba felhivják az OTP és 1oran belül meg van a pénz! Munkabérnél minden uralásomnál eljátszodták! Elöbb értek a számlámra a pénzek amég nem volt a 4oras törvény! A 170ezer forintos muniabéremet 3napig akarta tartani az OTP
Postás csütörtökön hozza, most kérdeztem tőle. Miskolc.
Én azt nem értem, hogy akinek tényleg nagyon fontos a családi pótlék mért nem veszi a fáradtságot és olvassa el rendesen a fórumot. Tényleg be van linkelve már 500-szor és újra meg újra rákérdeznek. Még csak nem is oldalakat kéne visszalapozni... Tőlem ezerszer is felteheti bárki, csak minek ha úgyse olvassa el szinte senki
Így van! Április közepétől elkezdődik a találgatás,a hiszti,a "de jön a majális",a virtuális hajtépés,a 200 belinkelt cikk a témával kapcsolatban,a túl hamar volt és már nincs stb.stb
Várjatok mi lesz még itt amikor majd a májusi hónapról megy a vita.
A számlásoknak 2án lenne eredetileg,tehát egy napon megy a kattogás.A postásoknak meg Húsvét után lett volna eredetileg.Örülni kell,hogy hamarabb lesz és ennyi.
akik postán kérték a családit azoknál mi ujság? vas megye!!
A MÁK oldalán minden ott van,csak keresgélni kell egy kicsit! :)
[link]
Itt a jelenlegi utalásról...
[link]
Itt írnak az utalásról a hivatalos oldalon!
sziasztok ma utalnak holnap.lessz számlán :)Mostmár kitartás !!!szép napot :)
Az ellátást - a (4) bekezdésben
szabályozott eltéréssel - utólag, a
tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig,
fizetési számlára utalás esetében 3. napjáig
kell folyósítani.
Családtámogatási tv.
Nem az euhírek meg a számoljunk.hu a hivatalos, nem ott kellene keresgélni és megtalálnád...
Szivessen
Szép napot :))))
Sziasztok ma halottam a radióban hogy az Államkincstár áprilisban kétszer lessz lessz utalás hónap végén kapjuk meg a májusit!
Most mondta a ràdio hogy ma utal az Államkincstár így holnap lesz rajta :-)
Szia! megkérdezhetném hol van leírva a jogszabály, hogy 3-áig kell elindítani az utalást?Én keresem és nem találom! előre is köszi
nem alakítanak át semmit. A felettes szerv lesz más, lecserélik a táblákat, pecséteket, fejléces papírokat és néhàny vezetőből ügykezelő lesz újra. Ez az összes változás.
Jó reggelt, családi majd holnap a kartyásoknak :)))
Sziasztok!Békés megye állami gyerektartás számlán van!!Szép napot!!
Nem trollkodásde ha jól olvastam a hozzászólásban ,akkor oda elseje van írva hogy akkor utalnak.Márpedig nem elsején utalnak hanem 30-31.-én.Tehát akkor nem fedi a valóságot,És a többi utalási időpont se biztos hogy jó,mivel átalakítják az államkincstár rendszerét,így az ott dolgozó hölgy se tudta meg mondani mikor lesz a következő utalás.
Nem mindenki olvas vissza...Mi van akkor,ha többször felteszik?
Nem gond. Még csak 500-szor van feltéve...
Inkább előbb mint később. Minden hó 3.-áig el kell indítaniuk az utalást. Jogszabályban legalábbis valahogy így van ha jól tudom.
A Mák oldaláról másoltam, ha már fent van, akkor bocsi, sajnos nem olvastam vissza ! :)
Családtámogatási ellátások előrehozott utalása
A március hónapra járó családtámogatási ellátások postai kézbesítéssel történő tételek fedezetét március 30-án, míg a banki átutalást március 31-én indítja el a Magyar Államkincstár annak érdekében, hogy az ellátások még a húsvéti ünnepek előtt megérkezzenek az érintettekhez.
További ajánlott fórumok: