Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok! 28.-án és 30.-án lesz bözsi osztás. Legalábbis ez áll a papíron amit kaptam. Kom.-Eszt.megye
Szia!a családtámogatási irodában intéztem en.kelleni dög hozza a gyermekeid iskola látogatási,ovibol,bolcsibol
Igazolás ,allamkincstaros papirod,vagY ha van munkáltatói
Erzsébet utalvány még mindig nincsen.
Kössz fidesz
Sziasztok en. Olyat is halottam de nem. 100% hogy allitolag 2 an meg kapja mindenki szamlasok es postasok is de ennek meg utana jarok es irok!!!
DE ELORE MONDOM. NEM. 100%!
mielott valaki tamadna
Sziasztok!
Olyan kerdesem. Lenne hogy aki kap tendszeres gyermek vedelmit hol inteztetek???
Mert en nem kapok
Sziasztok. Ezt most talaltam.
[link]
Amúgy az állam mindig átutalja a munkáltatónak decemberben a közalkalmazotti béreket. Az én munkahelyemen tavaly nagyon sokan azt kérték a diritől, hogy ne fizessenek december végén, csak rendesen januárban. A munkáltató eldönti, hogy mikor utalja el a béred.
Az enyém dec végén, tavaly előtt meg már 23-án rárakták. Mondjuk az már kicsit túlzás volt.
Így van. Én is megkapom mindig. Nem hitetlenek hanem vmi más....
Nem kötözködni szeretnék, de a mi közalkalmazotti bérünk 2016 jan.4-én jött. Tolna Megye
Sőt a közalkalmazotti fizukat is. Minden évben megkapom a januárit december végén. De hiába írjuk, sok itt a hitetlen.
Az utobbi 3 evben tuti h elobb utaltak.
Költségvetési év szerint mindent ki kell fizetni december 31-ig. 10 éve kapok családi pótlékot. Minden évben megkaptam eddig Szilveszer előtt.Minden állami támogatást és ellátást kiutalnak.
Sziasztok
Ha most a honapba 16 jelenkeztem le mumka ügyön akkor kb mikor kapok àllàskeresöi
Frissítve ma reggel – Decemberben
idén is kétszer jön a családi pótlék!
December 2-án és 30-án lesz a
számlákon a pénz! Postai kifizetés
esetén December 5 és 30! ….
Kellemes és meghitt boldog
ünnepeket kívánunk mindenkinek! EZT IS MEG CÁFOLOD.??
Mé mundi azt mondod hogy január 2-án utalnak??
Ok, nekem amúgy teljesen mindegy. Itt lezártam a témát, én így tudom, te meg úgy.
Igen, de kérdeztem a postást és nem 1 nap alatt viszik ki mindenkinek, hanem fel van osztva. De így volt tavaly is.... Én kaptam, sógornőm meg rá 2 napra.
igen, bármikor utalhatnak.....de ha józan paraszti ésszel is gondolkodunk, akkor is látni kell, hogy most nem lesz hamarabb utalás :)
semmi sem indokolja az előrehozott utalást....ahogy buci is írta, csak akkor van előrehozott utalás, ha a hónap első munkanapja 4-e...de most nem így lesz :)
Szép napot mindenkinek!
Nem tudja valaki hogy a segélyeket most mikor utálják??
Sziasztok nem tudja valaki tápioszölösön mikkor van gyermekvédelmi támogatás osztás?
Nem kötekedésnek szántam mondom,nekem ugyan mindegy mikor utalnak elötte vagy utána két nappal.
Sztem.mindenki tudja,érti,h tájékoztató jellegű a téma.Azt is tudjuk,h első munkanap utalnak,kivétel,ha 4.-e az első,mert akkor előrehozott utalás van!
Hm...azért gondolkodni kéne és nem olyan hirrel ostromolni itt a népet ami sehova sincs irva.
Az h át lesz irva a dátum,kb 50%,igaz SEMMI nem indokolja!
Pár nappal ezelőtt pont ezt írtam én is. Decemberben fogják a ONYF oldalán átírni az utalás időpontját. Vastagon oda van írva, hogy ez tájékoztató jellegű. Augusztusban ment a vita, holott ott világosan átírták a pontos utalási dátumokat. Azt kell figyelni, nem a kamu oldalakat.
Nem kötekedni akarok de csak tájékoztató jellegüek az adatok. Bármikor utalhatnak. Nem?
Igen? Itt nem hozta a postás. Eltévedt vele.
Nagyon szivesen :-) bár jobb lett volna ha jobb hírt írhatok. Mások már elfelejtik h volt mi még csak akkor vesszük fel.
nem lesz 2 üneep közt....ott a kormányhivatal oldalán érthetően leírva, hogy 2017 január 2-án lesz utalás
További ajánlott fórumok: