Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott? (tudásbázis)
A férjem is.
Csak az a gond, hogy nem abc- rendben utalnak
Szia!
2 napja még Augusztus 1.-31.-ig írták az utalásokat:)
Szia!
Ma kaptam a választ az AEGON-tól.
Most már nem Augusztus 1-et írtak, érdekesen, elég furcsák. Ezért jobb többször kérdezni őket:)
Tisztelt Horváth Mónika!
A reálhozam kifizetés július 28. és augusztus 31. között történik, ezért sok tagunk valóban ma már láthatja ezt a számláján, ennél konkrétabb információval illetve ütemtervvel azonban nem áll módunkban szolgálni. A kifizetés sorrendje nem áll összefüggésben a reálhozam nyilatkozatok pénztárhoz érkezésének dátumával, szíves türelmét kérjük, augusztus 31-ig minden egyes, a TB-be 2011. 03. 01-i dátummal visszalépett magánpénztári tagunk reálhozama kifizetésre kerül.
Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő
Szia böby77!
Megkaptam a választ az AEGON-tól.
Most már nem Augusztus 1-et írtak,érdekesen,elég furcsák.Ezért jobb többször kérdezni őket:)
Tisztelt Horváth Mónika!
A reálhozam kifizetés július 28. és augusztus 31. között történik, ezért sok tagunk valóban ma már láthatja ezt a számláján, ennél konkrétabb információval illetve ütemtervvel azonban nem áll módunkban szolgálni. A kifizetés sorrendje nem áll összefüggésben a reálhozam nyilatkozatok pénztárhoz érkezésének dátumával, szíves türelmét kérjük, augusztus 31-ig minden egyes, a TB-be 2011.03.01-i dátummal visszalépett magánpénztári tagunk reálhozama kifizetésre kerül.
Üdvözlettel, AEGONdirekt szakértő
No itt a meglepetés !!!
AEGON -tól megjött az átutalás, amennyire számítottam !
H -betűs vagyok...
Sok sikert Mindenkinek !
Legyen Mindenkinek szép a Hétvégéje !
Mien banknál vagy hogy napközben is megy az utalás?
Nekünk ha reggel nem jön meg akkor az a nap már bukta (K&H)
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Te visszafizettetnéd a külföldre menő fiatal orvosokkal az egyetemi tandíjat?
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Mikor tudom meg végre, mennyi a magánnyugdíjam reálhozama?
- Hol tudnám kiszámolni a magánnyugdíj reálhozamomat az évgyűrűk oldalán?