Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mik azok a jelek, amivel egy nő elfogadja, vagy elutasítja a közeledést? fórum

Mik azok a jelek, amivel egy nő elfogadja, vagy elutasítja a közeledést? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5
2014. márc. 4. 19:47
És még valami a kérdezőnek. Tényleg a legjobb ha megkérded amit meg akarsz. Lehet én is pl sietettősnek tünhetek néha másoknak, de ha tetszik egy lány, megkérded tőle hogy van e kedve tlaálkozni. És ha igen akkor indulhat a dolog.. ha nem meg tovább lehet lépni.
2014. márc. 4. 19:45

Sziasztok de jó hogy találtam egy ilyen kis fórumot:) UGyis magányoska vagyok mostanában:)


Érdekes dolog ez a milyen jelek vannak...


Én mostanában űzök egy dolgot. Utazásaim során lányokat szólítok le. És figyelem a reakcióit. Kinek jövök be kinek nem.

Hát vannak egyértelmű jelek, feléd fordul, mosoly az arcán, lábfeje feléd fordul ha pl egymáson vannak a lábai, leteszi a telefont a kezéből nem b* a facét, kivesz egy füldugót a füléből, és stb.


Higgadtan reálisan ha megnézed a helyzetet ugymond "külső szemmel", le lehet levonni a jeleket.

Pl minap beszélgettem egy lánnyal, teljesen jól elbeszélgettünk, érdeklődő is volt, nevetés mosoly bla bla...aztán egy apró tesztet csináltam, fülkés vonatban utaztunk, elsőnek jöttem ki a fülkéből (direkt), mire Ő közölte hogy mm a másik irányba megy. Ekkor mondom, okés mennyünk arra. (nem is mind1) MIkor leszált meg sem várt bucsut vett és elindult. Már annál a pontnál nyilvánvaló volt hogy nem érdeklem, mikor másik irányba indult. Apró dolog de szintén egy jel. Mert pl ha magamból indulok ki, én nekem ha szimpatikus valaki, nem megyek a másik irányba hanem követem, sőt ha leszállok megvárom hogy csatlakozzon hozzám legalább az állomás kijáratáig. SZóval a bucsunak is van megannyi módja.

Egy a lényeg, tudni kell figyelni a jelekre.

Mindazonáltal hogy ilyen tárgylagosan tudom szemlélni a dolgokat, vagy inkább nevezném tudatosan, engem is le tud törni hogy nincs jelenleg senkim már hosszu idelye. És én is felteszem a "bizonyos" kérdéseket magamnak.

122. boyy (válaszként erre: 121. - B1e131b6d7)
2012. máj. 25. 06:54
Igazatok van, bár basszus lehet,hogy megtettem volna pedig szerintem is tapló dolog,pláne ha még csak nem is kérdezi,hogy hova megyek és é meg bevágom neki.
121. b1e131b6d7 (válaszként erre: 118. - Boyy)
2012. máj. 24. 12:19

Csatlakozom Librához, ez szerintem egy nagyon rossz ötlet. Tudom, hogy te azonnal meg akarod tudni, hogy A vagy B, de ezeket a dolgokat nem lehet kikényszeríteni semmivel, ha kényszerítést érez tőled, akkor vissza fog vonulni. Ez biztos.


A kényszerítés még egy stabil párkapcsolatot is megronthat, még abban is nagyon figyelni kell, hogy lehetőleg soha ne állítsd falhoz a párod, te azért vagy mellette, azért szeret téged, mert biztonságot adsz neki. Ha vallatod, kényszeríted, az nagyon rombolja ezt az egészet.


Ráadásul elég bunkó, hencegős, felvágós dolog ezt így odavágni, és ez nem is te vagy, mert nem a te ötleted volt. Garantáltan nagyon-nagyon faszul éreznéd magad, ha más tanácsára bunkónak láttatnád magad előtte és ezért lepattanna rólad a csaj. Ne csinálj dolgokat azért, mert mások azt mondták.


Ha télleg randid lenne, egy finom ember, aki tényleg figyel a beszélgetőpartnerére (és a csajoknak ez a figyelem és finomság elég fontos), nem vágja csak úgy oda, hogy "randim van vazz, na csá". Ráadásul ha a csajnak van egy csöppnyi esze, azonnal levágja, hogy ebben a szituban ez felesleges információ volt és csak neki szólt, és röhögni fog rajtad, hogy milyen gyerekes vagy.


És akkor máris szétfoszlott a varázs.

120. boyy (válaszként erre: 119. - 2a69f78972)
2012. máj. 24. 11:53
Most sem vagyok annyit jelen 1-2havonta találkozunk 1szer-1szer és akkor sem érzem,hogy nyomulnék (hogy el kellene eltolódnom a barátság irányába),de megpróbálom azt amit az a lány csinált.-mondjuk ahogy én látom a kapcsolatunk most is ilyen-
119. 2a69f78972 (válaszként erre: 118. - Boyy)
2012. máj. 24. 11:39

Ezt ne tedd, mert gyerekes és kilóg a lóláb!


Én legalábbis rögtön rájönnék, hogy miért csinálod.


Szerintem jobb lenne, ha kicsit eltolódnál a barátság irányába, mint nővel közömbösebb lennél és kevesebbet lennél jelen.


Lalika jól írta, olvasd el azt a részt, ahol a lányról ír, aki először közömbös volt neki, utána már kellett mert hiányzott.


Tedd Te is azt, amit az a lány Lalika történetében.

Ennél jobbat, női szemmel és ésszel én sem tudnék javasolni.

118. boyy (válaszként erre: 113. - 2a69f78972)
2012. máj. 24. 11:32

Nem értettem félre,gondoltam hogy erre célzol mert sokan mondták már ezt is,csak sztem -ahogy lalika31 is írta- nagyobb az esély olyankor arra .hogy ez a lány azt gondolja hogy nem érdeklem.viszont egy idő után valószínűleg ezt is meg kell próbálnom.

viszont kaptam ilyen tippet is ,hogy kiderítsem hogy mennyire féltékeny(ha egyáltalán az)más nőkre:

Közös ismerőseink előtt ejtsem el, hogy randizni fogok egy csajjal. Vagy, amikor vele beszélek, mondjam azt, hogy na jó, most mennem kell, randim lesz. Figyeljem az arcát! Ha nem akarom, hogy komolyan vegye poénból tegyem hozzá, na csak vicceltem, de tényleg dolgom van még.


figyeljem az arcát az elárulja majd.

fura ötlet,nem?

117. boyy (válaszként erre: 116. - B1e131b6d7)
2012. máj. 24. 11:24

Én ilyet nem írtam ,hogy nemigen tudja hogy tetszem-e neki.bár ahogy viselkedik... mondjuk ez jó kérdés mert én sem tudom hogy tetszem-e neki vagy sem.

ez az utolsó dolog jónak hangzik.

A személyiségen is múlik sztem hogy van-e értelme

- erőltetni- a dolgot avagy nem

116. b1e131b6d7 (válaszként erre: 115. - Boyy)
2012. máj. 23. 21:16

Hát nemigen.


A gond az, hogyha télleg nemigen tudja, hogy tetszel-e neki, akkor nagyon könnyű elriasztani a zsákmányt, ha rányomulsz.


Velem volt már olyan, hogy egy nekem abszolút nem tetsző csaj felszedett, ő nagyon ügyesen csinálta, lényegében annyi volt, hogy mindig pozitívan viselkedett, soha nem durcizott, semmiért. Amikor látta rajtam, hogy most annyira nem vagyok vevő rá, akkor mosolyogva tovább állt. Következő alkalommal meg, amikor olyan hangulatban voltam, hogy jólesett a közeledése, akkor én - a bennem maradt jó emlékek miatt - folytattam az "ártatlan" beszélgetést, ami alatt megint jó érzéseket hagyott bennem. És így tovább, míg a végén több hónap közömbös témákról való beszélgetés után rájöttem, hogy kell nekem.


Szóval igazából ezek a tényezők játszottak szerepet:

- rettentő pozitív volt mindig (mosoly, jókedv)

- nagyon finoman beszélgetést kezdeményezett, jó emlékeket hagyott bennem, de utána nem nyomult, megvárta amíg én lépni akarok

- semmit nem erőltetett, amikor látta hogy nem vagyok olyan hangulatban akkor békénhagyott, tehát nem volt terhemre és kivárta, amíg én lépek újra


De ezt nem biztos, hogy lehet alkalmazni másokra is, mert eléggé emberfüggő hogy kinek mi jön be. Talán a legjobb, ha semmit nem változtatsz, nem erőltetsz, de igyekszel mindig pozitív lenni és mosolyogni, abból nem lehet baj.

115. boyy (válaszként erre: 114. - B1e131b6d7)
2012. máj. 23. 20:38

szerintem ez jellem függő is.


konkrétumot nem tudsz írni hogy mit kellene csinálnom?

114. b1e131b6d7 (válaszként erre: 112. - Boyy)
2012. máj. 23. 19:45

"azt kétlem hogy addig össze tudnék vele jönni amíg nincs túl az exén."


Á nehogy azt hidd, ilyenkor a legkönnyebb :)


És ahogy egyre idősebbeket nézel, egyre több lesz a lelki sérült, kidobott csajok aránya a piacon, akiknek már volt egy életük "nagy szerelme" és azt hiszik, Ő volt az egyetlen és ezzel elég nehéz megbirkózni az első időben. Az olyan, akinek nincs semmi függeléke, mert télleg lezárt magában mindent, az ritka, mint a fehér holló. És attól még, hogy a régi pasijukat szeretik, simán rászállnak szinte bárkire, aki kedves velük, kifejezetten kategóriákkal alattuk levő srácokra is rámennek, ha megkapják a kedvességet, meg a szeretetet.


Ilyenkor 1-2 hónapig nagyon nagy boldogság van, rádzúdítanak minden felgyülemlett érzelmet, te vagy a tökéletes, a perfekt, a mindenük, aztán amikor kijózanodnak, rájönnek, hogy az exüket szeretik és kidobnak. Szerencsésebb esetben télleg jobb vagy mint az exük és akkor rövidebb-hoszabb idő után elfelejtik a nagy Ő-t és végre boldogok lehettek együtt.


De ez az első időszak baromi kemény tud lenni, ha szerelmes vagy, mert mindenhonnan az ex fog folyni, ok nélkül sírva fakadnak, megbízhatatlanok stb..., szóval nem érdemes érzelmeket vinni a dologba, főleg, ha féltékeny típus vagy (mondjuk szerintem te nem vagy az, fasza csávónak tűnsz), csak akkor, ha már betonbiztos, hogy te kellesz neki.

113. 2a69f78972 (válaszként erre: 110. - B1e131b6d7)
2012. máj. 23. 19:24

lalika31 és bovy!


Félreértettetek, mindketten, de leginkább Lalika.

Én nem azért javasoltam, hogy nyisson más felé, hogy "féltékennyé" tegye.

Több okból gondoltam a dolgot hasznosnak:

- Jó lenne, ha kicsit kimozdulna a leányzó "bűvköréből", mert ha képes lenne észrevenni mást is, akkor lehet, hogy találna valakit, aki miatt nem kellene reménytelenül epekednie.

- Ha nem is talál partnert, de legalább elmozdul egy holtpontról és a lány (akibe szerelmes) nem úgy könyvelné le, mint egy jó öreg bútordarabot, ami elmozdíthatatlanul áll a sarokban.

- Anélkül, hogy "gyerekesen" féltékennyé lenne téve a leányzó, lehet, hogy a felismerése annak, hogy elveszíti, ráébreszti arra, hogy mennyire fontos neki ez a fiú.


Én erre gondoltam !!!


De bovy azt mondta, hogy még nem akar/nem tud változtatni és én ezt tudomásul vettem.

112. boyy (válaszként erre: 111. - B1e131b6d7)
2012. máj. 23. 19:02

külsőre átlagosnak érzem magam,sőt egyser mikot ismerőssel beszélt a lány és az kérdezte tőle hogy milyen pasik jönnek be neki (és én ezt pont hallottam9 akár rám is igaz lehetett volna a leírás.

Hát igen pont ezt a két dolgot hallottam sokaktól:kezdj mással h féltékeny legyen kontra maradj mellette és próbálkozz.

meg kell mondjam veled értek egyet mert tényleg ha azt látja hogy le..arom akkor akár tényleg úgy lesz vele hogy ő is le..arja.

azt kétlem hogy addig össze tudnék vele jönni amíg

nincs túl az exén.

111. b1e131b6d7 (válaszként erre: 100. - Boyy)
2012. máj. 23. 18:30
Hú, ez egy elég kellemetlen szitu, nagyon óvatosnak kell lenned, ha össze is jöttök, próbálj nem nagyon szerelmes lenni belé nagyon az első időben, mert az ilyen csajokkal, ha még nincsenek túl az előzőn, nem stabilak, nagyon csúnyát lehet szívni.
110. b1e131b6d7 (válaszként erre: 104. - 2a69f78972)
2012. máj. 23. 18:27

Szerintem elég rossz ötlet figyelemfelkeltésből másikat keresni, ezek a dolgok általában nem úgy sülnek, ahogy az ember eltervezi. Ha olyan lépést teszel, ami azt mutatja, hogy te leszarod, annak az lesz az eredménye, hogy télleg úgy gondolja, hogy le van szarva és megszűnik az a minimális érdeklődés is.


A legjobb talán ha stabilan, de nem nyomakodva fenntartja vele az eddigi kapcsolatot, az idő sokszor megoldja a problémát, engedi, hogy elfogadd a másik olyan dolgait, amik elsőre nem tetszettek.

109. b1e131b6d7 (válaszként erre: 105. - Boyy)
2012. máj. 23. 18:22

Szerintem belsőleg eléggé rendben vagy a beírásaid alapján, ha nő lennék, rádmennék ennyi alapján.

Ha a külsőddel van gond, azon tutira tudsz javítani.

2012. máj. 22. 17:11

Jó, akkor ne is erőltesd az ismerkedést, ha ennyire másutt a szíved.


Várj türelemmel!


Remélem hamarosan jó híreket hallok felőled!:)

107. boyy (válaszként erre: 106. - 2a69f78972)
2012. máj. 22. 16:20
Nem zárkózom el és nem fogok dacoskodni,hogy azért sem kell más de beszélgetéseinkből számomra kiderült,hogy nagyon is egyformák vagyunk és lehet ,hogy ez szkepticizmus de nem hiszem hogy találnék valakit aki külsőre és belsőre egyaránt olyan tulajdonságokkal bírna mint ő. de talán a 2.kérdésedre válaszolva:úgy érzem most,hogy nem.
106. 2a69f78972 (válaszként erre: 105. - Boyy)
2012. máj. 22. 15:15
Miért nem találnál? Mert rajta kívül nem kell senki?
105. boyy (válaszként erre: 104. - 2a69f78972)
2012. máj. 21. 21:55

lehet de nem hiszem hogy találnék(magam miatt)

de legalább most már rtem mire mondta azt a bókos dolgot.

104. 2a69f78972 (válaszként erre: 102. - Boyy)
2012. máj. 21. 20:53

Talán kellene keresned valakit neked is.

Lehet, hogy rögtön felértékelődnél és rájönne, hogy sokat jelentesz neki, ...mihelyt az elvesztésed lehetősége felmerül.


Mert így abszolút természetes neki, hogy vagy, hogy ott vagy!

103. boyy
2012. máj. 21. 20:50
közben meg úgy érzem nincs miért tovább lenni.
102. boyy (válaszként erre: 101. - 2a69f78972)
2012. máj. 21. 20:48

Ez nem azt jelenti, hogy apácának akar állni és soha többet nem lesz neki senki. ezt selytettem


Te mindenesetre a lehetőségek szerint legyél jelen az életében, hogy amikor kigyógyul az előző kapcsolat "sértettségéből", Téged "lásson" meg először. igen de meddig? ne érts félre ha kell 1000évig várnék(ezek nem csak szavak) de nem tudom van-e értelme.

101. 2a69f78972 (válaszként erre: 100. - Boyy)
2012. máj. 21. 20:45

Általában, ha az emberrel szakítanak, az soká, tovább benne él, mint amikor ő szakít valakivel.

Ez természetes, hiszen hoztak egy döntést a feje felett, amit ő kénytelen elfogadni.


Ez nem azt jelenti, hogy apácának akar állni és soha többet nem lesz neki senki.


Te mindenesetre a lehetőségek szerint legyél jelen az életében, hogy amikor kigyógyul az előző kapcsolat "sértettségéből", Téged "lásson" meg először.

100. boyy (válaszként erre: 99. - 2a69f78972)
2012. máj. 21. 20:37
haverom találkozott vele (később én is velük)és mondta hogy beszélgettek és mikor felkerült a szo mondta a lány hogy néha még néhagondol a volt barátjára vagy ilyesmit hogy még mindig benne van a volt barátja (nem emlékezett pontosan hogy-hogy mondja) pdig kb másfél éve szakítottak mert a barátja közölte vele h nem szereti és azóta már van más bartátnője
99. 2a69f78972 (válaszként erre: 98. - Boyy)
2012. máj. 21. 20:18
Mesélj!
98. boyy
2012. máj. 21. 19:53
Hát ezt benéztem :( ez van
97. fehér csoki (válaszként erre: 94. - B1e131b6d7)
2012. máj. 15. 07:52
Aha , teljesen érthető :))))
96. boyy (válaszként erre: 94. - B1e131b6d7)
2012. máj. 14. 22:11
értem
95. boyy (válaszként erre: 93. - 2a69f78972)
2012. máj. 14. 22:10
Sokadszorra is köszi.
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook