Mik a tapasztalatok a Belara nevű fogamzásgátlóról? (beszélgetés)
Sziasztok!!
Én is a segítségeteket kérném!!Ma kénne bevennem az első szemet a második levélből!A mensesem megjött de ahogy az nekem egy kicsit brutális!!Már irtam ide akkor amikor megjött első nap hogy kevés van de figyeljetek!!Megjött hétfőn úgy hogy a tisztaságimon keresni kellett majd kedden még mindig barnás volt és akkor elkezdett nyúlos és darabos lenni ami már tiszta vér volt de még mindig az átlagosnál nagyon nagyon kevés!!Tampont nem is kellett használnom!!A darabosság még csak csütörtökön múlt el és ma már nincsen semmi se vérzés se barnás folyás!!
Mi a fene volt ez??Ez normális????Aki tud segitsen mert ha gáz van akkor inkább kihagyok egy szemet és a dokinál kötök ki!!2évvel ezelőtt igy vetéltem el hogy darabos volt de gyógyi mellett????
Sziasztok!
Hát én lassan végzek a 7. levéllel, de még most sincsenek problémáim, aminek nagyon örülök. A melleim még szoktak fájni, de valószínűleg még mindig nőnek, ami tök jó.:) Előtte voltak olyan görcseim, hogy volt, hogy menni is alig bírtam, majd megőrültem, de amióta szedem a tabit csak nagyon kevés ideig fáj a hasam, és elviselhető. Hát mostanában sűrűn elfelejtem pontosan mindig ugyanakkor bevenni...:s De ez se okozott még gondot.
Én meg ma megint véreztem meg tegnap este is kicsit :S Nem tudom, éppen diétán vagyok, lehet hogy az befolyásolja, vagyis remélem hogy amiatt ilyen össze-vissza...
Na mindegy, hétfőn kezdem a 4. levél Belarát, aztán lesz ami lesz...
Előtte Yasminellét szedtem, az nekem nagyon nem vált be, pattanásosodtam tőle...remélem ez bevált és tényleg a diéta miatt vagyok ilyen :(
Én is ugyan így vagyok ezzel :(
Véreztem 2 napot...és nekem sem a szokott időben jött meg, hanem 2 nappal hamarabb...ma kellett volna neki, de kedden jött mára meg el is múlt :S
Sziasztok!
Én 6hónapja szedek fogamzásgátlót, és most a legutóbbi levél kb; 12. szemét elfelejtettem bevenni :S ESte 6-8 között szoktam, de mivel reggel későn keltem és akkor vettem észre h elfelejtettem így kb; de 11kor vettem be :( Ugye ez nem 12órán belül van, hanem olyan 15 :S
Szerintetek van okom aggódni?
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el szedni a belarát.Az normális ha hasmenésem van szinte egy órával utána miután beszedem és állandó hányigerem van?Meddig tart kb ez az állapot.Az is érdekes,hogy mióta szedem,azóta szinte undorodom a cigitől.Étvágyam pedig nem igazán van.
És az is éredeklne,hogy ha este 7kor szoktam bevenni,de ezt mondjuk 8ra szeretném áttolni ezután az nem lenne gond?
Szijasztok!
Most végzem ki két nap múlva,az első levél belara-t.Ez az első fogamzásgátló bogyó amit szedek, és sajnos nem tudok viszonyítani a mellékhatásokat illetően más bogyókhoz.(Tegnap olyan fejfájásban volt részem,amiben életemben még soha,nem is kívánom senkinek hogy érezze.A pattanások nem múltak el még, de a bőrőm sejmesebb lett,idáig nem voltak menstruációs görcseim,most már vannak,alapból hangulat ember vagyok úgyhogy azt nem írom a bogyó számlájára;) és mióta szedem fájnak a melleim is..El fog idővel múlni a fájdalom? remélem nem addig fog tartani amíg szedem a bogyót.). Kicsit kétségbe vagyok esve,mert pár nappal ezelött múlt el a vérzésem (ami 13 napos volt) és most újra vérzek.
Valaki tudna tanácsot adni ez ügyben?
Ez normális ha lassan egy hónapja szedem a Belarat?
Igen, épp ma váltottam ki a másik gyógyszert, a Yasminelle-t! Remélem ez már jobb lesz, mint a Belara (bár sztem ettől rosszabb már nem lehet...
).
További ajánlott fórumok:
- Létezik, hogy a belara fogamzásgátló szedésétől szörnyű hányingerem legyen? Már a 2. nap, miután elkezdtem szedni?
- A Belara fogamzásgátló okozhat fejfájást, hangulatingadozást?
- Mi a tapasztalatotok a Gracial nevű fogamzásgátlóról?
- Nem tudja esetleg valaki, hogy a Belara fogamzásgátló most melyik patikában a legolcsóbb Pesten?
- Belara fogamzásgátló után Rezia!
- Belara fogamzásgátló és a laktóz-monohidrat