Miért van az, hogy előre megálmodunk dolgokat? (tudásbázis)
23. moncsicsi83 (válaszként erre: 20. - Bocsy)
2007. nov. 7. 17:08
Dehát előre látja a tudatalatti a dolgokat?
22. Csöpp
2007. júl. 15. 18:17
jajj, csak a tegnapi álmom nehogy valóra váljon: a volt "legjobb bnőm"-mel beszélgettem, aki összejött a nagy szerelmemmel, akivel 1évig jártam. Tegnap álmomban a csajjal beszélgettem, hogy mennyire nagyon szereteik egymást a sráccal...ejjj, ha tényleg összefutunk...nekimegyek!!!! Wáááááááááá!!!!!!!!!!
21. rosewood (válaszként erre: 18. - Csöpp)
2007. júl. 8. 20:49
Igen, de ismerős érzés!!! Vagy ilyenkor kiderül, hogy valami fontos történik épp azzal a rég nem látott emberrel, akivel álmodtam. Ébren és álmomban is működnek az intuícióim.
20. bocsy
2007. júl. 8. 06:51
Ilyenkor működésbe lép a tudatalatti. Az elfolytott dolgokat szabadjára engedjük. Szerintem...
19. edb6c38cef
2007. júl. 5. 18:12
Ezoterikusok szerint álmodáskor a szellem kilép a testből, és utazik az időben, akár ide-oda is. Ezért lehet, hogy megálmodjuk előre a dolgokat.
18. Csöpp
2007. júl. 5. 17:21
én néha olyan emberekkel álmodom, akiket régen láttam, és akkor másnap ált. találkozom vemlyikükkel...érdekes...
17. 984ff08d0b
2007. jún. 25. 15:22
Sok mindent megálmodtam én is előre, régebben sokat firkálgattam, skicceltem, és olyan furi, elővettem sok régi rajzomat, az egyik kutyus megszólalásig a nagyim tacskója, a másik a páromat ábrázolja, a sokadik meg a fiam...és akkor még csak 14-17 éves voltam! Megálmodtam előre osztálytársamat, a kolléganőimet, hogy az egyiknek van egy fia, aki Tibi...meg ilyen apróságok. Egyszer álmodtam a lottószámokat is, de olyan értelmetlenek, hiába játszom őket, eddig még nem jöttek be... :)
16. b11a46e73c
2007. jún. 6. 23:56
én örülök ha alhatok pár orát,ugyhogy álmodni nincs idöm,de anyukám már nagyon régen megálmodik sok mindent,néha hihetetlen,de mindig bejön!
15. 0a6ce1d48d
2007. jún. 1. 18:49
Rendszeresen megálmodok dolgokat, de ébredés után nem emlékszem rá. Csak amikor megtörténik, akkor mint egy villanás emlékszem rá. Ezt hihetően indokolni még a mai tudomány "pici".
14. Csöpp
2007. jún. 1. 18:31
Én anno házról-házra ugráló óriási, zöld dinoszaurusszal álmodtam...sajnos, a mi palatetőnk nem bírta el... :)))
13. Csöpp
2007. máj. 30. 10:35
Nagyon érdekes. Egyik ismerősöm pár hete véletlenül levágta géppel a mutatóujja egyik ujjpercét. És most jött rá, hogy ő ezt az ujjpercet látta régebben az egyik álmában...
12. Manhattan22
2007. máj. 29. 17:20
Hogy miért van azt nem tudom, de velem is megtörtént már, hogy megálmodtam előre dolgokat.
11. 5464505f6a
2007. máj. 29. 01:03
Én azt álmodtam a héten,h meghalt a kuyusom és másnap elütötték az egyik cicánkat:(
10. 5ab2bc2fa0
2007. máj. 14. 23:20
Velem már előfordult..Sokszor álmodok pl bizonyos helyekkel, amit bizonyos különös érzés kisér..Akkor még nem látom jelentőségét, csak amikor megtörténik velem (pl járok azon a helyen) akkor ugrik be, hogy én ezt megálmodtam, sőt még az is, hogy mikor..
9. Nike
2007. máj. 12. 22:44
Remélem, az nem jön be, mikor a főnököm helikopterről géppisztollyal lőtt rám álmomban...
De álmodtam meg már dolgokat, pl. az unokahúgom és a kolléganőm egyidejű terhességét.
8. nekonita
2007. máj. 11. 12:37
Én is álmodtam meg előre dolgokat, de nem olyan nagyokat, mint a lottó számok. Leginkább az időjárást, de vannak olyanok is, hogy ismerős egy-egy helyzet, vagy hely. Olyan mintha jártam volna ott, vagy mondtam volna már valamit, de közben tudom, hogy soha nem jártam ot és nem is mondtam olyat.
7. moncsicsi83 (válaszként erre: 6. - Erikpipi)
2007. máj. 10. 22:00
Én egyszer gyerekkoromban megálmodtam. kisdiákként még nem tudtam, hogy hogyan megy a lottófeladás, így nem adtam fel. Apu nem engedte, hogy lottót töltsek, mert az öcsém volt a soros. Így sorsolás előtt egy papírra írtam a számokat és apám kezébe nyomtam. Kisorsolták mind az öt számot. Na én ekkor eljátszottam a szerencsém. Azóta nem is álmodtam meg a számokat és nem is lottózom... :(
6. erikpipi
2007. máj. 10. 21:51
Nem. Hú de jó lenne megálmodnám előre a lottószámokat!:)
5. minimano1979
2007. máj. 10. 21:19
En is nagyon sok mindent megalmodtam mar,olyan fura mert van aki nem hisz ebben,pedig van aki erre hajlamos.Erdekes dolog ez,bar engem neha zavar,mert temetest is megalmodtam mar tobbet is,a legutolso borzaszto volt...le sem irom mert megorulok meg a gondolattol is.
4. szendmen
2007. máj. 10. 21:16
pár dolog számomra is előrevetült!! a fene sem érti ezt a koponyán belüli világot!!
2007. máj. 10. 21:08
Nagyon sokmindent megálmodtam,és volt mikor azt mondtam,hogy velem ez nem történhet meg.Rá négy évre megtörtént.De van még jó pár dolog amit előre megálmodtam,és késöbb megtörtént.De előtte nem éltem át,iyenre nem emlékszem.
2. moncsicsi83
2007. máj. 10. 21:00
Mit gondolsz róla?
1. moncsicsi83
2007. máj. 10. 20:59
Miért van az, hogy előre megálmodunk dolgokat? Már egyszer átélted? Vagy csak véletlen?
További ajánlott fórumok:
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Segítsetek feldolgozni dolgokat! Adjatok tanácsot!
- Hogyan lehet a régen történt dolgokat elfelejteni és előre nézni?
- Miért ír olyan dolgokat, amikre ő is megtudhatja a választ?
- Akik nem isznak vagy nem ihatnak koffeines dolgokat, miért?