Miért van az, hogy a dohányosok olyan természetes mozdulattal hajítják el a csikket az utcán? (beszélgetés)
Nem dohányzom utcán,így nem is kell gondolkoznom azon,hová dobjam a csikket,,,:)
Hogy más dohányos miért dobja el,azt nem tudhatom.
Szerintem kocsiban dohányozni eleve nem szép dolog. A kocsimban senkinek se fogom megengedni, hogy rágyújtson, nem hogy kihajítsa az ablakon!
Múltkor egy nő a belvárosban az árvácskákhoz dobta a csikket, ami még égett. Utána szóltam, hogy azoknak a szegény virágoknak több eszük van, mint neki. aztán eldobtam a kukába a csikkét.
Nemrég volt egy "esetem" hasonló ügyben! A halálom, mikor menet közben a kocsiból kidobják a csikket! 1.: nagyon nem ott a helye 2.: mi van, ha egy olyan fosti ember jön mögötte, mint pl. én; megijed az elé eső valamitől, félrerántja a kormányt....
Szóval szürkületben jöttem hazafelé, előttem egy Nissan! Egyszercsak repült a csikk(kivételesen nem ijedtem meg :) )! Magamban mondtam a kísérő szöveget, beleálltam a kocsi seggébe, és rányomtam a refit! Erre a faszi és az utasa erősen pilláztak hátra, és lelassítottak! Jajj, mondom mindjárt kapok:) Aztán már lelassítottak 30ra, de szerencsére odaértünk az elágazáshoz, ahol én lefordultam:)
Lényeg a lényeg, hogy rühellem az ilyet!!
Én sem dobáltam el csikket az utcán, amíg dohányoztam, csak ha nagyon nem találtam más megoldást. egyébként én is kerestem kukát, vagy csatornát, de volt, hogy betekertem a csikkat egy zsepibe és később kidobtam. (Ez mondjuk, nem hosszú időre tartogatható megoldás, mert a pzs átveszi a szagot, aztán meg az is, amibe tettük: táska, ruhazseb. De fél órát ki lehet így bírni)
Szerintem ez is, mint annyi minden más, neveltetés és személy függő. Akit arra neveltek vagy/és igénye van rá, hogy ne szemeteljen, az figyel erre. Aki nem így gondolja, mást is el fog dobni.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...