Miért támadják azokat a szülőket, akik vegetáriánus módon étkeztetik a gyermekeiket? (beszélgetős fórum)
Azt hittem, Galsai és a Ne féljünk a farkastól mellett elfér :D
Meg azt hittem, ez nem az a fórum, ahol meg van mondva, miről lehet beszélni meg miről nem :D
Meg azt is hittem, hogy mindenki elég nagylány, és jut neki szó :D
Na mindegy.
Lehet, hogy csak kávét nem ittál még :D
persze, mindenkinek más válik be..."Jótékony összetevők a csirkehúsleves alapanyagaiban is bőségesen megtalálhatóak, ezért gondolják sokan, hogy egy tál forró, gőzölgő leves hatékonyan kezeli a megfázás és az influenza tüneteit. Méghozzá nem alaptalanul: a XII. században élt egyiptomi zsidó orvos, Moshe ben Maimon (Maimonidész), az ókori görög megfigyelésekre hivatkozva, kifejezetten a csirkehúslevest –ezért nevezik zsidó penicillinnek is– ajánlotta a légúti megbetegedések gyógyítására. "
Nem jutnak szóhoz a többiek. Mi meg már Szabó Magdánál tartunk.
Miért lettél volna?
Azért, mert két hozzászólásodra reagáltam?
Legalább annyiszor te is az enyémre.
De ha nem lehet hozzád szólni, ezentúl úgy teszem, semmi gond.
Nem betegség, de ugyanúgy filézett tyúknak érzi magát az emberlánya, mint lázas betegen.
Miért lettem hirtelen a középpont?
Húslevest nagyjából valamikor életem első felében ettem utoljára.
Voltam megfázva azóta, de más is jó volt.
Húsleves nagyon jó a megfázásos,influenzás betegségekre...
Jah és a szülés nem betegség :D
Persze, mivel a magyarországi hospice megalapítója volt.
Akkor mi lehet a nyugati országokban? a permetszer k..va drága, de ott jobban futja erre, nyomják is ezerrel.. akkor a mi mezg.termékeink talán még picivel jobbak.. gabonanövényekre gondolok jobban..
Nem. :D
Ilyen alapon lehetnénk irodalmi klub is.:D
Hogyhogy hogy jön ide?
Nem húsevésről beszélünk? :)
Az meg hogy jön ide?
Az én lányom szülés után hagymalevest kért és kapott.
Tudom, de én először a hospice-tevékenységéről hallottam, és valami ezzel kapcsolatos könyve volt is meg. :D
És ha már könyveknél tartunk.
Az Ajtó Emerence?
Aki ha beteg volt a környéken, gőzölgő húslevessel futott hozzá?
Meg is gyógyított mindenkit.
[link]
Reglon: gyomirtó, deszikkáló, érésgyorsító.
Biztonság(talan) adatlap.
Van pedig olyan könyve is, hogy Főzzünk örömmel.
A felelősségről, a nőről, a dolgodról, a szerepedről, kicsit a tökéletességről szól.
dehogy is,nekem a szakácskönyvei vannak meg,de általánosságban ismerem az életét.már amit a nyilvánosság elé tárt.
Azt hittem, nem tudod fokozni.
Én ehhez túl jóhiszemű és naiv vagyok.
na,az a reglon.és sehogy,így megy rá a kombájn,aztán viszik a szárítóba, a további sorsát nem ismerem.de gondold el,hogy lehetne learatni a táblát,ha a negyede nyers maradna.erre kell az érésgyorsító.de ugyanez van a paradicsomnál,gondolom epernél is.nem lenne kifizetődő,na naponta fél ládával szednének le,nem tízzel.
Már ne haragudj, nekem Polcz Alaine-ről mindig a gyerekkori gyász jut az eszembe.
Ezzel kárt nem okoznak, az már gáz, ha nem beadott oltásról kap valaki igazolást.
E.ü. kérdésekben mindig nagy szerepe van az egyéni hajlamnak.
én meg inkább magam klopfolom,sózom.Felvesszük a szemkontaktust kedvenc hentesünkkel.Polcz Alaine. mindenki azt hinné,milyen zabagép vagyok,pedig inkább olvasni szeretek,mint enni.
Emulziót rázva lehet csinálni. Jó, biztos keverve is, de gondolom nem turmix géppel kell nekiesni a csésze teának. Vagy ki tudja, az ilyen hókusz-pókusz tudománynál...
Lepermetezik valamivel, amitől megfeketedik, az addig vidáman nap felé nézegető tányérok lekonyulnak. Nyilván így a növény nem életképes. Kérdés, hogy az elpusztított növény a rájuttatott vegyszert hogyan bontja le.
Nekem is picivel több 5,7.. :) De nem kell rá semmit szedni, nem is szednék soha koleszterincsökkentőt,ha több lenne sem... (Az én koromban már ez van :)A dokinő sem jaánlotta!!! többet árt!!! A tojást meg lehet enni bátran mértékkel,fontos élelmiszer..
ja,gondolom nem árulok vele el nagy titkot,hogy a napraforgót betakarítás előtt lereglolozzuk? az a vegyszer,amitől pár nap alatt beérik az összes.
Ja, a purint nézegettem tegnap.
Szinte mindenben van. A zöldségekben, gabonákban kevesebb, de azokból meg többet szoktunk enni.
Az nem lehet, hogy az egyéni érzékenység jobban belejátszik a köszvény-dologba?
További ajánlott fórumok: