Miért sértődnek meg a kövérek, ha azt mondja nekik valaki, hogy ne egyenek annyit? (beszélgetés)
Mert van, aki nem eszik "annyit" és mégis hízik...
Sokszor nem a mennyiség okoz gondot, hanem az étel minősége, ezt már én is tudom, de ha anyagilag nem engedhetem meg a napi egy kiló zöldséget, gyümölcsöt, stb... akkor elég nehéz úgy enni, hogy az minőségileg is jó legyen....
mert ezt ők is tudják...de a változás, ha valaki szeretné saját döntés, nem másnak kell akarnia vagy mondania...persze jó tanácsok, és segítség szerintem mindenkinek jól esik.
:)
Sajnálom hogy neked ennyire megy fel.
Én mióta eszem tudom mindig így voltam. Évekig stagnál a súlyom mindig. Mióta megjött az első mensim azóta nem voltam vékony. Igaz nálam az a nagy szerencse hogy baromi nagy melleim vannak és jó kivágott szűk felsőket hordok. Na ott meg is akad a szem.
Amikor elkezdtek kezelni a hormonproblémámra a gyógyi miatt (szteroid) felszaladt vagy 30 plusz kg. Szerencsére az Ormos Intézetben azon segítettek. Onnan megint évekig un. súly. Szüléskor lement ez most és azóta ugyanott vagyok. Tök mindegy hogy eszem vagy sem.
Vagy két hónapig csak azt ettem amit a gyerek meghagyott (akkor volt másfél éves, na gondolod mennyi volt az) és semmi. Most karácsonyi zaba, és szerencsére semmi.
Én azt nem értettem,hogy más kismamának 15-20 kg.os hízásra még azt mondja a doki hogy belefér,én meg az indulás alatt vagyok és azt mondja sokat híztam...szerinted képben volt egyáltalán?Kezdem azt hinni,hogy nem igazán..
Én sem diétáztam,és csak fehér dolgokat ettem(mármit kenyérből,rizsből,cukorból).Bármit amit megkívántam.Volt,hogy megmondtam szegény páromnak,hogy 2 nagy gyros nélkül haza se jöjjön :P
Terhesség alatt akármennyit ettem,nem híztam..bezzeg előtte és utána..Csak most a karácsonyi evészet alatt már 2kg + nál járok :((
Pedig bevallom hogy én annyit zabáltam a terhesség alatt. Na jó azért főleg megválogatva hogy mit. Sajnos anyum is rákos és ő is sok mindent nem ehet. Ezért nálunk nincs fehér kenyér, fehér rizs, cukor stb. Szóval elég "egészségesen" eszünk. De szeretünk bűnözni.
Néha szégyeltem is mikor a nőgyogyim dicsért hogy milyen szépen tartom a diétát én meg épp előző este zabiztam be jól csöpögtetett kenyérből juhtúróval.
De szerencsém volt. A gyerekkel is mert egy csodás, gyönyörű, okos, ügyes fiam van. Csak kicsit szeret pörögni:-)
11-el??Az nem semmi.Fel lettél emésztve :D
Én csak annyival lettem kevesebb amennyi a gyerek + tartozékai(m.víz,lepény..) voltak.A saját súlyom nem változott.Nem bánnám ha a következő terhesség alatt is így lenne majd..
Jó éjt neked.
Azt hiszem, elgurítom magam én is. Szép álmokat mindenkinek.
Egyébként ez a zabálás-nem zabálás is érdekes dolog.
Mindkét gyerekkel híztam huszon kilókat, pedig nem zabáltam, a szervezetem minden cseppnyi tápanyagot elraktározott.
Hiába volt a sok kínlódás, küszködés, csak évek múlva, nagyon nehezen ment le, pedig az evési szokásomon alig változtattam. Nme ettem többet, vagy kalóriásabbakat, mint a várandósság előtt.
Ez van, már rájöttem, hogy alkatilag nem leszek már sosem 50kg.
nekem mennem kell aludni, mert reggel korán kelés és edzés :D
kedves Sorstársaim Jó éjszakát!!!
Én azóta tartom a súlyom szerencsére. Mármint azt a minuszosat. De jó lenne még kicsit leadni bár nem nagyon foglalkozom vele. Inkább csak azért akarok hogy hátha hamarabb teherbe esek.
Diétát tartod mellette?
Nagy grat hozzá egyébként. Nekem nem segített a met. De szerencsére történt egy hatalmas csoda és mégis van egy gyönyörű fiam.
Januárban visszamegyek a dokihoz és megpróbáljuk újra a metet hátha jön egy kistesó.
Ezzel én is így voltam csak én 11 kg-val lettem kevesebb szülés után mint ahogy kezdtem.
Mondtam is az embernek hogy hozzunk össze még vagy két babót és akkor jó lesz az alakom is :-)))
További ajánlott fórumok:
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Fogyókúrás tévhitek miatt kövérek a magyarok?
- Másokkal kötözködő, hisztérikus, idegileg teljesen kimerült frusztrált és kiborult egyéneknek hogy segítsünk?
- A tápszeres csecsemők később gyakran kövérek lesznek
- Akik elhagyták vagy el szeretnék hagyni a szénhidrátot és a cukrot, mit esznek, egyenek? Ki lehet bírni hosszabb távon?
- Miért sértődnek be a kollégák, ha olyan módon beszélek velük, mint ők velem?