Miért olyan elítélendő, ha egy nő nem akar gyereket, és nem is szereti őket? (beszélgetés)
Úgy látom 25nek nehezére esik felfogni, hogy nem félek semmitől, de NEM akarok gyereket, mert undorítónak tartom őket. Pont... semmi mögöttes oka nincs. Jobb szeretem a csendet, nyugalmat, az állatok és a 15-70 éves korosztály társaságát. Ennyi. Ha ezért gyökér vagyok, akkor az vagyok.
És a kutyám köszöni szépen igazán jól van, vígan hortyog mellettem, párommal egyetemben. És tudod mit? Szar gazdi vagyok, valóban. Kívánok minden menhelyen sínylődő szerencsétlen léleknek ilyen felelőtlen szar gazdát.
Akik tegnap délután óta írtak... sokak véleményét osztom. Írták, hogy átmennek a szülők debilbe. Erről írtam én is, de engem leidiótáztatok. Az anyáknak az esze elmegy, akik addig racionálisak és jó beszédpartnerek voltak, azok csak a gyerekről képesek beszélni, a többi dolog megszűnik. Persze ha már nagyobb a gyerek visszatér az eszük, de ez olyan 5-6 év körül szokott lenni. Furamód engem is szeretnek a kölykök, de a kicsiket kerülöm, mert gügyögni nem fogok, dicsérni nem fogom a fika lóg az orrából, beszélgetni meg még nem lehet vele. Ráadásul hangos is.
Nem szeretem az embereket, ez is tény, tömegiszonyom is van, de akikkel értelmesen lehet kommunikálni, azokkal kijövök.
Sylvanas, az utolsó hozzászólásod teljesen igaz, én is eljátszottam már a gondolattal, hogyha nem is a képébe, de én is elkezdek üvölteni :D Ha neki szabad :P
Szerintem nem.Ha valaki pszichésen nincsen berendezkedve a gyerekzsivajra, sírásra vagy nem tudja őket kezelni annak miért lenne muszáj babazsúrokon édelegni az aprónéppel? Én jól megvagyok a gyerekekkel, ők is csípnek 99%-ban és nem dedósként kezelem őket, nem "bábozok" nekik mint sokan.
Van ki az idősebb korosztállyal nem jut dűlőre, megértem azt is hiszen nem lehet mindenki találja meg a hangot velük. Én /nagybetűvel:O)/ rengeteg közös témát találtam 20 évesen is de most 40 fölött is sokat fecsegek velük.
Talán nem az a gond, ha az ember nem szeretne utódokat, sokkal inkább az, hogy ezt valaki melldöngetve vállalja fel. Mire jó ez? Nem szeretne, aztán ennyi.
Az meg, hogy valaki nem is szereti a gyerekeket...ott érdemes az embernek magába nézni, hogy mi váltja ki belőle az ellenszenvet. Mert az egy dolog, hogy szerinte idegesítő a gyerekricsaj, de akkor ezek szerint minden olyan zajforrás, ami egy bizonyos frekvenciát megüt, idegesítő? Ha pedig idegesít, biztos, hogy a zajforrást kell megszüntetni?
Summa summarum, nem elítélendő ha nem akarsz gyereket, de az mindenesetre furcsa, hogy más embereket nem szeretsz. Ez komoly belső frusztrációra vall, amit érdemes kezeltetni, mert vénasszony korodra egy megkeseredett satrafa leszel.
Nem tudom...Nálunk nem volt divat egyiknél sem a debilségre nevelés. Anyós szokta saját magát meg a sógoromat baromi idétlenűl és hosszan becézgetve szólítani a gyerekek előtt,de olyankor rászólok. (Mamcsika,mamácskája,mamácska,Öcsécske,ilyenek...)
Viszont az,hogy meseszerűen előadtam a gyerekeknek a napi rutint,engem is szórakoztatott.
Na,bocsánat,eltértem a fórum témájától!
Úgyis a hanglejtés a lényeg,nem a tartalom!
Én pl,mikor kicsik voltak,folyamatosan mondtam,mit csinálok,meseolvasós stílusban:
Anya most kimossa a derékig caros rugidat kicsim,nehogy itt bűzölögjön egész este!
Na,ezt meghallotta a párom,és kérdezte,mi a baj a fejemmel...
Ez teljesen jól is van így..:)
Én se megyek le debilbe.....
én is hányok a utyuluputyulu na kialegaranyosab na ki na kiii? hát teeee hababababababaaaa
erre gondolt.. hát ettől én is sikítok :D
én egy kisbabával kb így beszélek:
na mizu kölök? kis szarzsák, megint büdi vagy. mit vigyorogsz te kis gyagyás (úgyse érti :D )
Ostobaság.
És ki is kérem magamnak, főleg tőled.....
Ez most pont az ellenkező fóruma annak, amikor arról győzködnek valakit, hogy márpedig szülje meg a véletlenül besikerült gyereket a nagy semmire is akár, mert majd csak lesz valahogy.:XD
Véleményem szerint még mindig jobb, ha valaki felismeri, hogy nem való neki gyerek, és nem szül felelőtlenül bele a vakvilágba.
Anyád, párod ismer, ezért értenek egyet veled.
Okos döntés részedről, hogy nem akarsz gyereket.
De igen.
Sajnos a legtöbb kisgyermekes szülő lemegy debilbe, és észre sem veszi...