Miért nem tudok nem-et mondani? (beszélgetés)
Szia! Vannak bizonyos helyzetek, amikor nemet kell mondani.De csak akkor , ha te is úgy látod! És ez csakis határozottság kérdése.Ha valamit nem akarsz, akkor azt mond meg, de persze ezt mindig szépen csomagolva, hogy ne sérts meg senkit,sem, de ha nem ér semmit sem a szép szó, akkor lehet erélyesebben is.
Valószínű a környezeted téged úgy ismer, hogy határozatlan vagy, és ezért is nem érdeklik,ha te nemet is mondasz.
Meg kell erősödnöd!Én is hasonló helyzetben voltam,jópár évvel ezelőtt.Mára már simán bárkire és bármire tudok nemet mondani.És azt is simán veszem,ha nekem mondanak NEM-et!Megedzett az élet:)
Szép napot Neked Bozontka!
sziasztok
az életemet rendszeresen megkeserítem azzal, hogy nem tudok nemet mondani, és én iszom meg a levét
kicsit úgy érzem, hogy minden esetben alárendeltje vagyok az embereknek.
pl: snőm olyan mellékmunkát csinál amit én biztos nem szeretnék, de ő állandóan hívogat, hogy be akar szervezni, és ha találkozunk akkor biztos, hogy nem tudok majd nemet mondtani
de van még sok más is
hogy tanuljak meg nemet mondani
További ajánlott fórumok:
- Mondjatok már valami jó, és elfogadható indokot, amit holnap tudnék mondani a főnökömnek, amiért nem tudok bemenni.. nincs kedvem, köszönöm!
- Mit tennétek, ha kiderülne a párotokról, hogy titokban iszik? Kedves, normális, semmi rosszat nem tudok rá mondani
- Tudsz NEM-et mondani? Mikor lehet illetve kell nem-et mondani?
- Tudnátok nekem olyan oldalt aukciós oldalt mondani, mint a Vatera, Teszvesz?Amin el is tudok adni valamit?!
- Nem tudok lemondani a fincsi cukros, egészségtelen...
- Meg tudná nekem mondani valaki, miért nem tudok a Sims 2-ben házat építeni?