Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Miért nem lehet kerek perec megmondani? fórum

Miért nem lehet kerek perec megmondani? (beszélgetős fórum)


1 2 3
78. globus (válaszként erre: 59. - alidamolnar)
máj. 12. 19:30
Hihetetlen, de ennyi idő után előkerült, újra írt... nézd csak meg.
77. globus (válaszként erre: 63. - Channa*)
máj. 3. 13:59
Az a bizonyos tag még most is itt van, nem ugrik be a neve. Unokahúg ügyében kérdezett mindig.
76. globus (válaszként erre: 59. - alidamolnar)
máj. 3. 13:57
Ez azért lehet, mert a fórumok kiírója általában a másik felet tünteti fel negatív színben, és mivel az nincs itt, csakis a fórumozótól tudunk kérdezni. Így szépen kialakul egy történet. H. Henriknek volt nagyon régen egy műsora, peres ügyeket mutatott be. Amíg A felet hallgattuk, neki volt igaza, utána B-t, akkor neki :) Tálalás kérdése, de ha csak egyik fél szapulja a másikat, könnyen ellenszenvessé tud válni.
75. PöttyösPanka (válaszként erre: 71. - ultravioletta)
máj. 3. 13:49
Te most miről beszélsz? Kit jelentettél fel? Ki állítja, hogy hazudtál (bár egyszer te vagy, akinek nem tartotta be az ígéretét a megkerült rokon, máskor meg te magad vagy az a rokon)? l.luiselotte hozzászólására válaszoltál, de ő nem rólad írt, hanem egy régi topik kiírójáról.
máj. 3. 09:55
Ez a fórum ugyanúgy bizonyíték mint a többi.!
máj. 3. 09:55
És nem, nem lehet visszavonni végig kell csinálni.
máj. 3. 09:53
Találtam egy jó ügyvédet.
71. ultravioletta (válaszként erre: 64. - l.luiselotte)
máj. 3. 09:52
Hogy mekkorát "hazudtam" azt majd a bíróság eldonti. Feljelentést tettem leveltitok megsértése zaklatas és becsületsértés miatt.
70. ultravioletta (válaszként erre: 64. - l.luiselotte)
máj. 3. 09:28
Én legalább nem tartok hideg viz alá üvöltő kisbabákat.
69. ultravioletta (válaszként erre: 64. - l.luiselotte)
febr. 28. 13:05
ki mondta?
68. ultravioletta (válaszként erre: 67. - ultravioletta)
febr. 28. 13:03
azoknak a szájukba kell rágni mindent.
67. ultravioletta (válaszként erre: 66. - PöttyösPanka)
febr. 28. 13:03
türelmet tanulni kőbuta között lehet csak igazán.
66. PöttyösPanka (válaszként erre: 64. - l.luiselotte)
febr. 16. 06:26
Igaz, hogy sokszor a kérdező stílusa elég, hogy a többiek offenzívan álljanak hozzá. Ha egy durva hangnemet üt meg, az elég hozzá, hogy szétszedjék, bármi is a problémája.
febr. 16. 03:20

Holisztikus coaching: nem csak magánéleti problémákban vagy üzleti életben nyújt segítséget az ember saját erőforrásaira támaszkodva, hanem úgy "amblokk" ( itt láttam 😂 )

Cégek meg durva pénzeket fizetnek ezért, pedig csak a hoxara kellene jönni. 😄

64. l.luiselotte (válaszként erre: 59. - alidamolnar)
febr. 16. 00:52

nem ok nélkül lett elmarsztalva a fóruminditó ( nem a jelenlegi, hanem a 1,5 évvel ezelőtti ) Hazudott, kamusztorit irt le és mérhetetlenül durva volt a stilusa, pocskondiázta, aki nem értett vele egyet.

Azért valljuk be, hogy nem ilyen az ideális topiknyitó

63. Channa* (válaszként erre: 59. - alidamolnar)
febr. 15. 18:47

Volt itt egy nő:DD

Szerintem te most az ő megbízásából írtad ezt a hozzászólást...Micsoda egyszerű emberek léteznek:DDDD

62. hópihe14 (válaszként erre: 60. - barbus0501)
febr. 15. 08:47

Nekem meg az a furcsa, hogy van, aki szerint az egész csak arra volt jó, hogy minket, válaszolókat teszteljen! Hogy más is szokott azzal szórakozni, hogy egy kitalált történet alapján felvezeti a problémát először az egyik fél szemszögéből, egy másik alkalommal a másik fél szemszögéből... és azt figyeli, hogy ugyanazok a válaszolók hogyan reagálnak az egyik, ill. a másik esetben! És ő ezen szórakozik, miközben a válaszolók nagy része "kezét-lábát töri" azért, hogy segítsen annak, akinek problémája van.

Ettől kezdve meggondolandó, hogy valóban érdemes-e bárhova, bármit is segítő szándékkal írni. Ebben az esetben viszont ez az egész fórumozás átmegy: "marad a gyerek, ha játszik" kategóriába.

61. PöttyösPanka (válaszként erre: 59. - alidamolnar)
febr. 15. 06:20
Azok, akik kifejezetten pocskondiázni jönnek a másikat, magukat minősítik. Sajnos mindig vannak olyanok, akik nem túl szofisztikált stílusban nekiesnek a kérdezőnek, mert ettől érzik különbnek magukat, vagy nem tudom. Őket eleve ignorálni kell, mivel nem viszik előre a beszélgetést. Volt itt nemrégen egy tag (azóta már törölték), aki minden fórumba bedugta a fejét épp annyi időre, hogy kinyilatkoztassa, a kérdező micsoda egy utolsó ember, és ő örül, hogy nem ismeri személyesen. Ennek a tagnak egész háreme volt azokból, akik úgy oda voltak a bűbájos személyiségéért. Csak sajnos az ilyenek teszik tönkre a fórumozást, mert miattuk nem mer már senki semmilyen problémát felvetni, mert tudja, hogy csak leoltást fog kapni.
60. barbus0501 (válaszként erre: 59. - alidamolnar)
febr. 14. 20:19
Nekem az a furcsa, hogy emberek ennyire nem tudjak elni a sajat eletuket ugy, hogy nem kerdeznek meg masokat? Hat basszus...Eleve csurve-csavarva van az egesz tortenet. Mar azt se tudjuk, ki-kicsoda, de adjunk tanacsot. En adtam, le lettem oltva.
59. alidamolnar (válaszként erre: 58. - PöttyösPanka)
febr. 13. 17:37

Értem, amit írsz.

Viszont az is fura, hogy a negyedik-ötödik komment után a kérdezőt már kifejezetten pocskondiázni szokták.

Holott őt sem ismerjük. Ugyanúgy nem, ahogy azt a személyt sem, akire ő panaszkodik.

Mégis a válaszolók 90 százaléka szemében a kérdező a szemét, összeférhetetlen, szarkeverő, stb... sorolhatnám.

De nem ismeri őt sem senki.

Példa, de aztán befejeztem:

Volt itt egy nő, kb. 1,5 éve, kérdezte, hogy lehetne segíteni azon, hogy az unokahúga vőlegényét lehúzza teljesen anyagilag a családja (vőlegény családja), mert ezt szokták meg. Most pedig ugye közös jövőre készülnek, messze átlag felett keres a fiú, de most kell megteremteniük a pesti lakást, stb.

Na most: a kérdező kapásból ki lett kiáltva szarkeverő pletykafészeknek. A lányka (menyasszony) egy ingyenélő hülye k..vának. A vőlegény alkoholista szülei pedig szentté lettek avatva, és igenissss, kutya kötelessége halála napjáig finanszírozni őket a fiúnak akkor is, ha a menyasszonyával nem jutnak semmire (sőt a nővérének a két fiát is neki kutya kötelessége taníttatni kb. a fizetős egyetemig bezárólag, akkor is, ha ő semmire nem jut a menyasszonyával). Tehát a teljesen normális, igyekvő párocska és a segítőkész nagynéni volt a szemét a válaszolók kilencven százalékának, a pasi láncdohányos, alkoholista szülei pedig a szentek.

Amúgy innentől kb. meg van mondva minden, én befejeztem.

58. PöttyösPanka (válaszként erre: 56. - alidamolnar)
febr. 13. 17:23
Nyilván csak a kérdezőre lehet fókuszálni, mert őt tudjuk meghallgatni. Annak nem sok értelme van, ha belemegyünk egy ismeretlen ember pocskondiázásába úgy, hogy csak egy oldalt hollottunk. Viszont általában egy vitás esetben mindkét fél vétkes. Tehát csak a kérdezőt lehet megpróbálni jobb belátásra téríteni. De amúgy tényleg érdekes.
57. hópihe14 (válaszként erre: 54. - kicsimanóci)
febr. 13. 16:48
Az meg sem fordult a fejemben, hogy a kérdező csupán az itt válaszolókat tesztelte. Szóval az egészet csak kitalálta, és jókat röhögött magában azon, hogy vannak válaszolók, akik a kezdetekben valóban komolyra vették a problémáját. Jó szórakozást.
febr. 13. 16:36

Mert ugye lehet mondani a kérdezőnek, hogy ne szórakozzon, és itt fejezze be.

De azért elgondolkodtató, hogy mennyire próbál "objektív" maradni a válaszoló "tömeg".

Hiba csakis abban lehet, aki kérdez. Holott, ha úgy vesszük, őt sem ismerjük ugyanúgy, mint ahogy azt sem ismerjük, akire panasza van. Mégis csak ő lehet a szemét.

vicces:)))))))))))))

55. alidamolnar (válaszként erre: 54. - kicsimanóci)
febr. 13. 16:33
:))))))))))))))
54. kicsimanóci (válaszként erre: 53. - hópihe14)
febr. 13. 16:29

Szerintem arra akart rávilágítani, hogy a hoxán (és a gyakorin is) mindig azt ekézik, aki a kérdező.

Én is kipróbáltam, csak én a gyakorin, és kb. ugyanazok ekéztek egyszer szívtelen nagyiként, aki nem akar unokázni, és egyszer h...e p...csa menyként, aki elvárja, hogy unokázzon a fiatalos, még dolgozó nagyi.

Szóval, ha "kifordítva" tette fel a kérdést, valahol jó esettanulmány is:DDD

53. hópihe14 (válaszként erre: 50. - ultravioletta)
febr. 13. 13:43

Jól értem? Eddig napokon keresztül arról volt szó, hogy a te életedben előkerült egy régi, idős rokon, aki felajánlotta, hogy segít, amiben tud. Te adtál neked egy bevásárló listát másnap, és csak akkor szólt, hogy mégse vállalja.

Itt győzködtünk, hogy ezen kár felháborodnod, az idős hölgy helyében mi is ugyanúgy tettünk volna. Próbáltuk megértetni veled, hogy nem jól látod a dolgokat.

Kora délelőtt még azt írtad, hogy a cetlin nem volt csak 3 tétel, és nem is gyalogolt volna, mert autó van a feneke alatt... és a többi.


Most kijelented, hogy az egész történetben te vagy az idős hölgy, és a családod az, aki téged kihasznál.


No kedveském! Itt hagyd abba az egész rinyálást. Ilyenkor szoktam azt kérdezni: teljesen hülyének nézel, vagy csak félig???

52. Channa* (válaszként erre: 50. - ultravioletta)
febr. 13. 12:46
Hány éves vagy?
51. PöttyösPanka (válaszként erre: 49. - ultravioletta)
febr. 13. 12:27
Ezen ne bosszantsd magad. Attól csak neked lesz rosszabb, hogy napok óta ezen rágódsz. Nem éri meg.
50. ultravioletta (válaszként erre: 47. - hópihe14)
febr. 13. 11:10

én vagyok amúgy az idősebb női rokon, aki előkerült, innen is nézhetnénk a sztorit, mert hirtelen a környékbeli kedves rokonság évekre ellátott "feladattal" hamár egyszer "itt lakom"...

Mondjuk én megcsináltam, mert a rokonaim, de régóta tudom (és ez az apróság is bizonyítja) hogy a segítség és egyéb "számíthatsz rám" nagy szavak, semmi más.

febr. 13. 11:06

3 tétel lett volna a közeli boltból

pénz-lista összekészítve

hatvanon fölül nem olyan öreg az ember még

pláne autóval a feneke alatt

és éppen takarítottam mert vendégeket vártunk, ez a pár dolog hiányzott

azt hittem nem nagy ügy, de persze, végül megvoltunk az apróságok nélkül is, azóta sem kértem bevásárlós segítséget

egyébként meg dühített hogy végignézi röhigcsélve évek óta hogy sok és nehéz kajával teli szatyrot cipelek - nőként-, jókat nevetgélt a kertben ülve, stb

mindegy, azóta is megoldom

1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook